Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Na de pauze gaf Feike Cats een bijzonder inspirerende presentatie over Klanthousiasme. Zijn tips vindt u zo snel mogelijk op onze website. Of bestel gewoon zijn boek! Feike Cats heeft alle ondernemers en zelfs raadsleden op een andere manier naar hun werk laten kijken; daar kunt ook u zeker uw voordeel mee doen. "De kansen liggen voor het oprapen. Bent u bereid om er voor te bukken? Dat is de vraag."
Texels Ondernemers Platform

Sprekers Freelancer

HomeSprekers/Ondernemerschap/Freelancer

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over freelancen. Freelancers, zzp-ers, steeds meer mensen kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Onze sprekers vertellen je graag weer over dit onderwerp. Door middel van praktijkvoorbeelden, opdrachten en vragen nemen de sprekers je mee.

2 Sprekers gevonden

Teun Voeten Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen Swolfs Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Freelancer

Freelancers of zzp-ers hebben dubbele taken. Ze ondernemen en doen hetgeen waarvoor ze zelfstandig zijn geworden. Hoe combineer je beide? Planning, processes, financiën. Vanuit ervaring vertellen onze sprekers je graag meer. Wellicht ben je net startende en sta je aan het begin van je carrière. Onze sprekers maken hun lezing over freelancen op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.