Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Agelink
Bewaar als favoriet

Jan Agelink

Trendforecaster Jan Agelink is expert in het signaleren van lifestyle- en consumententrends die voortvloeien uit de grote veranderingen in onze wereld. Hij neemt je mee naar de toekomst, die vaak al verrassend dichtbij is. Jan Agelink zorgt ervoor dat je een inspirerende visuele trip tussen heden en toekomst ervaart.

Bedrijfsnaam: Founder TrainMore en ClubSportive

"“Jan geeft je door en prachtige vernieuwende stijl inzicht in wat de toekomst ons gaat brengen. Hij laat je zien wat de wereld ons al vertelt. Door zijn bril worden dingen in een ander perspectief gezet en kun je er echt iets mee.”"

Trendforecaster Jan Agelink

Rond 2050 woont 70% van de wereldbevolking in steden. Wat doet die razendsnelle urbanisatie met onze leefwereld? En hoe kunnen bedrijven daar nu al op inspelen? Trendforecaster Jan Agelink is expert in het signaleren van lifestyle- en consumententrends die voortvloeien uit de grote veranderingen in onze wereld. Hij neemt je mee naar de toekomst, die vaak al verrassend dichtbij is. Jan Agelink zorgt ervoor dat je een inspirerende visuele trip tussen heden en toekomst ervaart.

Een presentatie kan gaan over:

– Consumentencultuur & consumententrends
– De toekomst van trends in maatschappij & markt
– Trends in design, lifestyle en retail

‘Our future is an extension of what we choose to do now’

Agelink onderscheidt zich door een combinatie van originele beelden en verrassende analyses van globale en lokale trends. Door het bestuderen van de leefomgeving van de moderne mens met al zijn wensen, behoeftes en gevoelens kun je een vertaling maken naar nieuwe ideeën en producten voor de toekomst. En beter nog, dan weet je hoe deze nieuwe ideeën een verschuiving in de manier van denken van mensen veroorzaakt. Met deze kennis kun je als bedrijf je eigen merk-, design- en communicatie-uitingen herijken

Boek een visuele trip tussen heden en toekomst

Trendforecaster Jan Agelink wandelt door uiteenlopende toekomstscenario’s. Hij verbindt trends uit de zes ‘big drivers’ die ons leven bepalen; technologie, kunst & cultuur, demografie, economie, politiek en ecologie tot een visuele trip op de grens tussen heden en toekomst.

Interesse in een lezing van Jan Agelink of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Bedrijfsnaam: Rijkswaterstaat

"“Jan is een inspirerende spreker die zijn publiek op speelse wijze meeneemt in de bonte verzameling toekomsten die op ons afkomt. Zijn inbreng bij ons seminar was extra bijzonder omdat hij zijn beelden uit de wereld van mode en design wist te vertalen naar ‘onze’ wereld van mobiliteit en transport. Juist de confrontatie van werelden creëert ruimte in ons denken.”"

Hugo Boss (Duitsland)

"“Jan heeft een brede, creatieve visie, is verbaal sterk en intelligent. Tijdens het creatieve proces van de Boss-Athleisure-collecties heb ik op een hele prettige manier samengewerkt met Jan. Zijn creatieve input is leidend geweest voor mijn inspiratie.”"

Beschikbaarheid en informatie

Jan Agelink

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid