Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Daan Nieber
Bewaar als favoriet

Daan Nieber

Daan Nieber is als presentator en dagvoorzitter nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje bijdehand. Maar, wel zonder de inhoud uit het oog te verliezen.

Cultural Board Zeeland

"Gisteren hadden wij de eerste Cultuurdag Zeeland. De wijze waarop Daan Nieber zijn taak als dagvoorzitter heeft vervuld was bijzonder. Zeer goed voorbereid, charmant en attentvol naar de gasten/deelnemers en daar waar nodig een troubleshooter. Een aanrader voor culturele instellingen."

Daan Nieber

Daan Nieber is bekend van diverse TV-programma’s. Hij is als presentator en dagvoorzitter nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje scherpzinnig, maar wel zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Daan is breed geïnteresseerd, hij weet overal wel iets vanaf. Dit heeft hij ook laten zien in De Slimste Mens, waar hij glansrijk de finale behaalde. Na Editie NL te hebben verlaten werd Daan één van de gezichten van de KRO-NCRV en toegevoegd aan het team van de Keuringsdienst van Waarde. In 2021 maakt Daan de overstap naar RTL, waar hij nu vaste presentator is bij RTL Boulevard.

Daan Nieber als dagvoorzitter voor jouw event

Nieuwsgierig. Als dagvoorzitter Daan Nieber iets is, dan is dat het. Nieuwsgierigheid is het allerbelangrijkste om het verhaal achter mensen, actuele onderwerpen of producten bloot te leggen. En dat doet hij altijd met voldoende humor, want het leven is al zwaar genoeg.

Dankzij zijn journalistieke achtergrond is hij in staat een onderwerp zich snel eigen te maken en mensen direct aan te spreken op hun betrokkenheid dan wel verantwoordelijk ten opzichte van het thema of onderwerp. Bij onderwerpen als het milieu of maatschappelijke thema’s voelt Daan zich als een vis in het water. Zijn stijl van presenteren en ook het leiden van bijeenkomsten kenmerkt zich door enthousiasme, een zeer gedegen voorbereiding, een duidelijk (vooraf met de klant) vastgesteld doel en humor. Want humor is het beste wapen om mensen bij de les te houden en standaard praatjes voor de bühne door te prikken

Achtergrond Daan Nieber

Daan Nieber is al vanaf zijn studententijd bezig met presenteren en debatteren. Na zijn studie Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Maastricht te hebben afgerond werkte hij twee jaar bij een communicatie- en adviesbureau. Hij leidde daar debatten en maakte korte opdrachtfilms. Vervolgens werkte hij als presentator en programmamaker voor verschillende productiehuizen en omroepen.

Daan Nieber boeken als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Daan Nieber

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid