Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Peter Hinssen
Bewaar als favoriet

Peter Hinssen

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Peter Hinssen wordt gezien als een wereldbekend opinieleider omtrent radicale innovatie, leiderschap en de impact van digitalisering op de maatschappij en het bedrijfsleven. Hij onderzoekt hoe de digitalisering industrieën en businessmodellen heeft veranderd en hoe je succesvol kan zijn in dit nieuwe normaal.

Peter Hinssen

Peter Hinssen is technologie-ondernemer, adviseur, veelgevraagde opiniemaker en succesvol managementboeken-auteur. Hij is oprichter van nexxworks, een adviesbureau met als doel om organisaties te helpen om te innoveren en succesvol te zijn in de ‘Day After Tomorrow’. Met een rijk verleden in technologische start-ups weet hij hoe organisaties moeten evolueren om in een snel veranderend tijdperk het hoofd boven water te houden.

Peter is één van de grootste sprekers op gebied van disruptieve innovatie. Hij geeft wereldwijd lezingen over de impact van technologie en de digitale wereld. Voor bedrijven zoals Google, Apple, Facebook, Amazon, Accenture en Microsoft. Hij is regelmatig de keynote-headliner voor vele interne conferenties voor Fortune1000 bedrijven.

Over de lezing van Peter Hinssen

Digitaal is het nieuwe normaal, en dat laat Peter Hinssen door middel van zijn lezing over disruptieve technologie zien. Hij geeft ze mee wat de tech-ontwikkelingen voor bedrijven gaan betekenen en hoe zij hierin succesvol kunnen zijn. Hoe kan nieuwe technologie leiden tot meer klanten? Hoe beïnvloedt het onze manier van werken? Peter geeft je door middel van zijn humor en pakkende voorbeelden die veel stof tot nadenken én napraten geven.

Voorbeelden van thema’s:

  • Hoe een Phoenix te worden: hoe bedrijven zichzelf opnieuw kunnen uitvinden voor de Never Normal-wereld
  • Het Hourglass-model: balans tussen uw bestaande business en radicale innovatie
  • Modellen van disruptie en modellen van bedrijfsinnovatie die werken

Gedurende een voorbereidend gesprek met Peter wordt er besproken hoe de inhoud van de lezing aangepast kan worden aan jullie event.

Achtergrond Peter Hinssen

Meer dan vijftien jaar leidde Peter een leven van technologische start-ups. Zijn eerste bedrijf e-COM werd overgenomen door Alcatel-Lucent, zijn tweede, Streamcase, door Belgacom en Across Technology door Delaware Consulting. Zijn derde onderneming (Porthus) werd in 2006 beursgenoteerd en overgenomen door Descartes. Tussen start-ups door was hij Entrepreneur in Residence bij McKinsey & Company, met een focus op digitale en technologische strategie. Het huidige bedrijf van Peter, nexxworks, helpt organisaties om flexibel te worden, te innoveren en succesvol te zijn in The Day After Tomorrow.

Hij doceert aan gerenommeerde business schools zoals de London Business School, de MIT Sloan School of Management en de Paul Merage School of Business aan UC Irvine. Hij is ook meervoudig bestuursadviseur op het gebied van innovatie en technologie.

Geprezen auteur
Peter Hinssen geniet daarnaast bekendheid als internationaal bestsellerauteur van vijf managementboeken.

  • The Phoenix and The Unicorn (2020) is een boek over de Feniks, over die bedrijven die – net als de mythische vogel – zichzelf in cycli opnieuw kunnen uitvinden: keer op keer herrijzen ze uit de as van het oude, en kom er sterker uit dan ooit tevoren.
  • The Day After Tomorrow (2017) gaat over overleven in tijden van radicale innovatie.
  • The Network Always Wins (2014) legt uit hoe en waarom bedrijven geen andere keus hebben dan een netwerk te worden.
  • In The New Normal (2010) schrijft Peter over hoe bedrijven de grenzen van de digitale wereld moeten verkennen, en wat er gebeurt als technologie gewoon ‘normaal’ wordt.
  • Business/IT Fusion (2008) is een gids over het oplossen van het conflict tussen business en IT.

Peter wordt regelmatig gevraagd om bij te dragen aan (internationale) publicaties en is zowel een Forbes-bijdrager als een LinkedIn Influencer.

Peter Hinssen inhuren voor een lezing?

Als veelgevraagd opiniemaker heeft Peter een toonaangevende visie op innovatie, leiderschap en digitalisering. Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Peter Hinssen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid