Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Goed verhaal. Frits weet mensen te prikkelen met zijn visie en ideeën. De presentatie was een goede introductie voor het vervolg van onze innovatiedag.
Scheer & Foppen Installatietechniek BV

Sprekers Internet of things

HomeSprekers/IT en Innovatie/Technologische ontwikkelingen/Internet of things

Internet of Things (IoT) heeft een enorme impact op ons leven, zowel privé als zakelijk. Onze ervaren IoT sprekers schetsen in begrijpelijke taal en met aansprekende voorbeelden wat IoT voor jou en je organisatie kunnen betekenen.

15 Sprekers gevonden

Ben van der Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
Remy Gieling Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Andries Feikema Bekijken
Bewaar als favoriet
jesse van doren Bekijken
Bewaar als favoriet
Lieke Lamb Bekijken
Bewaar als favoriet
Jarno Duursma Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Internet of things

Wereldwijd gebruiken mensen het internet om informatie te vinden en met elkaar te communiceren. Maar ook objecten worden via internet met elkaar verbonden. Dit heet het Internet of Things, of in het Nederlands het Internet der Dingen. Maar wat is het Internet of Things en wat zijn die ‘dingen’? Internet of things (afgekort IoT) maakt onze omgeving slimmer en meetbaarder, zowel in de privésfeer als zakelijk. Producten die verbonden zijn met internet noemen we ook wel Smart. Iedereen kent wel de Smart TV. Maar ook koelkasten, lampen, tandenborstels en speelgoed maken in de toekomst veel huishoudens nog smarter. Op kantoor worden printers, beveiligingscamera’s en werkplekken verbonden met internet. Op stedelijk gebied zal het Internet of Things parkeerplekken, lantaarnpalen en vuilnisbakken smart kunnen maken. Wat zijn de voordelen van al die verbonden apparaten die met elkaar communiceren? Onze veelgevraagde sprekers en trendwatchers leggen het uit. Organisaties die Internet of Things technologie toepassen, kunnen hiermee kostenbesparingen en productiviteitsverbeteringen realiseren. Ook kunnen zij IoT inzetten voor het verbeteren van hun dienstverlening. IoT-technologie en innovatie gaan onze manier van leven, werken en ondernemen drastisch veranderen. Wil je jouw organisatie voorbereiden op deze inspirerende toekomst? Onze deskundige sprekers en trendwatchers op het gebied van Internet of Things helpen jou daarbij. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.