Kitty Koelemeijer
We staan aan het begin van een tijdperk van enorme verandering. Nieuwe technologieën hebben grote impact op het gedrag van consumenten en bieden ongekende mogelijkheden voor retailers, producenten en dienstverleners. Kitty Koelemeijer combineert in haar lezingen inspiratie en innovatie. Soms provocerend, altijd onderbouwd met recente wetenschappelijke inzichten en gericht op kansen.

Prof.dr.ir. Kitty Koelemeijer is hoogleraar Marketing & Retailing aan Nyenrode Business Universiteit, commissaris en adviseur. Ze is een regelmatige spreker op conferenties en zakelijke bijeenkomsten.

Mogelijke onderwerpen
Specifiek op het gebied van retail management spreekt Kitty over groeistrategieën, omni-channel retailing, retailmarketing, digitale technologieën, shoppergedrag en ketensamenwerking.
Gerelateerde onderwerpen waar ze over spreekt zijn; strategie, innovatie, supply chain management, consumentengedrag, merkbeleid, business modellen, sociale media en duurzaamheid.

Kitty Koelemeijer heeft ruime ervaring in de advisering van en masterclasses voor een groot aantal nationale en internationale ondernemingen en organisaties, waaronder retailers en toeleveranciers in food en non-food, fashion, telecom en media, energie, farmacie, supply chain management, banken en verzekeringsmaatschappijen, uitgeverijen, vastgoedondernemers en consultants.

Kitty schrijft ook opiniestukken voor RTLZ. Een recente column vindt u hier. Voor RTLZ sprak ze ook recent over het reddingsplan van V&D. De video kun je hier terugzien.

Kitty Koelemeijer inhuren of boeken voor een lezing of masterclass?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Kitty Koelemeijer (prof.dr.ir) SKU UPC Model

Kitty heeft een zeer professionele en enthousiaste aanpak, zowel in de voorbereiding als tijdens de workshop. De deelnemers en wijzelf hebben daarom h

Jul 13, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: DHL 

Kitty heeft een zeer professionele en enthousiaste aanpak, zowel in de voorbereiding als tijdens de workshop. De deelnemers en wijzelf hebben daarom het maximale uit de middag kunnen halen!


5.0 5.0 1 1 Kitty heeft een zeer professionele en enthousiaste aanpak, zowel in de voorbereiding als tijdens de workshop. De deelnemers en wijzelf hebben daarom het maximale uit de middag kunn Kitty Koelemeijer (prof.dr.ir)

DHL

Kitty heeft een zeer professionele en enthousiaste aanpak, zowel in de voorbereiding als tijdens de workshop. De deelnemers en wijzelf hebben daarom het maximale uit de middag kunnen halen!Beschikbaarheid en informatie Kitty Koelemeijer (prof.dr.ir)

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker