Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Met haar lezing 'Kies en ze kiezen jou' wist Judith Webber een groep ondernemers tijdens Acquisitie Bootcamp te inspireren. Met deze mooie opwarmer was de toon meteen gezet voor twee dagen training. Judith is puur en open en zo startte ze ook haar lezing. Alleen al met haar persoonlijkheid weet ze mensen te raken. Door interactie met de groep wist ze haar eigen verhaal goed te vertalen naar de deelnemers. In een uur tijd wist ze heel wat mensen aan het denken te zetten. En te inspireren ook op zoek te gaan naar hun authentieke ik. Van twee dagen training is één uitspraak blijven hangen. "Als je weet wie je bent, dan voel je dat. Als je het nog niet zeker weet, dan ben je nog niet 100% jezelf." gaf Judith als antwoord op een vraag. Een inspirerend verhaal dat aanzet tot actie. Aanrader!
Brave Brands

Sprekers Dementie

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Brein/Dementie

Er is zo veel te leren over dementie. De verschillende fases en soorten. Maar ook over dementie testen, het herkennen en het ermee omgaan. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over dementie.

2 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Ignar Rip Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over dementie

Dementie komt helaas veel voor. Wellicht werken jullie met dementerende mensen en willen jullie meer te weten komen over bepaalde onderwerpen. Er zijn verschillende sprekers die spreken over dementie, het brein en de psychologie van het brein. De onderzoeken naar dementie staan niet stil, daarom is het belangrijk dat ook het personeel in de zorg op de hoogte blijft. Samen erover praten helpt. Soms komen er goede ideeën naar boven, wat betreft de verzorging bijvoorbeeld. Plannen jullie hier wel eens tijd voor in? Daarnaast kan een externe spreker/trainer inspireren door zijn of haar frisse blik. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over dementie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.