Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Quinty Misiedjan
Bewaar als favoriet

Quinty Misiedjan

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Quinty Misiedjan, ook wel bekend als Quinsding op social media, is begonnen als YouTuber en content creator. Ook heeft zij in samenwerking met War Child de documentaire ‘Getekend voor het leven’ gemaakt. Inmiddels focust ze zich nu op programma’s maken, acteren en presenteren. Maatschappelijke thema’s gaan Quinty aan het hart.

Quinty Misiedjan

Quinty Misiedjan (Quinsding) is in 2014 begonnen als YouTuber, maar tegenwoordig is zij vooral te zien op Instagram en TikTok, heeft ze verschillende programma’s en series op haar naam staan als presentatrice of actrice, is ze één van de vaste columnisten van Linda Meiden én is ze podcast maker. Momenteel is Quinty druk bezig met acteren en presenteren.

Quinty doet graag onderzoek naar verscheidene onderwerpen en zorgt ervoor dat deze besproken worden op een manier die voor iedereen te begrijpen is.

Quinty Misiedjan als dagvoorzitter

Maatschappelijke thema’s gaan Quinty aan het hart. Dit is terug te zien in haar documentaire ‘Getekend voor het leven’ of aan de thema’s die zij behandelt op haar social media kanalen. De kracht van Quinty zit in het behapbaar maken van moeilijke onderwerpen, het doorbreken van taboes en het op een open manier uitspreken over socioculturele onderwerpen die haar bezig houden. Ze weet humor en serieuze onderwerpen op natuurlijke wijze te combineren, wat haar een hele sterke dagvoorzitter maakt.

Achtergrond Quinty Misiedjan

YouTube-kanaal Quinsding
Na het behalen van haar VWO diploma werd Quinty uitgeloot voor de studie Geneeskunde en besloot ze te beginnen aan een YouTube kanaal. Eind 2014 begon dit al langzaam aan op te bouwen, maar vanaf begin 2015 is zij actief bezig met het maken van content voor haar kanaal Quinsding. Quinsding is een YouTube kanaal gevuld met herkenbare situaties; comedy sketches, samenwerkingen met andere YouTubers, maar allerbelangrijkst veel vrolijkheid. Alle video’s werden volledig door Quinty zelf gemaakt.

Documentaire
In 2020 maakte zij een documentaire in samenwerking met War Child genaamd Getekend voor het leven. In deze documentaire volgt zij de levens van kinderen in Colombia, Nederland en Jordanië. Ze zijn gevlucht uit verschillende plekken in de wereld, maar hebben één ding met elkaar in gemeen: ze hebben moeten vluchten voor hun leven.

Acteren en presenteren
Quinty heeft geacteerd in o.a. Zapp Detective en Wacht FF van Dylan Haegens. Ze was de host van Are You The One – Aftertalk op Videoland en presenteerde samen met Shelly Sterk de vierdelige serie Zeikwijven, waarin wordt getoond hoe de wereld anno 2021 nog steeds is ingericht op mannen. In 2022 maakt Quinty het YouTube-programma De Cancel Club voor het YouTube-kanaal van NPO3 en ze mag zich in dit zelfde jaar ook het nieuwe gezicht noemen van het TV programma de Dikke Data Show op NPO Zapp.

Quinty Misiedjan boeken als dagvoorzitter?

Heb je vragen over Quinty als dagvoorzitter, of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Engels,  Nederlands

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Quinty Misiedjan

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid