Op zoek naar een ervaren en sprankelende dagvoorzitter voor jouw bijeenkomst?

Pauline de Wilde dagvoorzitter en spreker
Bewaar als favoriet

Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is een veelgevraagd dagvoorzitter, presentatrice en spreker. Ze weet spontaniteit met diepgang te combineren, een economische achtergrond met stage presence en een gedegen voorbereiding met soepele improvisatie.

Over Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is een ervaren dagvoorzitter, moderator en host van zakelijke evenementen. Haar kracht is dat ze haar economische achtergrond (bedrijfseconomie UvA) perfect weet te combineren met haar persoonlijke flair. Hierdoor krijgt het evenement, congres of seminar altijd de sfeer die het nodig heeft. Dit is wat opdrachtgevers vaak teruggeven. Door haar achtergrond en ervaring is Pauline breed inzetbaar en weet zij altijd de juiste snaar te raken.

Pauline beschikt inmiddels over jarenlange ervaring als dagvoorzitter en spreker. Haar persoonlijke motto is: “Zet één stap, en er volgt altijd een resultaat.” Hiermee zorgt zij ervoor dat haar publiek aan het denken wordt gezet en daadwerkelijk in actie komt.

Pauline de Wilde als dagvoorzitter

Pauline maakt inhoudelijk pittige of ingewikkelde thema’s voor een groot publiek toegankelijk en zorgt ervoor dat de boodschap overkomt en beklijft. Pauline gaat dan ook graag in gesprek met haar publiek. Dit wordt door veel CEO’s en decision makers als zeer prettig ervaren. Thema’s die vaak aan de orde komen als Pauline als dagvoorzitter optreedt, zijn: innovatie, duurzaamheid, ondernemen, verandermanagement, empowerment en persoonlijk leiderschap.

Pauline de Wilde als spreker (‘Waar haal jij het LEF vandaan?’)

Pauline haar interactieve lezing “Waar haal jij het LEF vandaan?” gaat over in beweging komen. Je hoeft maar 1 stap te zetten om een resultaat te behalen. Waarom blijkt het toch soms zo moeilijk om die stap te zetten?

LEF staat voor Liefde, Energie en Focus, die 3 ingrediënten zorgen ervoor dat je beweegt…niets leukers dan mensen het LEF laten hebben bij zichzelf na te gaan waar ze van houden, waar hun talent ligt en waar ze vandaag stap in kunnen zetten, zowel voor zichzelf als voor de organisatie. Als we het burnout cijfer omlaag willen krijgen zullen we onze mensen als onze main asset moeten zien en is persoonlijk welzijn van medewerkers net zo belangrijk als hun rol in de organisatie. Pauline laat de zaal altijd in beweging komen en garandeert dat de dag erna anders is dan vandaag

Biografie van Pauline de Wilde

Op haar 18e ontvangt Pauline haar VWO diploma, doet auditie voor de toneelschool en krijgt te horen: “Ga jij eerst maar wat levenservaring op doen”. Hierop studeert ze Commerciële Economie in Haarlem en studeert vervolgens verder aan de UvA, Bedrijfseconomie. Hierna krijgt de kans om voor een paar jaar naar Seattle USA te vertrekken. En daar, maakt ze haar droom waar, ze wordt actrice! Een paar jaar lang volgt ze alle mogelijke theaterlessen aan Freehold Theatre Lab, speelt in diverse theaterproducties, films en leert alles over het vak. Terug in Nederland toont ze LEF om ook hier haar droom van ‘being on stage’ door te zetten, ondanks de vele meningen.

Pauline vspeelt diverse gastrollen en wordt vooral bekend van de RTL tv-programma’s Snowmagazine en ViaVacance om vervolgens meer de zakelijke hoek in te duiken en programma’s voor RTLZ te presenteren als: Duurzaam Ondernemen, Lokaal Duurzaam en Ondernemerszaken. Hiervoor interviewt ze zoveel passievolle ondernemers dat haar interesse in mensen die het LEF hebben hun hart te volgen nog groter wordt.

Ze wordt gevraagd door Oxfam Novib om hun bedrijvenambassadeur te worden en rolt op die manier het vak van dagvoorzitter in. Haar twee passies komen samen: spreken over inhoudelijke vraagstukken en stralen op een podium.

Pauline de Wilde boeken als spreker of dagvoorzitter voor jouw event?

Pauline de Wilde weet als geen ander hoe de boodschap van jouw event kan beklijven. Wil je Pauline boeken voor jouw event en wil je een offerte van ons ontvangen of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Pauline de Wilde

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid