Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Elke van Boxmeer
Bewaar als favoriet

Elke van Boxmeer

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Elke van Boxmeer is een ervaren journalist en presentator die met haar directe vragen zorgt voor inhoud en energie. Met haar (droge) humor en scherpte spreekt ze een breed publiek aan, maar bovenal is ze geïnteresseerd in verhalen van mensen.

Starters4Communities

"Elke is een zeer gedreven professional die van het dagvoorzitterschap echt een vak maakt. Met de juiste kennis van zaken op het thema, voorbereiding en focus zorgt zij voor een goede begeleiding van het evenement. Met veel humor en nieuwsgierige scherpte weet zij de juiste vragen te stellen en de dag te begeleiden. Wij werken graag vaker met haar samen voor onze komende evenementen."

Elke van Boxmeer

Elke van Boxmeer is een ervaren journalist en presentator. Ze werkt(e) onder andere als verslaggever en sidekick bij BNR Nieuwsradio, schrijver en organisator van debatten voor het Financieel Dagblad en maker van items voor het NOS Jeugdjournaal. Bij de NOS heeft ze geleerd om met scherpe vragen snel tot de kern te komen en met veel creativiteit invulling te geven aan opdrachten. Elke staat bekend om haar relevante nieuwsverhalen, scherpe interviews, het maken van persoonlijke portretten, intieme verhalen over wat mensen meemaken in het leven en hoe ze hier mee omgaan.

Met haar scherpte en een goed gevoel voor humor spreekt ze een breed publiek aan. Wil jij een sterk inhoudelijk evenement neerzetten, vol met inhoud, inspiratie en energie? Dan is Elke van Boxmeer de juiste dagvoorzitter voor jullie. Ze stelt de juiste vragen, weet het publiek te enthousiasmeren en is een ontspannen persoon om mee te werken.

Ervaring Elke van Boxmeer als dagvoorzitter

– Nieuws en achtergronden
– Mens en maatschappij. Persoonlijke ontwikkeling
– Lifestyle, mode, trends
– Ondernemerschap, leiderschap, economie
– Duurzaamheid, innovatie, wetenschap
– Zorg

Achtergrond Elke van Boxmeer

Elke heeft de opleiding Journalistiek & Communicatiewetenschappen gevolgd. Inmiddels heeft ze al ruim 10 jaar ervaring als journalist in het radiovak, televisievak en de schrijvende journalistiek. Ook is ze presentator en maker van de podcast ‘Kankerjong’ en ‘Operatie aangeklaagd’. Ze heeft diverse rubrieken gemaakt over zowel persoonlijke als zakelijke tegenslagen en de bijzondere (familie)relaties die mensen met elkaar hebben.

Geïnteresseerd in een lezing van Elke van Boxmeer

Elke heeft ervaring in het samenstellen van events en programma’s, ze denkt hierbij ook graag met jullie mee! Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

SURF

"Elke is een professionele dagvoorzitter en presentator, die zich gedegen voorbereidt en verdiept in de materie. Ze interviewt met een kritische blik, maar ook met een gezonde dosis humor."

GVG

"Heel blij dat we Elke ingehuurd hebben als presentator en interviewer voor ons zakelijk event. Door haar natuurlijke nieuwsgierigheid en gedrevenheid kom je in een interview snel tot de kern, waar gaat het nou écht om? Ze voelt het publiek goed aan en heeft snel iedereen op haar hand met haar flair en vleugje humor.”"

Beschikbaarheid en informatie

Elke van Boxmeer

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid