Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Joost Roede
Bewaar als favoriet

Joost Roede

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Joost Roede inspireert met nieuwe inzichten en direct toepasbare tips op het gebied van klantbeleving, bedrijfsvoering en toekomstvisie door je mee te nemen in het perspectief van de klant.

Vereniging van Keurslagers

"Wij kijken terug op een mooi event, en op een fijne samenwerking met Joost Roede, via despreker.nl. Nadat de praktische zaken waren ingevuld, hebben we met samen met Joost de verhaallijn bepaald. En ook weer bijgesteld. Er was Joost - en op de achtergrond despreker.nl - veel aan gelegen om een goed verhaal te brengen. Dat is gelukt!"

Joost Roede

Joost Roede heeft de vaardigheid om mensen te informeren en inspireren met nieuwe inzichten vanuit klantperspectief, zijn brede ervaring in veel verschillende branches en zijn kijk op de wereld als millennial. Dit doet hij zowel in opleidingen en trainingen alsook in strategische trajecten voor branche organisaties, grootwinkelbedrijven en groot MKB.

Joost Roede zijn expertise ligt bij het inspireren en begeleiden van onderneming in het implementeren van technologische innovaties en het uitwerken en realiseren van een digitale strategie. Hij helpt mensen effectiever samen te laten werken door middel van strategische sessies om gezamenlijk te komen tot een lonkend perspectief voor de organisatie.

Onderwerpen waar Joost Roede over spreekt:

– Digitale strategie
– Klantbeleving & interactie
– Klantreis optimalisatie
– Kansen en mogelijkheden in de retail
– Community management
– Klantdata en persoonlijk contact
– Teamoptimalisatie
– Medewerkers beleving

Het resultaat van zijn bijdrage is dat de klant inzicht heeft in de kansen en mogelijkheden die de toekomst haar te bieden heeft. Daarnaast heeft de klant concrete handvatten om direct toe te passen in de interactie met het personeel, in het optimaliseren van de bedrijfsvoering en in de interactie met klanten.

Achtergrond Joost Roede

In 2012 heeft Joost aan de TU Delft de master Design for Interaction afgerond. Binnen deze master ligt de focus op de optimalisatie van interacties tussen mensen onderling en in relatie met producten en de omgeving. Hij heeft zich hier gespecialiseerd op het gebied van Retail.

Daarnaast heeft Joost verscheidene opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching gevolgd en heeft hij in 2015 de opleiding servant leadership for executives afgerond.

Interesse in een lezing van Joost Roede of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Convience Concepts

"Joost is een zeer capabel persoon in zijn vak. Hij is in staat om theorieën helder te schetsen (ook voor de leek) en het aan te vullen/verduidelijken met voorbeelden uit de praktijk. Hij laat de wetenschap en de praktijk vloeiend in elkaar lopen. Hij is zowel in staat om dit in kleine groepen te doen (face2face) als voor een grote schare toehoorders. E.e.a. is goed voorbereid en je hebt elk moment het gevoel dat Joost de controle heeft. Een plezier om mee te werken!"

Garantiemakelaars Centrale B.V.

""Ik heb Joost goed leren kennen tijdens een reeks trainingen die we voor grote groepen makelaars hebben gegeven. Naast een prettige persoonlijkheid vind ik Joost van toegevoegde waarde omdat je merkt dat hij regelmatig vernieuwingstrajecten begeleidt in diverse branches. Dat schept vertrouwen en geeft ook nieuwe inzichten. Daarbij weet hij de theorie uitstekende te vertalen in concrete stappen waardoor het voor de cursisten ineens tastbaar wordt. Ook de cursisten waren hier zeer over te spreken.""

Beschikbaarheid en informatie

Joost Roede

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid