Op zoek naar een inspirerende presentator voor jouw (online) bijeenkomst?

Tim Schouten
Bewaar als favoriet

Tim Schouten

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Tim Schouten werkt als acteur, presentator (van het populaire kinderprogramma Checkpoint (EO/Zapp), theatermaker, dagvoorzitter en spreker. Zo is Tim te boeken als host van een open dag voor scholen, presentator van een schrijfwedstrijd of als dagvoorzitter voor een event rondom een maatschappelijk thema.

Greijdanus College

"We zijn heel blij dat Tim naar het Greijdanus in Meppel wilde komen! Hij heeft drie keer een talkshow gepresenteerd waarin onze leerlingen / collega's te gast waren en hij heeft dat heel goed gedaan. Het was leuk om naar te kijken en naar te luisteren. Tim is open, spontaan, luistert goed en stelt mooie vragen. Heel tof!"

Tim Schouten

Zoek je een presentator die een intieme setting kan neerzetten en persoonlijke aandacht heeft voor iedereen zowel voor als achter de schermen? Dan ben je bij Tim aan het juiste adres. Met zijn ruime ervaring voor grote zalen als Carré tot in de studio voor livestreams vind je in Tim een betrouwbare en frisse partner!

Door zijn werk als acteur en theatermaker weet Tim als geen ander hoe belangrijk creativiteit en fantasie zijn, in welke sector dan ook. Deze eigenschappen neemt hij naast zijn enthousiasme mee naar elk event. Hij zet ze in om op een persoonlijke manier jouw wensen vorm te geven.

Tim Schouten als dagvoorzitter

Tim is te boeken als dagvoorzitter en presentator voor verschillende (online) events. Bijvoorbeeld als host van een open dag voor scholen, modereren van interactieve livestreams, presentator van een schrijfwedstrijd of als dagvoorzitter voor een event rondom een maatschappelijk thema als kansengelijkheid, milieu en onderwijs.

Tim Schouten als spreker

  • Fantasie – Tim ziet fantasie als één van de belangrijkste eigenschappen van de mens, zonder fantasie zouden we niet verder komen dan niks en daarom hebben we het allemaal nodig. Door Tim te boeken als bevlogen spreker, kom je erachter waarom dit zo is en hoe je aan fantasie komt.
  • Gendergelijkheid – gelijkstelling en gelijke behandeling van mensen met een verschillend geslacht, gender of seksuele geaardheid
  • LHBTIQ+ Emancipatie – Over events rondom Paarse Vrijdag, Coming Out-Dag, Pride en Lentekriebels
  • Inclusie – Hoe stel je jezelf open voor elkaar?
  • Activistisch zijn door persoonlijk te zijn (Zie de mens)Een oproep om de mens in elkaar te zien en met elkaar in gesprek te gaan. Als we dat stukje mens van onszelf durven laten zien en ook zonder oordeel kijken naar het stukje mens van degene tegenover je, dan is dat een grootse daad van activisme.
  • Cultuureducatie – Events rondom cultuureducatie in het onderwijs, waarom kunst en cultuur belangrijk is en hoe het met alles verweven is.

Achtergrond Tim Schouten

Tim Schouten (1994) woont in Utrecht en werk als acteur, presentator en theatermaker. Schouten studeerde aan de toneelschool in Utrecht (HKU), deed een Master Muziektheater aan het conservatorium in Arnhem (ArtEZ) en volgde de Post-HBO opleiding Beroepskunstenaar in de Klas (AHK). Als presentator is hij actief voor het populaire kinderprogramma Checkpoint (EO/Zapp) waar hij “De Kijkersvraag” presenteert. Ook presenteert hij de succesvolle Checkpoint Theatershow waarmee hij langs de grote zalen in Nederland toert.

Daarnaast presenteerde hij verschillende events en items voor opdrachtgevers als: Het Rode Kruis, De Bibliotheek Utrecht, De Natuur en Milieu Fedeatie en diverse onderwijsinstanties. Als acteur werkt hij zowel in het theater als voor camera, en was onder anderen te zien in Flikken Rotterdam, Puppy Patrol en Heer & Meester.

Tim is lead-presentator van de ‘Checkpoint Theater Show’. In deze spectaculaire interactieve kindershow nodigen de presentator en het testteam het publiek uit om deel te nemen aan de voorstelling. Zweven in een hovercraft-test, schieten met een zelfgemaakt paintball-kanon en een bijzondere constructie die gemaakt is om drie vaders op te kunnen tillen!

Naast dit is hij artistiek leider van jeugdtheatergezelschap Dear T, waarbij hij zowel de zakelijke als artistieke koers bepaalt. Dit loopt uiteen van het werven van fondsen, het samenwerken met onderwijsinstanties tot het bedenken van nieuwe concepten voor voorstellingen.

“Tim weet als geen ander het publiek te bespelen en zet zowel in de zaal als achter de schermen een zeer prettige, positieve sfeer neer”

Tim Schouten inhuren als dagvoorzitter of presentator?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

""Wat een briljante tekst! Brok in de keel en vochtige ooghoekjes. Iedereen die er niet was heeft echt iets belangrijks gemist.""

KRIS&CO

"“Tim hebben we last-minute ingeschakeld omdat het Promotie Event Techniek volledig digitaal moest gaan worden. In deze korte voorbereidingstijd heeft Tim zich ingelezen in het thema en flink moeten improviseren om de gehele livestream aan elkaar te plakken. We zijn ontzettend blij hoe Tim de livestream voor ons heeft gepresenteerd, vol enthousiasme! We kijken uit naar de volgende samenwerking!” "

Trend Media

" "Tim is al een aantal jaren (co-)presentator van onze succesvolle theatershow Checkpoint Theater. Checkpoint theater is een theatershow voor kinderen van 8 tot 12 jaar en wordt gespeeld in de grotere theaters van Nederland. Tim is toegewijd, talentvol en zeer prettig in de omgang. Hij weet als geen ander het publiek te bespelen en zet zowel in de zaal als achter het toneel een zeer prettige, positieve sfeer neer. Een zeer professioneel en fijn persoon." "

Beschikbaarheid en informatie

Tim Schouten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid