Lucinda Douglas: “Yes You Can”
Als internationale keynote spreker weet Lucinda Douglas als geen ander hoe ze mensen kan motiveren en inspireren. Met haar YES YOU CAN-mentaliteit bereikt ze een breed publiek en stelt ze hen in staat hun grenzen te overschrijden – het onmogelijke mogelijk te maken!

Onderwerpen waar Lucinda Douglas over spreekt:
– Sales… dat ben je zelf!
– Salestrends
– Vrouw, pak je leiderschap
– Vrouwen verkopen anders en beter
– Sales inspiratie

Over Lucinda Douglas
Lucinda Douglas is geboren in Kaapstad tijdens de apartheid als zesde dochter van de zeven, binnen een staatssysteem dat haar als kleurling wijsmaakte dat ze niet goed genoeg was, binnen een cultuur waarin mishandeling en verkrachting aan de orde van de dag zijn en waar je als meisje en vrouw extra op je hoede moet zijn voor geweld.

Toch vertelt haar moeder haar dat zij alles kan worden wat zij wil, woorden waar zij zich aan vastklampt, ook al verlopen school- en studietijd niet zonder slag of stoot.

Als aupair arriveert zij op haar 23e in Nederland en bouwt een nieuw leven op. Zij leert Nederlands door Jip en Janneke te lezen met haar dochter. “Mijn dochter leerde mij woorden uitspreken en ik ben haar nog steeds heel dankbaar.” De ambitie is groot. Na banen in de telemarketing en verkoop is zij op een dag een veelbelovende accountmanager bij een multinational. Haar eerste man pleegt zelfmoord en de zorg voor twee kinderen komen bij haar terecht. “Je bent goed genoeg”, is haar boodschap aan hen.

Persoonlijke leiderschap
Nu is Lucinda één van de meest gevraagde spreeksters waar het gaat om persoonlijk leiderschap. In 2018 sprak ze aan de Afrikaanse top in Nigeria. Onder haar klanten rekent ze Defensie, UPS, Harman Kardon, PWC en UWV. Haar boodschap is duidelijk: vrouwen leren hun leiderschap te pakken en de beste versie van zichzelf te zijn.

Lucinda schreef in 2018 haar autobiografie “Yes You Can Woman!” In al haar vijf boeken speelt de vrouw een belangrijke rol; van “Sales Is Sexy” tot “The only 21 stories you will ever need to be successful in life and business”.

Sinds 2018 is Lucinda te beluisteren bij NPO1 als deskundige op het gebied van de vrouw en haar vooruitgang. Zij is in 2016 genomineerd voor Etnisch Zakenvrouw van het jaar en genomineerd voor de VIVA 400 als een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland. Zij is is honorary lecturer bij de meest internationale universiteit van Nederland. Lucinda weet als geen ander hoe je vrouwen kunt mentoren.

Persoonlijke missie Lucinda Douglas
“Succes is niet wat je doet maar wie je bent!”

Lucinda Douglas boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Mike Hoogveld MSc RM

  Mike Hoogveld behoort tot de meest gevraagde sprekers over marketing en sales. Als promovendus verricht Mike ook onderzoek naar succesfactoren in omnichannel management. Tevens heeft hij enkele bestsellers die werden genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar.

   

 • Jan Willem van den Brink en Maarten van Os

  Jan Willem van den Brink en Maarten van Os zijn specialist in commercie voor inhoudelijk deskundige professionals. Meestal zijn deze professionals weinig enthousiast over een rol in sales. Hun workshops en lezingen zijn interactief, en de deelnemers geven als feedback dat de bijeenkomst zowel inspirerend als zeer nuchter en praktisch is.

   

 • Rikkert Walbeek

  Rikkert Walbeek (1970) is een salesman pur sang. Hij spreekt op een levendige manier over sales en sales 2.0, waarbij hij zijn eigen achtergrond en dagelijkse ervaringen ruimschoots deelt. Met een dosis humor en barstensvol energie brengt hij enthousiast zijn boodschap.

   

 • Jan-Willem Seip

  Jan-Willem Seip heeft als spreker/ trainer meer dan 5.000 vakprofessionals, ondernemers en zelfstandigen geleerd om méér te halen uit hun acquisitie, klantgerichtheid, netwerken en relatiebehoud. Meer succes en meer plezier. Jan-Willem Seip heeft 11 boeken en ruim 250 artikelen geschreven over verkoop.