Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Andrew Greenwood
Bewaar als favoriet

Andrew Greenwood

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Onderzoek heeft aangetoond hoe belangrijk lichaamsbeweging en met name beweging op muziek is voor het welzijn van de mens. Andrew Greenwood heeft een programma ontwikkeld met een focus op het stimuleren van persoonlijke groei: mentaal, fysiek en sociaal

Andrew Greenwood

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat muziek en lichaamsbeweging erg belangrijk zijn voor het welzijn van de mens. Choreograaf en voormalig professioneel balletdanser Andrew Greenwood heeft daarom het programma Switch2move opgericht. Dit programma is gemaakt om de persoonlijke groei op mentaal, fysiek en sociaal vlak te stimuleren. Hij wil er met zijn programma voor zorgen dat kwetsbare ouderen met Parkinson, dementie of Multiple Sclerose (MS) zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven. 

Over de lezingen van Andrew Greenwood

Andrew staat nationaal en internationaal bekend als de ‘people mover’, er is geen publiek dat hij niet in beweging heeft gekregen. Hij is een inspirerende en boeiende spreker die zijn publiek interactief betrokken houdt bij zijn lezingen.

let op: de lezingen van Andrew zijn Engelstalig.

Onderwerpen waar Andrew Greenwood over spreekt

  • Creatieve bewegingsinterventies om fysieke, mentale en sociale activiteit te verbeteren.
  • Technische ontwerpen voor mensen met dementie.
  • Programma’s voor inclusief beleid voor overheden en de private sector.
  • Creatief welzijn.
  • Dans & Parkinson of Dementie
  • Motiverende toespraken of bewegings-sessies.

Achtergrond Andrew Greenwood

Andrew werkte maar liefst 30 jaar op de grootste podia van de wereld als balletdanser, choreograaf en balletmeester. Hij werkte in de arena van Verona, bij het Nationaal Ballet in Portugal, bij Berlin Opera House en ook bij het Vienna Opera House. Daarnaast heeft hij gewerkt als artistiek leider in de meest prestigieuze musea in de wereld.

Ook heeft hij de ‘Dance for health’ films tijdens de COVID-19 periode samen met Erik Scherder geproduceerd, was hij keynote spreker bij het Europees parlement en sprak hij op het congres voor bewegingswetenschap aan de Medische Universiteit van Groningen. 

Interesse in een lezing van Andrew?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Andrew Greenwood

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid