Op zoek naar een ervaren en sprankelende dagvoorzitter voor jouw bijeenkomst?

Pauline de Wilde
Bewaar als favoriet

Pauline de Wilde

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Pauline de Wilde is een veelgevraagd dagvoorzitter, presentatrice en spreker. Ze weet spontaniteit met diepgang te combineren, een economische achtergrond met stage presence en een gedegen voorbereiding met soepele improvisatie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Over Pauline de Wilde

Pauline de Wilde presenteert evenementen, congressen en (online) webinars voor uiteenlopende organisaties in diverse branches. Haar vrouwelijke flair in combinatie met humor en inhoud, maken haar geliefd bij haar opdrachtgevers. Pauline beschikt inmiddels over jarenlange ervaring als dagvoorzitter, presentatrice en spreker.

Pauline de Wilde als dagvoorzitter en presentatrice

Als dagvoorzitter maakt ze inhoudelijke thema’s voor een breed publiek toegankelijk en weet ze exact de sfeer neer te zetten die de opdrachtgever wenst. Ze brengt de centrale boodschap van het event met flair over en is altijd tot in de puntjes voorbereid.

Ook als presentatrice is zij geliefd. Haar professionele en tevens plezierige attitude zorgt ervoor dat gesprekken op het podium bijzonder vlot verlopen en snel de diepte in duiken. Deze prettige manier van werken begint al bij de voorbereiding van een event, waar Pauline vaak bij betrokken is en graag in meedenkt.

Pauline de Wilde als spreker (talentontwikkeling)

Pauline is ook inzetbaar als spreker. Haar lezingen draaien om haar missie: “Mensen laten doen waar ze van houden en daar zichtbaar mee durven zijn”. Pauline gelooft erin dat wanneer meer mensen vanuit persoonlijke ontwikkeling, vanuit hun unieke talent en vanuit hun zelfvertrouwen gaan leven en werken, er herkenning, erkenning en verbinding ontstaat. Dat zorgt ervoor dat mensen en daarmee organisaties gaan groeien. Daar is lef voor nodig, want groei gebeurt nu eenmaal niet in de comfortzone.

In deze interactieve lezing pleit ze op inspirerende wijze voor lef, doorzettingsvermogen en het benutten van je talent. Met één garantie: na deze LEF Boost heeft iedereen een stap vooruitgezet.

Biografie van Pauline de Wilde

Op jonge leeftijd ontdekt Pauline al dat ze de gave heeft om anderen haarfijn aan te voelen en in beweging te brengen. Een carrière in de televisiewereld is dan ook op haar lijf geschreven. Dat die in Seattle USA zou beginnen, was voor haar ook een verrassing. Van afgestudeerd econome naar actrice. Ze greep de kans die ze kreeg met beide handen aan en dat typeert haar ook. Kansen zien, kansen grijpen en dat draagt ze ook uit in haar vak.

Terug in Nederland, besluit ze haar nieuwgekozen carrière pad te volgen. Ze bundelt haar economische achtergrond en presentatietalent in goed bekeken reisprogramma’s voor RTL 4 en zakelijke formats zoals Duurzaam Ondernemen en Ondernemerszaken voor RTL Z. Al snel verwerft zij hiermee bekendheid en willen steeds meer bedrijven haar inhuren als spreker, presentatrice of dagvoorzitter voor hun eigen evenementen.

Pauline de Wilde boeken als spreker of dagvoorzitter voor jouw event?

Pauline de Wilde weet als geen ander hoe de boodschap van jouw event kan beklijven. Wil je Pauline boeken voor jouw event en wil je een offerte van ons ontvangen of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Pauline de Wilde

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker