Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wies Verbeek
Bewaar als favoriet

Wies Verbeek

Wies Verbeek is healthy aging journalist en auteur van de bestseller ’n Beetje Leuk Ouder Worden’. Bevlogen deelt ze de wetenschappelijk onderbouwde tips en wetenswaardigheden over gezond en gelukkig ouder kunnen worden. Botten, gewicht, brein, mind, microbioom, slapen en ontspanning. Alles komt aan bod.

Wies Verbeek

Meer dan de helft van de volwassen bevolking in Nederland is ouder dan 50. Zowel voor de maatschappij als voor mensen zelf is het belangrijk dat deze groep gezond en fit blijft. De manier waarop we ouder worden en hoe oud we worden, hebben we voor een groot deel zelf in de hand. 70% wordt bepaald door je leefstijl en maar 30% door je genen.

Wies Verbeek geeft leefstijltips die heel gemakkelijk in het leven in te passen zijn en die een groot effect hebben. Ze laat zien hoe we leuk ouder kunnen worden met eenvoudige oefeningen, snelle testjes, briljante voedingstips, handige trucjes om je brein scherp te houden en nog veel meer.

Over de lezingen van Wies Verbeek

Wist je dat witlof vol met prebiotische stoffen zit waarmee je je darmflora gezond kunt houden. Dat een hoortoestel de kans op dementie aanzienlijk kan verkleinen? Dat elk half uur even opstaan meer zoden aan de dijk zet dan 3 keer per week sporten? Luisteraars van Wies’ presentatie gaan naar huis vol goede moed en met veel tips om gezond, gelukkig en fit ouder te worden.

Mogelijke thema’s:

  • Healthy aging
  • Gezondheid
  • Leefstijl
  • Preventie
  • Vitaliteit
  • Lichamelijk en geestelijk welzijn
  • Ouder worden

Presentatiestijl Wies Verbeek

Elke interactieve presentatie wordt op maat gemaakt. Ze is de vertaalbaak tussen de wetenschap en de leek. Wies laat zien dat zij geen wetenschapper is die veel weet over één onderwerp; ze is een journalist die, net als de mensen in de zaal, graag fit, gezond en gelukkig wil blijven. Hierdoor zijn haar presentaties verrassend, grappig, eerlijk en altijd wetenschappelijk onderbouwd.

Ook interessant voor werkgevers die belang hebben bij het fit en gemotiveerd houden van hun werknemers. Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Wies geeft originele handvatten en tools die bijdragen aan deze vitaliteit.

Achtergrond Wies Verbeek

Na haar studie Communicatie in Groningen begon Wies haar carrière als productieassistent van tv-programma’s. Hierna klom ze al snel op tot producer van commercials bij reclamebureaus. Op haar 38e maakte ze een carrière-switch naar de tijdschriftenwereld waar ze verschillende functies bekleedde: redacteur, journalist en chef reportage. Onder andere bij Margriet, Libelle, Nouveau en Marie Claire.

Hierna ging ze zich als journalist -en vanuit eigen interesse- specialiseren in het onderwerp Healthy aging en startte ze haar eigen platform BLOW.nl. Inmiddels is het merk BLOW uitgebreid met een podcast, het geven van lezingen en de bestseller ‘n Beetje Leuk Ouder Worden, 101 verrassende en bewezen tips voor lichaam en geest‘ (2022). Ze heeft veel ervaring in het geven van presentaties en workshops voor bedrijven, overheid en netwerkgroepen.

Interesse in een Lezing van Wies Verbeek?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Wies Verbeek

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid