Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rob Urgert spreker
Bewaar als favoriet

Rob Urgert

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Rob Urgert is niet alleen cabaretier maar ook gepromoveerd wetenschapper. Deze disciplines heeft hij samengevoegd in het boek Spoedcursus Humor, en in een humoristische voordracht getiteld Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?, waarin hij zijn visie geeft op creatief denken.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Secretary Management Institute

De dag in zijn geheel wordt beoordeeld met een 8,2 en Rob scoort zelfs een 8,9. Dat is super! Enkele reacties: ·“Rob Urgert was geweldig; tranen van het lachen!” ·“Wat heb ik gelachen om Rob Urgert! Ik vond het jammer dat de dag niet met hem was afgesloten. Wat een energie!”

Rob Urgert

Rob Urgert is niet alleen cabaretier maar ook gepromoveerd wetenschapper. Deze disciplines heeft hij samengevoegd in het boek Spoedcursus Humor, en in een humoristische voordracht getiteld ‘Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?’, waarin hij zijn visie geeft op creatief denken.

Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?

Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten? is een interactieve en komische voordracht, maar wel een met een serieuze onderlaag. Rob geeft in een dynamisch half uur zijn visie op innovatief denken en creativiteit. Hoe leer je te denken buiten de gebaande paden? En: als je geen genie bent, hoe kom je er dan toch zo dicht mogelijk bij in de buurt?” Het resultaat: het publiek zal op een geheel nieuwe manier hun eigen creativiteit aan kunnen gaan boren. Clichés en platgetreden paden zijn verleden tijd. Living outside the box!

Duo-lezingen met Van Deudekom

Samen met Joep van Deudekom heeft Rob Urgert nog meer voorstellingen & webcasts ontwikkeld. Lees meer over deze voorstellingen op het gezamenlijke profiel van Urgert en Van Deudekom.

Achtergrond Rob Urgert

Rob Urgert werd in 1998 lid van Comedytrain. Hij schreef onder meer teksten voor de televisieprogramma’s Dit was het nieuws en Koefnoen. Ook maakte hij tussen 2000 en 2005 drie solocabaretprogramma’s. Samen met Bastiaan Geleijnse – een van de mannen achter de strip Fokke en Sukke – ontwikkelde hij de Spoedcursus Humor, een vrolijk programma waarin zij de techniek van het grappen maken proberen bij te brengen aan hun publiek. In 2010 schreef hij samen met Bastiaan Geleijnse ook een boek over humor, getiteld Spoedcursus Humor.

Sinds 2006 werkt hij veel samen met cabaretier Joep van Deudekom. Samen schreven zij de boeken Waarom zit ik niet in oranje? (over de wetenschap achter het voetbal) en Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? (over de wetenschap achter succes). Hun gezamenlijke passie is de wetenschap bereikbaar te maken voor een breed publiek.

In 2006 was Urgert te zien in het VARA-programma Onder de tram, waarin hij samen met Van Deudekom op humoristische wijze de zin en onzin van wetenschappelijk en maatschappelijk onderzoek belichtte. Van 2007 tot 2009 maakte hij, wederom samen met Van Deudekom, voor NET 5 het programma Tussen de Oren, een humoristische quiz over psychologie en communicatie. Sinds eind 2011 is Urgert een van de quizmasters in het satirische programma De Kwis, samen met Niels van der Laan en Jeroen Woe en Joep van Deudekom.

Interesse in een presentatie van Rob Urgert?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Secretary Management Institute

De dag in zijn geheel wordt beoordeeld met een 8,2 en Rob scoort zelfs een 8,9. Dat is super! Enkele reacties: ·“Rob Urgert was geweldig; tranen van het lachen!” ·“Wat heb ik gelachen om Rob Urgert! Ik vond het jammer dat de dag niet met hem was afgesloten. Wat een energie!”Beschikbaarheid en informatie Rob Urgert

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker