Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Paul Moers
Bewaar als favoriet

Paul Moers

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Paul Moers is een inspirerende spreker die toehoorders écht aan het denken zet. Zijn veelgevraagde lezingen gaan over dienstbaarheid, merken, ondernemen en passie. Alle lezingen zijn op bestsellers gebaseerd.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

ZEG

Paul Moers enthousiasme is aanstekelijk maar belangrijker nog hij heeft veel verstand van retail en weet dat over te brengen. Bovendien geeft hij een aantal handvatten om zaken snel te verbeteren. Onze klanten gingen met ideeën en een goed gevoel naar huis.

Paul Moers
Paul Moers is een van de meest besproken marketingdeskundigen in Nederland. TV, radio en kranten, ze hechten allemaal waarde aan zijn scherpe inzichten en commentaren. Paul Moers durft de vinger op de zere plek te leggen en schuwt de confrontatie niet. Hij zet daarmee mensen aan het denken en komt meteen met heldere adviezen.

Paul Moers helpt in zijn consultancy praktijk om bedrijven binnen zeer korte tijd een duidelijke strategische richting te laten kiezen. Daarbij werkt hij met unieke modellen die veelal ook gebaseerd zijn op zijn jarenlange senior ervaring bij o.a. Ahold en Unilever en het les geven aan de Business school in Copenhagen. Paul combineert praktijk met modellen en brengt daarmee samen met de managers van de onderneming succesvolle verandering tot stand. Paul werkt mét ondernemingen en niet vóór ondernemingen. Grote gerenommeerde bedrijven maken met veel succes gebruik van zijn diensten

De lezingen die Paul Moers geeft zetten toehoorders echt aan het denken. Door de combinatie van vaak hilarische beelden en haarscherpe uitleg krijgen toehoorders daadwerkelijk bagage mee naar huis. De enthousiaste en bevlogen toelichting inspireert hele zalen.

Paul specialiseert zich in 4 veelgevraagde lezingen die gebaseerd zijn op zijn succesvolle managementboeken:
• Dienstbaar zijn is het nieuwe goud – Dienstbaar zijn is de nieuwe klantgerichtheid
• De kracht van passie – Passie cultiveren om de onderneming succesvoller te maken
• Succes is niet voor lafaards – Ook in een crisis kun je groeien
• Merk toch hoe sterk – Hoe bouw je sterke merken die het verschil maken?

Persoonlijke missie Paul Moers: mensen en organisaties in beweging krijgen

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

ZEG

Paul Moers enthousiasme is aanstekelijk maar belangrijker nog hij heeft veel verstand van retail en weet dat over te brengen. Bovendien geeft hij een aantal handvatten om zaken snel te verbeteren. Onze klanten gingen met ideeën en een goed gevoel naar huis.Beschikbaarheid en informatie Paul Moers

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker