Op zoek naar een jonge en frisse dagvoorzitter voor jouw event?

Daan Boom
Bewaar als favoriet

Daan Boom

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Daan is programmamaker, komiek, presentator en muzikant. Hij is vooral bekend als rapper The Dean, de Fomo-show en zijn programma Streetlab, waar hij met zijn jeugdvrienden opvallende en vaak hilarische sociale experimenten uitvoerden.

Daan Boom

Al vanaf zijn dertiende is Daan Boom programmamaker, muzikant en theatermaker. Hij is bekend van Streetlab en hij heeft ook TV-programma’s als Hotel Romantiek en Camping de Liefde gepresenteerd.

Dit veelzijdige multitalent is te boeken als dagvoorzitter.

Inzetbaarheid Daan Boom

  • Dagvoorzitter
    Daan praat de dag op een losse manier met veel humor aan elkaar. Hij voelt goed aan wat een event nodig heeft. Daarbij is Daan een jonge frisse persoonlijkheid die al snel iedereen goed op zijn of haar gemak weet te stellen.
  • Performer
    Als performer krijgt Daan Boom het publiek aan het lachen, houdt het luchtig en hij houdt de scherpte erin. Daan kan veel uiteenlopende onderwerpen behandelen, waaronder muzikaliteit, het maken van televisie & theater en social media.

Achtergrond Daan Boom

In 2008 won Daan Boom samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 toerde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als side-kick in zijn show, schreef teksten en regisseerde hem.

Met drie vrienden begon hij het YouTubekanaal Streetlab, waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. De KRO-NCRV besloot dit programma naar televisie te halen, waarna het te zien was op NPO3.

Sindsdien maakt Daan verschillende programma’s voor de NPO zoals Kelderklasse, Betreden op Eigen Risico, Hotel Romantiek, Camping de Liefde en de FOMO Show.

In 2020 komen al zijn talenten samen in één theatershow waarin hij cabaret opvoert, rapt en keyboard speelt. Daarmee tourt hij door Nederland totdat de pandemie daar een abrupt een einde aan maakt. Hij laat zich hierdoor niet uit het veld slaan, gedurende de lockdown vrolijkte Daan Nederland op met zijn zeer populaire zolderkamerconcerten.

In die tijd begon Daan ook met achterna van zijn droom: een succesvolle rapper worden. Op zijn eigen YouTube-kanaal filmt hij de verwezenlijking van die droom en het lukt: als rapper The Dean heeft hij een uitverkochte tour in 2022.

Geïnteresseerd in Daan Boom als dagvoorzitter?

Heb je vragen over Daan als dagvoorzitter voor jouw event, of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Daan Boom

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid