Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Andries Feikema
Bewaar als favoriet

Andries Feikema

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Andries Feikema is actief als nationaal en internationaal spreker en boardroom sparring partner op het gebied van digitale business transformatie. Andries is een veelgevraagd spreker over digitale business transformatie en het strategisch anticiperen als organisatie op de toekomst met betrekking tot: Mens, Organisatie, Processen en Systemen. Vanuit zijn dagelijkse internationale ervaring kan hij daarbij vele opvallende voorbeelden en anekdotes beschrijven en dat digitalisering geen tool implementatie is, maar een business transformatie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

VNSG

Er waren bijna 3000 inschrijvingen voor VNSG Focus Online, verdeeld over deelnemers van ruim 250 verschillende bedrijven. Het event is beoordeeld met een 8,3 als gemiddeld cijfer, jouw sessie is beoordeeld met een 8,7. Via deze weg willen we Andries graag (nogmaals) bedanken voor jouw bijdrage!

Andries Feikema

Andries Feikema stelt zichzelf vaak de vraag: Hoe maak je digitale business transformatie succesvol? In een tijdperk van technologische en constante verandering worden bedrijven overladen met adviezen om wendbaarder, slanker en digitaler te worden. Er worden miljarden uitgegeven aan inspanningen voor digitale transformatie met de belofte dat deze inspanningen het concurrentievoordeel zullen vergroten. Meer dan 70% van de veranderingsinspanningen van bedrijven schiet tekort bij het behalen of overtreffen van de verwachtingen.

Andries neemt het publiek mee in zijn presentaties naar het verleden, heden en de toekomst. Zijn presentaties zijn visueel, verhelderend en humoristisch tegelijkertijd. Het zijn vooral verhalen met een boodschap waarin theorie en praktijk elkaar ontmoeten. Kritisch kijkend naar wat digitalisering daadwerkelijk met ons doet.

Onderwerpen waar Andries Feikema over spreekt

– Digitalisering
– Big Data
– Artificial Intelligence
– Block chain
– Augmented reality
– Internet of Things
– Verander Management
– Innovatie
– Business Transformatie

Achtergrond Andries Feikema

Andries Feikema is oprichter van Dilyniant, Strategy Management Consulting organisatie die bedrijven adviseert bij het toepassen van digitale technologieën en de impact hiervan op de Mens, Organisatie, Processen en Systemen. Andries heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring en heeft brownfield- en greenfield-(inkoop)organisaties ontwikkeld en tal van succesvolle wereldwijde veranderingsmanagement- en digitaliseringstransformatieprogramma’s geleid. Hierbij maakt Andries gebruik van het 12 Key Success Factor Framework. 

Andries Feikema inhuren als spreker?

Haalt u Andries in huis dan brengt u de toekomst naar binnen. Andries weet oude en nieuwe werelden met elkaar te verbinden! Geïnteresseerd in deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

VNSG

Er waren bijna 3000 inschrijvingen voor VNSG Focus Online, verdeeld over deelnemers van ruim 250 verschillende bedrijven. Het event is beoordeeld met een 8,3 als gemiddeld cijfer, jouw sessie is beoordeeld met een 8,7. Via deze weg willen we Andries graag (nogmaals) bedanken voor jouw bijdrage!Beschikbaarheid en informatie Andries Feikema

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker