Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

‘Martijn heeft met zijn verhaal bewezen wat er mogelijk is wanneer je gelooft in je eigen droom en hoe anderen kunnen helpen jouw droom te verwezenlijken. Onze klanten werden sterk aangemoedigd om hun droom waar te maken en daarmee buiten jezelf te treden/andere wegen bewandelen. Erg enthousiasmerend en inspirerend verhaal.’ - Jan van Goch, Commercieel directeur Connexys
Connexys

Sprekers Dementie

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Brein/Dementie

Er is zo veel te leren over dementie. De verschillende fases en soorten. Maar ook over dementie testen, het herkennen en het ermee omgaan. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over dementie.

3 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Andrew Greenwood Bekijken
Bewaar als favoriet
Ignar Rip Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over dementie

Dementie komt helaas veel voor. Wellicht werken jullie met dementerende mensen en willen jullie meer te weten komen over bepaalde onderwerpen. Er zijn verschillende sprekers die spreken over dementie, het brein en de psychologie van het brein. De onderzoeken naar dementie staan niet stil, daarom is het belangrijk dat ook het personeel in de zorg op de hoogte blijft. Samen erover praten helpt. Soms komen er goede ideeën naar boven, wat betreft de verzorging bijvoorbeeld. Plannen jullie hier wel eens tijd voor in? Daarnaast kan een externe spreker/trainer inspireren door zijn of haar frisse blik. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over dementie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.