Lucinda Douglas

“Mijn missie om mensen te leren om altijd ‘JA’ te horen. Zo leren ze ook met een nee om te kunnen gaan.” – Lucinda Douglas

Als internationale keynote spreker weet Lucinda Douglas als geen ander hoe ze mensen kan motiveren en inspireren. Met haar YES YOU CAN-mentaliteit bereikt ze een breed publiek en stelt ze hen in staat hun grenzen te overschrijden – het onmogelijke mogelijk te maken!

Onderwerpen waar Lucinda Douglas over spreekt:

  • Ik leer je hoe je altijd JA kan horen. Boeiend en met veel humor gebracht. Lifechanging en DE manier om je salesteam een boost te geven.
  • Bouw duurzame relaties met je netwerk en laat ze voor je verkopen
  • Persoonlijk Leiderschap & Succesvol verkoop is een en dezelfde
  • Sociale Media als spel!

Over Lucinda Douglas

Lucinda Douglas is geboren in Kaapstad tijdens de apartheid als zesde dochter van de zeven, binnen een staatssysteem dat haar als kleurling wijsmaakte dat ze niet goed genoeg was, binnen een cultuur waarin mishandeling en verkrachting aan de orde van de dag zijn en waar je als meisje en vrouw extra op je hoede moet zijn voor geweld.

Toch vertelt haar moeder haar dat zij alles kan worden wat zij wil, woorden waar zij zich aan vastklampt, ook al verlopen school- en studietijd niet zonder slag of stoot.

Als aupair arriveert zij op haar 23e in Nederland en bouwt een nieuw leven op. Zij leert Nederlands door Jip en Janneke te lezen met haar dochter. “Mijn dochter leerde mij woorden uitspreken en ik ben haar nog steeds heel dankbaar.” De ambitie is groot. Na banen in de telemarketing en verkoop is zij op een dag een veelbelovende accountmanager bij een multinational. Haar eerste man pleegt zelfmoord en de zorg voor twee kinderen komen bij haar terecht. “Je bent goed genoeg”, is haar boodschap aan hen.

Persoonlijke leiderschap

Nu is Lucinda één van de meest gevraagde spreeksters waar het gaat om persoonlijk leiderschap. In 2018 sprak ze aan de Afrikaanse top in Nigeria. Onder haar klanten rekent ze Defensie, UPS, Harman Kardon, PWC en UWV. Haar boodschap is duidelijk: vrouwen leren hun leiderschap te pakken en de beste versie van zichzelf te zijn.

Lucinda schreef in 2018 haar autobiografie “Yes You Can Woman!” In al haar vijf boeken speelt de vrouw een belangrijke rol; van “Sales Is Sexy” tot “The only 21 stories you will ever need to be successful in life and business”.

Sinds 2018 is Lucinda te beluisteren bij NPO1 als deskundige op het gebied van de vrouw en haar vooruitgang. Zij is in 2016 genomineerd voor Etnisch Zakenvrouw van het jaar en genomineerd voor de VIVA 400 als een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland. Zij is is honorary lecturer bij de meest internationale universiteit van Nederland. Lucinda weet als geen ander hoe je vrouwen kunt mentoren.

Lucinda Douglas boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field