Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Daphne Gakes
Bewaar als favoriet

Daphne Gakes

Daphne Gakes is ‘seksprofessor’ die het thema consent, gender en seksualiteit op luchtige wijze bespreekbaar maakt. Gakes geeft seksuele vorming.

Myrthe Vehmeijer

"Onder de indruk van de vrije manier van spreken. Daphne benadert het publiek op een leuke, warme en respectvolle manier. "

Daphne Gakes

We leven in een diverse samenleving, wat betekent dat we allemaal verschillend zijn. Diversiteit is breed. Het kan gaan over herkomst, gezondheid, klasse, gender en seksuele geaardheid. Daphne Gakes richt zich op de laatste twee punten. Tijdens haar lezingen komen vele uiteenlopende vragen aan bod, zoals:

Wat betekent het om vrouw, man of onzijdig te zijn?
Hoe gaan we met elkaar om?
Hoe ga je om met wensen en grenzen van de ander?
Hoe bewaak je je eigen grenzen?
Hoe kun je met afwijzing omgaan?
Hoe kun je diversiteit omarmen?

Flirten op de werkvloer: Dit is hoe het wel mag en hoe iedereen zich fijn voelt. Work hard – play hard, natuurlijk. Maar hoe doe je dat? “Je mag ook niks meer tegenwoordig!” Daphne laat je zien hoe het kan – en leuk blijft.

Over de lezingen van Daphne Gakes

Om succesvol samen te kunnen werken is inclusiviteit nodig. Diversiteit gaat over aantallen en percentages. Inclusie gaat over gedrag, waarden en spelregels. Als je alleen aandacht geeft aan het vergroten van diversiteit in een team of organisatie, en niets doet aan het verbeteren van inclusie, dan is de kans groot dat de verschillen niet samenkomen.

Inclusie kan alleen samen en is een individuele keuze. Er kan pas sprake zijn van succes als we allemaal inclusie omarmen. Daarvoor is kennisoverdracht en bewustwording nodig. Tijdens de lezing van Daphne kijken jullie opnieuw naar de spelregels. Thema’s die aan bod kunnen komen:

  • Consent
  • Gender
  • Inclusie
  • Seksualiteit

Daphne is ook inzetbaar als dagvoorzitter

Achtergrond Daphne Gakes

Daphne is een begenadigd spreker, artiest, seksprofessor én schrijver, die door alle grote kranten en vrouwenbladen uitgebreid is geïnterviewd. Ze is schrijver van het boek ‘Ik Daphne Gakes’, ze tourt langst de theaters met haar gelijknamige one-woman-show. Ze is maker van de podcast ’Tussen de Lakens’ en ‘Seksprofessor’ aan de Universiteit Utrecht waar ze het vak Youth & Sexuality geeft. Ook stond ze eerder op Lowlands met haar onverbloemde interview-in-bedstijl.

Opleidingen
BA Communicatiewetenschap
MA Theaterwetenschap
Aantekening in de seksuologie
Acteursopleiding De Trap

Geïnteresseerd in lezing of workshop van Daphne Gakes?

Heb je vragen over de lezing van Daphne of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

TU Delft - Sieb Rodenburg

" Wat een gave lezing waarin we zowel alle wetenschappelijke onderwerpen als alle taboes en de hele sociale context van seks besproken hebben. Een grote aanrader en ik weet zeker dat zelfs de mensen die denken alles al te weten over seks enorm veel nieuws gaan horen! "

Beschikbaarheid en informatie

Daphne Gakes

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid