Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Sofie van den Enk dagvoorzitter
Bewaar als favoriet

Sofie van den Enk

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Met haar ruime ervaring op zowel live podia als voor de camera is KRO-presentatrice Sofie van den Enk een echte vakvrouw te noemen. Naast haar werk in de media, presenteert ze regelmatig live events voor uiteenlopende opdrachtgevers. Die roemen haar soepele stijl, die met humor en vaart iedereen bij presentaties betrekt zonder aan inhoud in te boeten.

KplusV

"Ik heb de samenwerking met Sofie als moderator als zeer waardevol ervaren. We waren onder de indruk van haar professionaliteit, creativiteit en diepgang van vragen over de grote diversiteit aan impact gerelateerde onderwerpen. Ook creëerde ze ruimte binnen ieder gesprek voor inbreng van iedere deelnemer, vanuit specifieke expertise en ervaring. Ze bewaakte ook de match tussen de discussie en de doelgroep, door te sturen op praktische voorbeelden en casussen in de discussie"

Sofie van den Enk: presentatrice en dagvoorzitter

Sofie van den Enk is met haar passie voor presenteren en gevoel voor humor en inhoud een veelgevraagde dagvoorzitter. Ze vindt het leuk om zich te verdiepen in verschillende organisaties: of het nu grote bedrijven zijn of juist non-profitorganisaties, een symposium of een medewerkersbijeenkomst.

Sofie maakt zich razendsnel nieuwe materie eigen, en als er ruimte is voor improvisatie, humor en interactie, is ze als een vis in het water. Ze maakt van een event graag een geheel en verbindt de verschillende onderdelen op een intelligente, frisse en aansprekende manier aan elkaar – ook graag in het Engels, dat ze vloeiend beheerst.

Achtergrond

Met haar ruime ervaring op zowel live podia als voor de camera is KRO-presentatrice Sofie van den Enk (1980) een echte vakvrouw te noemen. Al tijdens haar studies Amerikanistiek en Spaans aan de Rijksuniversiteit Groningen richt Sofie zich op de media en het theater. Samen met Anne Jan Toonstra wint ze in 2001 het prestigieuze Cameretten festival in Rotterdam. Ook al zegt ze het cabaret vaarwel na haar afstuderen, humor blijft een belangrijke drijfveer voor de presentatrice.

Het televisievak leert ze bij Max Westerman in New York en later bij RTV Utrecht, waar ze eerst als verslaggever voor het nieuws haar sporen verdient, en later ook presenteert. Ze wordt gescout als Jakhals voor DWDD en wint de Philip Bloemendalprijs voor jong presentatietalent in 2008. Inmiddels werkt Sofie al een paar jaar voor de KRO op zowel televisie als radio. Ze presenteerde onder andere Hints, XXL, De Rekenkamer, Medicijnmannen, Ouders uit de Kas, Me Jane You Tarzan, Eureka, Eilanders en Puberruil Z@pp. en op 3FM heeft ze elke zondagavond PS Radio. Daarnaast acteert ze voor tv, onder andere in VRijland, en presenteert ze regelmatig live events voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Van de Rabobank, tot de KvK in Amsterdam; allemaal roemen ze haar soepele toegankelijke stijl, die met humor en vaart iedereen bij presentaties betrekt zonder aan inhoud in te boeten.

Sofie van den Enk inhuren als dagvoorzitter of presentatrice?

Sofie van den Enk werkte eerder als dagvoorzitter in opdracht van onder andere Rabobank, AFAS, ING, Computable, Schiphol, PWC, Juniorkamer Den Bosch, Entopic, RIBW Brabant, Screenforce, Verus, de Koninklijke Luchtmacht en verschillende overheidsinstellingen.

Neem bij interesse vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Career Guide

"Op een congres voor hogere wiskunde experts, hield dagvoorzitter Sofie van den Enk zich buitengewoon goed staande. Bleef scherp, nieuwsgierig en ontwapenend. Bereidde zich goed voor. Sprak vloeiend Engels op het hoogste expertniveau, wist de sfeer evengoed ontspannen te maken/houden. Zeer goede reacties vanuit het (online) publiek. En ondertussen ook nog de tijd bewakend waardoor we geen minuut uitliepen. Dit is wat je van een dagvoorzitter hoopt maar niet durft te verwachten!"

MVO Nederland

"Met Sofie van den Enk hadden wij de perfecte dagvoorzitter voor ons evenement Tijdens ons evenement NE20 hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Sofie van den Enk als dagvoorzitter en discussieleider. Zij heeft beide rollen fantastisch uitgevoerd: strak, inhoudelijk sterk en met humor. Ook de communicatie met despreker.nl was prettig. We kregen snel uitsluitsel over de beschikbaarheid van Sofie en ook in het vervolg verliep de communicatie soepel. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat we niet rechtstreeks met Sofie konden communiceren."

Beschikbaarheid en informatie

Sofie van den Enk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid