Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter voor jouw bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Kim Brouns

Kim Brouns is dé aangewezen presentatrice als je voor je event iemand zoekt die presenteert en verbindt met een vleugje humor. Ze zal je indien gewenst ontzorgen op het gebied van presentatie. Als finishing touch stemt Kim haar kleding (kleuren indien wenselijk) en presentatiekaarten af per opdracht.

Anytime Fitness Benelux

"Kim heeft voor ons naar volle tevredenheid een aantal live webinars & seminars gepresenteerd. Datzelfde geldt voor de presentaties op de beurzen waar we aan deelnemen. Kim weet elke keer weer het publiek op haar eigen, aanstekelijk vrolijke wijze mee te nemen en laat eer aan de gasten! Wij kiezen voor Kim voor een presentatieklus."

Kim Brouns

Kim Brouns vindt presenteren het allerleukste dat er is en ze weet precies wat ze doet. Kim is altijd gedegen voorbereid, goed geïnformeerd en flexibel in improvisatie. Kim is een Limburgse presentatrice zonder zwaar Limburgs accent en ze presenteert indien gewenst ook in het Limburgs dialect.

Qua uiterlijk wordt ze al jaren met regelmaat vergeleken met Chantal Janzen. Wat Kim hierover zegt: “Ieder zijn mening. Maar, wat ik wel herken is dat ik op het gebied van presenteren diezelfde vlugheid en lichte bijdehante inslag kan hebben. Rap van tong, altijd met een glimlach en zorgen voor vermaak. Maar ook het presenteren van serieuze items en gelegenheden is haar niet vreemd. Ze past zich makkelijk aan aan de situatie en de gelegenheid en kom altijd goed voorbereid naar een klus.

Het tarief van Kim is afhankelijk van de lengte van het evenement. (1 of 2 dagdelen)

Achtergrond van Kim Brouns

Kim heeft sinds haar 18e een fascinatie voor radio. Het is daarom ook niet zo gek dat Kim TV- en radioprogramma’s maakt voor RTV Parkstad – een van de vijf grootste lokale zenders van Nederland. 

Kim is parttime werkzaam in marketing en PR voor een groot internationaal bedrijf en heeft haar eigen marketingbedrijf Brandvibes.

Kim Brouns inhuren als spreker?

Op zoek naar een dagvoorzitter met humor die jouw (online) event nóg leuker maakt? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072–7507422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Meer videos

Beoordelingen

APG Loyalis

"Voor een medewerkersbijeenkomst bij Loyalis zochten we iemand die ons dagprogramma kon leiden en de onderdelen aan elkaar kon praten. We vonden in Kim de perfecte host. Spontaan, goed voorbereid en in staat de grote groep te enthousiasmeren en gefocust te houden. Dank je wel Kim, voor je belangrijke bijdrage aan een succesvolle dag."

Gemeente Brunssum

"Ik ben erg tevreden over het verloop van de live uitzending van onze verkiezingsavond en jouw rol daarin. Ik krijg van alle kanten complimenten over de professionele opzet en uitvoering en in die prestatie heb jij een sleutelrol gespeeld. Wat mij betreft mag je over 4 jaar de verkiezingsavond alvast in je agenda noteren."

Beschikbaarheid en informatie

Kim Brouns

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid