Jan Agelink van Buro Jantrendman is expert in mode- en lifestyletrends. Agelink inspireert met mindblowing visuals die nog lang op het netvlies blijven staan.
De Amsterdamse trendforecaster Jan Agelink inspireert met mindblowing visuals die nog lang op het netvlies blijven staan. Jan Agelink onderscheidt zich door een sterke combinatie van originele beelden en verrassende analyses van globale en lokale trends. Zijn presentaties zijn geschikt voor overheid, corporate en non-profit bedrijven, MKB/retail en ZZP’ers.

Jan Agelink toont hoe de angsten, passies, frustraties en behoeftes van de moderne mens weerspiegeld worden in nieuwe producten, diensten en vrijetijdsbesteding. En ook hoe je deze menselijke eigenaardigheden kunt gebruiken om je eigen merken en communicatie nog sterker te maken.

Agelinks expertise ligt in de mode en lifestyle en hij werkt onder andere voor Modefabriek en Hugo Boss. Zijn branche-overstijgende analyses zijn echter breder inzetbaar. Bedrijven als Rijkswaterstaat, TrainMore en Maxi-Cosi hebben hun blikveld nog verder kunnen verruimen door deze op het eerste gezicht ‘branchevreemde’ informatie.

De ‘Aha-erlebnis’ bij presentaties van Jantrendman is groot.

Onderwerpen waar Jan Agelink over spreekt
– Globale en maatschappelijke trends
– Consumentengedrag, consumententrends
– De nieuwe – digitale – makers
– Weconomy, duurzaamheid
– Sustainability, technologie en design
– Versmelting van de fysieke en virtuele wereld
– Storytelling

Daarom dragen we opeens sneakers met extreem dikke zolen
Een presentatie van Jan Agelink opent je de ogen voor dagelijkse ontwikkelingen die voorbodes zijn van de toekomst.
Hij laat bijvoorbeeld zien hoe ons surfgedrag leidt tot de behoefte aan een andere manier van verhalen vertellen. Wat weer kan leiden tot nieuwe bestsellers in de boekhandel. Hij toont hoe we big data mixen met emoties en kunnen vertalen naar innovatieve exposities. En waarom we ineens sneakers met überdikke zolen dragen, alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Je ideale reisgids in de jungle van trends
Jan Agelink wandelt door uiteenlopende toekomstscenario’s, zoals: wat kan er gebeuren als wetenschappers zich fulltime gaan bemoeien met fashion, fitness-apparaten of hamburgers. Elke presentatie is een visuele trip op de grens tussen heden en toekomst.

Algemene trends en trends op productniveau voor de branches:
– Design & interieur
– Fashion & footwear
– Lifestyle
– Active, outdoor, fitness, athleisur

Interesse in een lezing van Jan Agelink of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Jan Agelink SKU UPC Model

“Jan geeft je door en prachtige vernieuwende stijl inzicht in wat de toekomst ons gaat brengen. Hij laat je zien wat de wereld ons al vertelt. Door

Jul 17, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Bedrijfsnaam: Founder TrainMore en ClubSportive 

“Jan geeft je door en prachtige vernieuwende stijl inzicht in wat de toekomst ons gaat brengen. Hij laat je zien wat de wereld ons al vertelt. Door zijn bril worden dingen in een ander perspectief gezet en kun je er echt iets mee.”


“Jan is een inspirerende spreker die zijn publiek op speelse wijze meeneemt in de bonte verzameling toekomsten die op ons afkomt. Zijn inbreng bij o

Jul 17, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Bedrijfsnaam: Rijkswaterstaat 

“Jan is een inspirerende spreker die zijn publiek op speelse wijze meeneemt in de bonte verzameling toekomsten die op ons afkomt. Zijn inbreng bij ons seminar was extra bijzonder omdat hij zijn beelden uit de wereld van mode en design wist te vertalen naar ‘onze’ wereld van mobiliteit en transport. Juist de confrontatie van werelden creëert ruimte in ons denken.”


“Jan heeft een brede, creatieve visie, is verbaal sterk en intelligent. Tijdens het creatieve proces van de Boss-Athleisure-collecties heb ik op een

Jul 13, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Hugo Boss (Duitsland) 

“Jan heeft een brede, creatieve visie, is verbaal sterk en intelligent. Tijdens het creatieve proces van de Boss-Athleisure-collecties heb ik op een hele prettige manier samengewerkt met Jan. Zijn creatieve input is leidend geweest voor mijn inspiratie.”


5.0 5.0 3 3 “Jan geeft je door en prachtige vernieuwende stijl inzicht in wat de toekomst ons gaat brengen. Hij laat je zien wat de wereld ons al vertelt. Door zijn bril worden dingen in een Jan Agelink

Gerelateerde sprekers

 • Drs. Andrea Wiegman

  Andrea Wiegman (1973) is van origine historicus en oprichter, uitgever van het trend platform en magazine Second Sight. Ruim 15 jaar is ze bezig met trend-onderzoek; studie naar de tijdgeest doet ze al veel langer. Andrea is goed in het duiden en verklaren van bepaalde ontwikkelingen in trends.

   

 • Christine Boland

  Christine Boland is werkzaam als trendanalist en consultant in consumententrends op een zeer breed gebied. Haar grote kracht is dat zij op heldere wijze maatschappelijke trends en ontwikkelingen analyseert en in kaart brengt. Zij weet die ontwikkelingen te destilleren die voor uw organisatie relevant zijn.

   

 • Hilde Roothart

  Overzichtelijke informatie en overtuigende inspiratie voor creatie en innovatie. Dat is wat Hilde Roothart, trendwatcher en oprichter van Trendslator, te bieden heeft. Ze doet onderzoek naar de stemming in de markt, bij de consument en in de maatschappij en laat zien wat de kansen en mogelijkheden zijn voor de vertaling ervan naar markten en merken.