Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik heb Alieke ervaren als een vlotte en enthousiaste spreker, met veel kennis van zaken. Haar sessie werd goed beoordeeld. Met Alieke kun je prima samenwerken: in aanloop naar het evenement was ze goed bereikbaar en dacht ze volop mee over de juiste insteek van de sessie.
Elsbeth van den Berg, business developer bij Frankwatching

Sprekers Dementie

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Brein/Dementie

Er is zo veel te leren over dementie. De verschillende fases en soorten. Maar ook over dementie testen, het herkennen en het ermee omgaan. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over dementie.

2 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Ignar Rip Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over dementie

Dementie komt helaas veel voor. Wellicht werken jullie met dementerende mensen en willen jullie meer te weten komen over bepaalde onderwerpen. Er zijn verschillende sprekers die spreken over dementie, het brein en de psychologie van het brein. De onderzoeken naar dementie staan niet stil, daarom is het belangrijk dat ook het personeel in de zorg op de hoogte blijft. Samen erover praten helpt. Soms komen er goede ideeën naar boven, wat betreft de verzorging bijvoorbeeld. Plannen jullie hier wel eens tijd voor in? Daarnaast kan een externe spreker/trainer inspireren door zijn of haar frisse blik. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over dementie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.