Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mandy Woelkens
Bewaar als favoriet

Mandy Woelkens

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Mandy Woelkens is presentator, podcast host en hoofdredacteur van LINDA.meiden. Ze maakt maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar en spreekt over thema’s als inclusiviteit, racisme, feminisme, queerrechten, seksualiteit en gendergelijkheid.

Mandy Woelkens

Mandy Woelkens is presentator, podcasthost en hoofdredacteur van LINDA.meiden. Ze maakt maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar. Mandy staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn. Zo spreekt ze zich uit over feminisme, gendergelijkheid en diversiteit. Binnen deze thema’s in Mandy te boeken voor lezingen en panelgesprekken. Ook is zij te boeken als dagvoorzitter of moderator.

Inzetbaarheid Mandy Woelkens

  • Dagvoorzitter / moderator
    Mandy Woelkens is hoofdredacteur van de LINDA. meiden, podcasthost en presentator. Als dagvoorzitter of moderator is Mandy enthousiast, kritisch en breed georiënteerd. Ze geeft mensen de ruimte om hun mening te geven en is niet bang haar vinger op de zere plek te leggen.
  • Keynote / panelgesprek inclusiviteit
    Mandy geeft keynotes over inclusiviteit, racisme, feminisme, queerrechten, seksualiteit en gendergelijkheid. De presentatie kan ze afstemmen op de specifieke wensen van de organisator van het event.
  • Q & A on stage

Achtergrond Mandy Woelkens

In 2011 studeert Mandy af van de studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waarna ze in 2012 begint bij 3FM. In een aantal jaar beweegt ze zich langzaam van achter de schermen, steeds meer naar de voorgrond. Uiteindelijk is ze in 2015 presentatrice van de festival verslaggeving 3FM.

Vervolgens begint zij in 2016 bij Q-Music als radio DJ, waar ze tot en met 2018 werkzaam is. Daarna is Mandy te zien op televisie en online kanalen als presentatrice van Zapplive, KVWeetjes en &C TV. Vanaf 2020 tot eind 2021 was ze managing editor bij Cosmopolitan, waar ze zich maximaal heeft ingezet om het tijdschrift inclusiever te maken. Sinds april 2022 zet ze deze missie voort bij het blad LINDA.meiden waar ze als hoofdredacteur haar stempel op het blad drukt.

In het najaar van 2021 heeft Mandy samen met haar joyfriend Thorn het boek ‘ FAQ Gender’ uitgebracht. In dit boek hopen ze de gender-FAQ for once and for all te beantwoorden en de gendergrijze wolken te doen vervagen. Daarnaast hosten Mandy en Thorn samen de populaire podcast ‘Couple Goals’. Hierin spreken zij met uiteenlopende stellen over hun relatie en couple goals. In 2022 zijn Mandy en Thorn ouders geworden van hun ‘Baby Z’.

Mandy Woelkens boeken als spreker of dagvoorzitter?

Heb je vragen over wat Mandy kan betekenen voor jouw event of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Mandy Woelkens

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid