Op zoek naar een ervaren en frisse dagvoorzitter voor jouw non-profit organisatie?

Miriam-Wardenaar
Bewaar als favoriet

Miriam Wardenaar

Miriam Wardenaar is een ervaren en verfrissende dagvoorzitter en spreker bij de overheid, in het onderwijs en bij andere non-profitorganisaties. Haar dynamische aanpak zorgt ervoor dat deelnemers geboeid blijven, terwijl ze met haar charismatische voorkomen een vleugje elegantie en humor toevoegt aan elke gelegenheid.

Miriam Wardenaar

Miriam Wardenaar als dagvoorzitter

Het handhaven van een energieke en positieve sfeer in het publiek is dagvoorzitter Miriam Wardenaar op het lijf geschreven. Met een ontspannen en positieve houding zorgt zij ervoor dat bijeenkomsten energiek en gestructureerd verlopen.

De unieke eigenschappen van Miriam Wardenaar:

  • Flair & Energiek: Miriam straalt flair uit en brengt een frisse energie naar uw evenement. Haar dynamische aanpak zorgt ervoor dat deelnemers geboeid blijven, terwijl ze met haar charismatische voorkomen een vleugje elegantie toevoegt aan elke gelegenheid.
  • Positief & Ontspannen: Haar optimistische instelling werkt aanstekelijk, creëert een opbouwende sfeer en stimuleert constructieve interacties tussen sprekers en publiek. Ze weet op het juiste moment een lach te ontlokken, waardoor de sfeer ontspannen blijft.
  • Gestructureerd & met leiderschap: Miriam is meesterlijk in het handhaven van structuur. Elk programma-onderdeel wordt naadloos aan elkaar geregen, waardoor uw event soepel verloopt en de deelnemers zich volledig kunnen concentreren op de inhoud.

Miriam Wardenaar als spreker

Ook is Miriam trainer en spreker op het gebied van veranderkracht. Ze bezit natuurlijk leiderschap en combineert dit met een Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Hiermee heeft ze binnen de overheid veel veranderingen tot stand weten te brengen.

Haar absolute motto is ‘Practice what you preach’. “Ik geloof dat je alleen vooruitgang tot stand kan brengen door het te doen, hoe klein de eerste stap ook is. Vertaal je projectdoel, strategie of plan in concrete acties, houding en (voorbeeld)gedrag.” Reken met Miriam als spreker op veel interactie en inspiratie.

Onderwerpen waar Miriam over spreekt:

  • Verandering en leiderschap in non-profit
  • Persoonlijk leiderschap
  • Veranderkracht

Achtergrond Miriam Wardenaar

Miriam startte haar loopbaan in de publieke sector op zeer jonge leeftijd. Op haar achttiende was zij al werkzaam als projectleider bij een groot academisch ziekenhuis in Rotterdam. Vanaf dat moment neemt haar carrière een vogelvlucht en werkt ze in diverse rollen voor gemeenten, de Rijksoverheid en in het academisch- en beroepsonderwijs. Tussendoor volgt zij meerdere studies en opleidingen. Zo heeft ze onder andere een master in Publiek Management (Universiteit Leiden) en veel kennis van nieuwe manieren van werken zoals design thinking.

Miriam is jong en ervaren tegelijk, wat zorgt voor een zeer verfrissende blik op persoonlijk leiderschap en verandering. Naast haar activiteiten als dagvoorzitter en spreker werkt zij vanuit haar eigen bedrijf ook al interim projectleider in het publieke domein. Maatschappelijke vooruitgang is haar drijfveer en ze komt bij talloze publieke organisaties over de vloer: ze weet hoe de hazen lopen in het publieke domein.

Interesse in Miriam Wardenaar als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Miriam Wardenaar

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid