Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is wekelijks bij RTL Z te zien als presentatrice van het programma Ondernemers Zaken. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring als tv-presentatrice van diverse reis- en business programma’s. Deze ervaring, in combinatie met het feit dat ze afgestudeerd econome is, maakt Pauline tot een echte vakvrouw.

Als dagvoorzitter levert Pauline de Wilde kwaliteit op hoog niveau en doet dat met haar persoonlijke flair. Haar economische achtergrond in combinatie met haar presenteer-ervaring zorgen ervoor dat zij de perfecte combinatie weet te genereren tussen inhoud en een goede sfeer. Zij staat erom bekend inhoudelijk pittige thema’s op een charmante en concrete manier over te brengen. Pauline de Wilde voelt als dagvoorzitter het publiek haarfijn aan.

Zij is naast een echte professional ook heel plezierig om mee samen te werken. Ze denkt mee, is flexibel en altijd tot in de puntjes voorbereid. Dit wordt door veel CEO’s en decision makers als zeer prettig ervaren.

Lezing – Ik wil Lef

Pauline de Wilde maakt als dagvoorzitter en motivational speaker dagelijks mee hoe moeilijk het voor organisaties is om mensen écht in beweging te krijgen. En hoe lastig dat is voor organisaties, want wat hebben mensen toch goede excuses om verandering en vernieuwing uit te stellen of niet te doen. Allemaal op basis van angsten en beperkende gedachten. Om samen écht van uitstellen naar doen te komen, is een flinke dosis LEF nodig. En naast LEF ook Focus en Commitment!

Als organisatie is het niet alleen zaak om die externe veranderingen bij te houden, omdat er bijvoorbeeld opeens een GDPR moet worden ingevoerd. In het proces van constante vernieuwing en verandering is het allerbelangrijkste dat je je mensen blijft motiveren, activeren en enthousiasmeren. Met haar aanstekelijke positieve energie zorgt Pauline ervoor dat dat gaat gebeuren!

Achtergrond Pauline de Wilde

Haar televisiecarrière begint eind jaren ‘90 in Seattle USA. Hier maakt zij de stap van afgestudeerde econome (UVA) naar actrice, om vervolgens in Nederland deze carrière switch voort te zetten. Als tv-presentatrice is ze vooral bekend van de zakelijke RTLZ programma’s Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam én van de RTL4 reisprogramma’s Snowmagazine en ViaVacance.  In Ondernemerszaken praat Pauline met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen, zoals social media, ICT, veiligheid en E-facturatie tot het schrijven van een businessplan voor je nieuwe bedrijf. Onderwerpen waar iedere ondernemer mee te maken krijgt.

Pauline de Wilde inhuren of boeken als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 7422

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field