Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Indrukwekkend wat je ons allemaal vertelt, Ruud, over de toekomst van het onderwijs en de noodzakelijke revolutie. Vandaag op het BVE Congres 2013: Focus op vakmanschap. De toekomst lijkt zo ver af te staan van de dagelijkse praktijk. Zoals je zegt: zijn we op de goede weg? Maar gelukkig is het mogelijk om in je eigen omgeving kleine experimenten te doen. Dit is in elk geval een goede les in ons leven. Dat een transformatie nodig en onvermijdelijk is, heb je duidelijk gemaakt. Henk Bakker Innovator bij DUO
DUO / Min. van OC&W

Sprekers Content marketing

HomeSprekers/Marketing en Sales/Online marketing/Content marketing

Onze deskundige sprekers op het gebied van content marketing wijzen je de weg in de wereld van contentmarketing. Leer wat de betekenis van content voor jouw organisatie kan zijn met een lezing of workshop over content marketing.

12 Sprekers gevonden

Maarten Reijgersberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin van Kranenburg Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Jurjen Jongejan Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Hassels Mönning Bekijken
Bewaar als favoriet
Tonny Loorbach Bekijken
Bewaar als favoriet
Martijn van Tongeren Bekijken
Bewaar als favoriet
Rogier van Kralingen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Content marketing

Wat is volgens content marketeers goede content? Het is om te beginnen content die gericht is op de informatiebehoefte van jouw klanten en prospects. Goede content bied je op een relevante en aantrekkelijke manier aan je doelgroep aan. Bovendien wordt jouw product of dienst niet direct aangeprezen in de content. Tenslotte biedt een slimme content marketeer de informatie op het juiste moment en via het juiste medium aan. Hierdoor profileer je jouw organisatie als belangrijke en betrouwbare bron van informatie. Je krijgt meer autoriteit en wekt vertrouwen en sympathie bij jouw doelgroep. Content kan zowel tekstueel als audiovisueel zijn: nieuwsberichten, blogs, handleidingen en whitepapers, maar ook video's en infographics. Het loont de moeite om een goede contentstrategie op te zetten. Hiervoor is het van belang om je klant en zijn klantreis in kaart te brengen. En het doel van contentmarketing voor jouw organisatie duidelijk voor ogen te hebben. Veel marketeers willen met contentmarketing aan branding doen. Maar het doel kan ook zijn om klanten en prospects aan te trekken of te behouden. Contentmarketing is als onderdeel van een internetmarketing strategie nauw verbonden met zoekmachinemarketing. Behoefte aan een frisse en professionele kijk op het gebied van contentmarketing? Of heeft je marketing team een verfrissende kijk nodig op hun dagelijkse werk? Zelfs de meest ervaren content marketeers en communicatieprofessionals doen nieuwe inzichten op wanneer onze sprekers een lezing over contentmarketing geven. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker of workshopleider. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.