Op zoek naar een stand-upcomedian of presentator voor jouw event?

Edson de Graca
Bewaar als favoriet

Edson da Graça

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Edson da Graça is een stand-upcomedian en presentator. Je kent hem van programma’s als Hollands Got Talent en ‘Heel Holland Bakt – kids’. De boomlange komiek heeft energie voor tien en weet met zijn oneliners en improvisatietalent iedereen aan het lachen te krijgen.

Edson da Graça

Edson da Graça is een Kaapverdiaanse Amsterdammer die al jarenlang een vast gezicht in het comedy circuit. Wat hem uniek maakt? Hij staat bekend als één van de meest energieke comedians in Nederland. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen.

Inzetbaarheid Edson da Graça

  • Stand-up comedy
    Edson heeft veel ervaring als stand-up comedian. Hij wil van tevoren in gesprek met de opdrachtgever om zijn optreden vervolgens op maat te maken.
  • Dagvoorzitter
    Edson is een enthousiaste host met veel humor. Hij maakt makkelijk een connectie met mensen en stelt iedereen op z’n gemak. Edson is een warme persoonlijkheid met veel energie, die ervoor zorgt dat het publiek zich betrokken voelt en goed aanvoelt wat een event nodig heeft.
  • Q&A on stage

Achtergrond Edson da Graça

Da Graça was eerst werkzaam als docent op het mbo, maar besloot als comedian een andere richting op te gaan. Nadat hij te gast was bij de ‘Slimste mens’ in 2018 is hij ook in TV land niet onopgemerkt gebleven. Zo presenteerde hij kinderprogramma’s zoals ‘Willem Wever’, ‘Nieuwe Baasjes’ en het spraakmakende programma ‘Gewoon.Bloot.’

Dat Edson een veelzijdige presentator is bewijst hij met zijn serie ‘Uit het rood’, een Human interest programma waarin hij mensen met hoog opgelopen schulden een duw in de juiste richting probeert te geven. Een serie die hem erg aan het hart gaat, omdat hijzelf ook jarenlang in de schulden heeft gezeten.

Edson staat in de startblokken van zijn carrière. Met zijn rol als jurylid naast Chantal Janzen, Dan Karaty en Marc-Marie Huijbrecht is hij te zien in ‘Hollands Got Talent’ op RTL4. Samen met Anita Witzier maakt hij het programma ‘Festival van de Liefde’ voor de KRO-NCRV op NPO1. Ook André van Duin ziet Edson zijn talent en geeft Edson de ruimte om Heel Holland Bakt Kids van hem over te nemen.

We gaan nog veel van Edson horen, dit is pas zijn begin.

Geïnteresseerd in Edson da Graça als stand-up comedian of dagvoorzitter?

Heb je vragen over de inzetbaarheid van Edson of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Edson da Graça

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid