Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Isabell Welpe
Bewaar als favoriet

Isabell Welpe

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Isabell Welpe is een gerenommeerd managementexpert op het gebied van digitale transformatie, leiderschap, AI, Web3 en innovatieve culturen. Erkend als een Top 40 onder 40 ‘Digitale Elite’ en auteur van het bekroonde ‘De Democratische Organisatie’, levert Isabell bruikbare inzichten voor organisaties die succes willen boeken in een digitale wereld.

Isabell Welpe

Dr. Isabell Welpe is een vooraanstaand deskundige op het gebied van digitale transformatie, leiderschap, digitale werkafspraken, AI op de werkvloer en cultuur, diversiteit en onbewuste vooroordelen. Ze staat bekend om haar expertise in management, digitale transformatie en het cultiveren van een inventieve cultuur. Dankzij haar bijdragen krijgen organisaties en leiders bruikbare inzichten en praktische strategieën om door het digitale landschap te navigeren en innovatie te bevorderen.

Wat Isabell uniek maakt, is haar talent voor het samenvoegen van de meest recente bevindingen uit managementonderzoek met authentieke bedrijfscases. Haar boeiende presentaties in TED-talk stijl, gecombineerd met haar indrukwekkende academische achtergrond, maken haar tot een bron van onschatbare waarde voor organisaties die op zoek zijn naar begeleiding in de steeds veranderende digitale wereld.

Onderwerpen waar Isabell Welpe over spreekt

  • Digitale transformatie
  • Digitale bedrijfsmodellen en digitale strategie
  • Digitale transformatie: Decentralisatie en de verandering van traditionele organisatiestructuren
  • AI op de werkplek
  • Leidinggeven aan virtuele teams, mensen en organisaties
  • Digitaal leiderschap
  • Web3 en het effect ervan op organisaties
  • Innovatie en cultuur met hoge prestaties
  • Diversiteit en onbewuste vooroordelen: effectieve interventiestrategieën

Tevens kan Isabell specifiek ingaan op het benodigde transformaties van de financiële en verzekeringssector, de biowetenschappelijke industrie en/of de productiesector. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Let op: de lezingen van Isabell zijn alleen in het Engels of Duits

Persoonlijke achtergrond Isabell Welpe

Isabell Welpe behaalde haar diploma in management aan de Ludwig-Maximilians-Universität in München, Duitsland, en studeerde aan het Massachusetts Institute of Technology in Boston, Amerika. Ook heeft ze een diploma behaald aan de London School of Economics.
Isabell was gastonderzoeker aan het Keck Graduate Institute, Claremont, de Universiteit van Minnesota en het Max Planck Institute for Economics.

Momenteel is ze onderzoeker aan het University College London. Haar onderzoek is in verschillende media gepubliceerd, zoals Harvard Business Manager en MIT Sloan Management Review.

Daarnaast is Isabell auteur van de boeken ‘Digital Work Design’ (2018), ‘Talent Management 5.0’ (2022) en ‘Disruption and succesful Transformation: What can we learn from Digital Stars’ (2023).

Interesse in Isabell Welpe als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

 

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Isabell Welpe

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid