Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Peter Heshof
Bewaar als favoriet

Peter Heshof

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Peter Heshof is expert en spreker op gebied van consumenten trends. Zijn thema is: Wat wil de consument richting 2025/2030? Naast het helder en humoristisch delen van de trends geeft hij ook suggesties hoe jouw organisatie daarop in kan spelen.

Deliflor

"Peter's trendlezing bracht ons terug naar de basis van trends en overtuigde ons dat deze geen toeval zijn, maar voortkomen uit de vaste cyclus van de Tijdgeest. In tegenstelling tot traditionele trendlezingen, bood Peter een diepgaande kijk op trends, waarbij hij hun wortels en voorspelbaarheid benadrukte. Wat deze lezing zo speciaal maakte, was Peter's frisse perspectief van buiten onze branche. Dit gaf de presentatie een unieke waarde en maakte het des te boeiender."

Peter Heshof

Peter Heshof

Peter Heshof geeft op een inspirerende en humoristische manier helder inzicht in de consumententrends en vertaalt ze naar concrete kansen voor jouw organisatie of merk.

Volgens Peter reageren organisaties en merken vaak te laat op de veranderende consument. Met zijn bewezen Tijdgeest trendmodel krijg je grip op de toekomst en de veranderende consument.

Wat wil de consument richting 2025/30?

Trends zijn niet magisch of een toeval maar worden gedreven door de veranderende Tijdgeest. Peter deelt het Tijdgeest model achter de trends en de belangrijkste consumententrends. Daardoor begrijp je waar de huidige trends in de samenleving op gebaseerd zijn en begrijp je waar we de komende jaren naar toe gaan.

Peter maakt ook een selectie welke trends en kansen relevant zijn voor jouw domein. Zodat je sneller de beste kansen kunt pakken.

Onderwerpen lezingen en workshops Peter Heshof:

  • Consumenten trends 2024/2025
  • Consumententrends 2025/30
  • Trends in Food & Drinks
  • Trends in Pet Food & Care
  • Trends in Personal Care & Beauty
  • Trends in Wellbeing & Vitamins
  • Trends in Finance & Verzekeringen
  • Trends in Plants & Flowers

Naast inspirerende en humoristische lezingen helpt Peter Heshof tijdens workshops met bedrijven en organisaties om de trend inzichten door te vertalen naar merk-DNA, strategie en innovatie.

Uitgelichte keynote: ‘Wat wil de consument richting 2025’

De opbouw van de presentatie is als volgt: 1. Ontdek de logica achter de trends. Peter toont het tijdgeest model achter de consumenten trends. Het resultaat: grip op de toekomst en de veranderende consument

Consumenten Trends 2025/30 en Kansen voor jouw organisatie of merk. Naast het benoemen van de belangrijkste trends geeft hij ook suggesties hoe jouw organisatie of merk daar op in kan spelen. Het resultaat: concrete kansen om direct mee aan de slag te gaan.

Achtergrond Peter Heshof

Peter Heshof werkt al ruim 20 jaar voor toonaangevend nationale en internationale klanten binnen food (Unilever, Douwe Egberts, Bonduelle, Albert Heijn, Spar), non-food (Hallmark, Deliflor, Mascotte) financieel (Rabobank, Aegon, LeasePlan, Verbond van Verzekeraars) dienstverlening (Facilicom, Compass group) en de overheid (Koninklijke Landmacht, WUR, TNO, NCJ, MBO Amersfoort).

Peter publiceert regelmatig voor Marketing Tribune, doceert onder andere bij Universiteit van Amsterdam en Global School of Entrepreneurship. Hij schrijft ook mee aan de jaarlijkse Trendrede.

Peter Heshof inhuren voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Global Pets Forum

"Peter's presentation was one of the highlights of our event for many attendees. Our audience loved Peter's predictive model. He is a very engaging and captivating speaker that knows what he's talking about. Highly recommend."

Rabobank Amstel en Vecht

"Trends en de tijdgeest zijn voor ons als lokale Rabobank belangrijk voor onze lange termijn ambitie en plannen. Peter heeft de wereld en de ontwikkelingen daarin scherp op het netvlies. Zijn verhaal en tijdgeest-model zijn inspirerend, geeft mooie vergezichten en concrete voorbeelden voor de dagelijkse praktijk. Het heeft ons geholpen een scherpe visie en ambitie voor de komende jaren neer te zetten. We zullen niet aarzelen hem nog eens te vragen om zijn ideeën met ons te delen. Oedo Brandsma, Manager Financieel Advies Rabobank Amstel en Vecht."

Ziggo

"Peter heeft voor al onze commerciële medewerkers een inspirerende presentatie gegeven waarin hij zijn tijdgeestvisie heeft toegelicht aan de hand van pakkende voorbeelden. zijn verhaal is erg positief ontvangen en heeft bijgedragen aan het op een andere manier kijken naar de maatschappij en de ontwikkelingen daarbinnen. Een aanrader voor teams die wat extra inspiratie kunnen gebruiken bij product- of propositieontwikkelingen. Jeroen de Gier, Customer Expert Team Ziggo."

Taskforce Innovatie regio Utrecht

"Met Peter heb ik in het najaar 5 regiobijeenkomsten over trends en de tijdgeest ontwikkeld. Hij is inhoudelijk sterk en zeer plezierig om mee samen te werken. De events kregen daardoor een zeer hoge waardering bij een kritisch publiek. Goed gedaan! Armand Leenaers, sr.commnicatieadviseur."

Smurfit Kappa

"Tijdens een bijeenkomst over innovatie voor onze commerciële medewerkers en designers gaf Peter een boeiende uiteenzetting van de tijdgeest van de afgelopen jaren, die waarin we ons nu bevinden en die waar we naar toe gaan. Peter heeft de perfecte link met ons thema innovatie en inspiratie gelegd, aangevuld met enkele voorbeelden uit de verpakkingsindustrie. Het heldere verhaal, het vlotte tempo en de prettige persoonlijkheid van Peter hebben na afloop voor veel enthousiaste reacties gezorgd. We zouden graag nog eens vaker met hem van gedachten willen wisselen. Nogmaals dank voor je inspirerende input! Diane van der Zanden, marketing manager Smurfit Kappa."

Beschikbaarheid en informatie

Peter Heshof

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid