Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Elke van Boxmeer
Bewaar als favoriet

Elke van Boxmeer

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Elke van Boxmeer is een ervaren journalist en presentator die met haar directe vragen zorgt voor inhoud en energie. Met haar (droge) humor en scherpte spreekt ze een breed publiek aan, maar bovenal is ze geïnteresseerd in verhalen van mensen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Elke van Boxmeer

Elke van Boxmeer is een ervaren journalist en presentator. Ze werkt(e) onder andere als verslaggever en sidekick bij BNR Nieuwsradio, schrijver en organisator van debatten voor het Financieel Dagblad en maker van items voor het NOS Jeugdjournaal. Bij de NOS heeft ze geleerd om met scherpe vragen snel tot de kern te komen en met veel creativiteit invulling te geven aan opdrachten. Elke staat bekend om haar relevante nieuwsverhalen, scherpe interviews, het maken van persoonlijke portretten, intieme verhalen over wat mensen meemaken in het leven en hoe ze hier mee omgaan.

Met haar scherpte en een goed gevoel voor humor spreekt ze een breed publiek aan. Wil jij een sterk inhoudelijk evenement neerzetten, vol met inhoud, inspiratie en energie? Dan is Elke van Boxmeer de juiste dagvoorzitter voor jullie. Ze stelt de juiste vragen, weet het publiek te enthousiasmeren en is een ontspannen persoon om mee te werken.

Ervaring Elke van Boxmeer als dagvoorzitter

– Nieuws en achtergronden
– Mens en maatschappij. Persoonlijke ontwikkeling
– Lifestyle, mode, trends
– Ondernemerschap, leiderschap, economie
– Duurzaamheid, innovatie, wetenschap
– Zorg

Achtergrond Elke van Boxmeer

Elke heeft de opleiding Journalistiek & Communicatiewetenschappen gevolgd. Inmiddels heeft ze al ruim 10 jaar ervaring als journalist in het radiovak, televisievak en de schrijvende journalistiek. Ook is ze presentator en maker van de podcast ‘Kankerjong’ en ‘Operatie aangeklaagd’. Ze heeft diverse rubrieken gemaakt over zowel persoonlijke als zakelijke tegenslagen en de bijzondere (familie)relaties die mensen met elkaar hebben.

Geïnteresseerd in een lezing van Elke van Boxmeer

Elke heeft ervaring in het samenstellen van events en programma’s, ze denkt hierbij ook graag met jullie mee! Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Elke van Boxmeer

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker