Daan Nieber

Daan Nieber is als presentator en dagvoorzitter nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje bijdehand. Maar, wel zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Ook zware onderwerpen gaat hij niet uit de weg. Als anchor van Editie NL is Daan breed geïnteresseerd, hij weet overal wel iets vanaf. Dit heeft hij ook laten zien in De Slimste Mens, waar hij glansrijk de finale behaalde. Na Editie NL te hebben verlaten is Daan nu een van de gezichten van de KRO- NCRV en toegevoegd aan het team van de Keuringsdienst van Waarde.

Achtergrond

Daan Nieber is al sinds zijn studietijd bezig met presenteren. Na zijn studie Cultuurwetenschappen te hebben afgerond werkte hij twee jaar bij een communicatie en adviesbureau, waar hij onder andere debatten leidde en korte opdrachtfilms maakte. Daan Nieber werkte voorheen bij IDTV en AT5 als programmamaker. Sinds 16 september 2010 was hij iedere werkdag te zien in het nieuwsprogramma PowNews van PowNed. Tijdens de presentatie van Merab Zjordania als eigenaar van Vitesse werd hij wegens kritische vragen aan Zjordania door de beveiliging van het GelreDome verwijderd.

Vanaf 23 november 2010 maakt Daan een nieuw programma bij Veronica, genaamd GoedFout. Het programma is ontstaan uit een item uit CQC waarin hij de hufterigheid van Nederland test. Vanaf 25 november 2012 presenteerde hij samen met Maureen du Toit het programma Recht van Nederland op SBS 6. In 2014 presenteerde Daan Nieber samen met Danny Ghosen en Roel Maalderink het programma PowLitie. Sinds 1 oktober 2014 is was te zien als presentator van Editie NL. Verder was hij presentator van het programma Mijn Stad (rtl4). In 2015 werd hij derde in de televisiequiz De Slimste Mens.

Daan Nieber inhuren of boeken als dagvoorzitter of presentator?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field