Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Olga Commandeur
Bewaar als favoriet

Olga Commandeur

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Olympisch atlete en vitaliteitscoach Olga Commandeur presenteerde het sportieve TV-programma ‘Nederland in Beweging’. Op vele evenementen, (senioren- of gezondheid) beurzen verzorgt Olga (inter)actieve workshops, work-outs of warming-ups, waarbij zij op informatieve, humoristische wijze met de aanwezigen interactief ‘in gesprek’ gaat over het belang van bewegen en goede voeding.

Sales On Demand

"Perfecte service van begin tot eind. De flow van hoe het gehele proces zal verlopen is vooraf heel duidelijk en deadlines worden gehaald. Het is op deze manier heel gemakkelijk schakelen met zowel deSpreker.nl als met de spreker zelf. Top, niks aan veranderen!"

Olga Commandeur

Ex-topsporter en vitaliteitscoach Olga Commandeur is vooral bekend geworden door haar dagelijkse presentatie van het tv-programma Nederland in Beweging! van omroep MAX. Inmiddels heeft ze haar focus verlegd, om als spreker en vitaliteitscoach bedrijven en organisaties in beweging te krijgen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Zij is de schakel tussen de theorie van het belang van bewegen en het echt in beweging komen.

Dat bewegen het beste medicijn is voor je gezondheid, dat weet je ergens wel. Maar nu nog in beweging kómen…. Je leefstijl hieraan aanpassen, gedrag te veranderen en het volhouden, dat is lastig.

“Met mijn (top)sportervaringen en de belangrijke link van plezier en motivatie kan ik organisaties in beweging brengen naar betere prestaties”.

Inzetbaarheid Olga Commandeur

Olga geeft presentaties en verzorgt work-outs met als thema’s gezond bewegen en (top)sport, Dit in relatie tot de doelstellingen van de organisatie. Van te voren wordt daarom met Olga uitgebreid doorgesproken wat het onderwerp wordt van de presentatie en wat ze de aanwezigen zal meegeven en laat ervaren.

Mogelijke lezingen

  • Gezond bewegen en (top)sport in relatie tot de doelstellingen van de organisatie
  • Bij bedrijven, (zorg)instellingen, symposia of op speciale dagen gezondheid en bewegen stimuleren
  • Vitaliteit, Bewegen, Voeden, Voelen (geluksinterventies)

Achtergrond Olga Commandeur

Van jongs af aan doet ze mee aan allerlei sport- en spel activiteiten, maar pas op dertienjarige leeftijd gaat zij op aanraden van haar gym-docent op atletiek. Vrijwel direct zit ze bij de top van Nederland. Eerst bij de jeugd. Met indrukwekkende resultaten zoals een wereldjeugdrecord op de 800 m in 2.01.6 en een Europees jeugdkampioenschap op dezelfde afstand. Later als meerkampster en 400 meter hordeloopster, met als hoogtepunt de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles, waar zij de halve finale haalde.
Tijdens haar topsportperiode ziet zij ook nog kans om in 1983 de opleiding tot gym-docent succesvol af te ronden aan de ALO in Amsterdam.

Ze presenteerde sinds 2000 het tv-programma Nederland in Beweging, dat sinds 2008 door Omroep Max wordt uitgezonden. Aan dit bekende ochtendgymnastiek doen dagelijks vele tienduizenden mensen mee. Vrijdag 26 mei 2023 is de laatste aflevering met Commandeur te zien.

Naast haar televisiewerk was Olga 13 jaar lang docente lichamelijke opvoeding op verschillende scholen.

Interesse in een lezing of clinic door Olga Commandeur?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij spreken graag de mogelijkheden met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Olga Commandeur

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid