Op zoek naar een expert op het gebied van lichaamsbeweging en persoonlijke groei?

Fabio D'Agata
Bewaar als favoriet

Fabio D’Agata

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Fabio D’Agata is de bedenker van Intelligent Bewegen: een methode die lichaamsbeweging inzet als middel om professionele doelen te behalen Hij is oprichter van een succesvol bedrijf met een unieke verzuimaanpak en auteur van het boek ‘Intelligent Bewegen’. Ook werkte hij samen met bekende voorlopers, zoals Marco van Basten, Bram Bakker en Erik Scherder. Fabio brengt de grootste sporthater in beweging!

PGGM

"Fabio gaf een inspirerende sessie bij PGGM. Sterk onderwerp en erg bevlogen gesproken!"

Fabio D’Agata

Het is mijn missie om mensen en organisaties in beweging te krijgen.

Fabio D’Agata is een gepassioneerde spreker, auteur en ondernemer. Hij is de visionaire oprichter van SPAT verandert, een toonaangevend bedrijf op het gebied van lichaamsbeweging en gedragsverandering. Hij is bovendien auteur van het inspirerende boek ‘Intelligent Bewegen’ en heeft hij zich gevestigd als een autoriteit op dit gebied. Zijn passie die hij als half Italiaan meebrengt spat van het podium af en hij gaat de interactie aan met het publiek.

Hoe houd je medewerkers met beweging mentaal gezond? Hoe herstel je snel en duurzaam bij psychische klachten? Hoe zet je lichaamsbeweging in dienst van professionele doelen, en zelfs levensdoelen? Zijn inzichten en methoden hebben niet alleen individuen geholpen, maar ze hebben ook een diepgaande impact op bedrijven en organisaties in Nederland. Voorbeelden daarvan zijn AFAS Software, Ministerie van Defensie en Conclusion.

Onderwerpen bij Fabio D’Agata’s lezing

  • Beweging
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Mentale gezondheid

Achtergrond Fabio D’Agata

Fabio D’Agata is de bedenker van Intelligent Bewegen: een methode die lichaamsbeweging inzet als middel om professionele doelen te behalen. Hij schreef er twee boeken over: Intelligent Bewegen (5-sterren op Bol.com) en Samen Intelligent Bewegen (#1 Managementboek). Fabio heeft zijn leven gewijd aan het onderzoeken, onderwijzen en inzetten van de principes van ‘Intelligent Bewegen’. Hierin werkte hij samen met onder meer Marco van Basten, Bram Bakker en Erik Scherder.

Met zijn succesvolle bedrijf helpt hij organisaties om grip te krijgen op verzuim en de gezondheid, welzijn en prestatieverbetering van hun medewerkers. Mede door zijn eigen persoonlijke ervaringen te delen, van het overwinnen van heftige paniekaanvallen tot het ontwikkelen van een nieuwe benadering van beweging, inspireert hij anderen om de relatie met hun eigen lichaam te versterken en het bewust in te zetten als een instrument voor groei en succes.

Interesse in de lezing van Fabio D’Agata of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Marco van Basten

"Intelligent bewegen maakt van een gefrustreerde verliezer een ontspannen winnaar."

AFAS Software

"Persoonlijk herstel is een moeilijk grijpbaar proces waar je met beweging meer grip op kunt krijgen. Fabio kan daar prachtig over vertellen!"

Beschikbaarheid en informatie

Fabio D’Agata

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid