Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tommie Niessen
Bewaar als favoriet

Tommie Niessen

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Tommie Niessen is zelfstandig verpleegkundige. In zijn ogen verdient de zorg meer waardering en liefde dan het op dit moment krijgt, daarom spreekt hij over zijn werk in de Zorg. Aan de hand daarvan bespreek hij actuele onderwerpen en persoonlijke verhalen uit de zorg.

Tommie Niessen

De zorg verdient meer waardering en ook meer liefde. Zelfstandig verpleegkundige, spreker en schrijver Tommie Niessen spreekt en schrijft over zijn werk in de Zorg.

Zijn ervaringen in de zorg zijn de inspiratie voor de lezingen van Tommie Niessen. Aan de hand daarvan bespreekt hij actuele onderwerpen en persoonlijke verhalen uit de Zorg. Hij spreekt op een positieve en vooral realistische manier over het vak. Tommie zijn laat zien hoe zorg is en hoe het hoort te zijn. Hierdoor inspireert en motiveert hij zorgverleners, maar ook zeker mensen buiten de Zorg.

Onderwerpen

  • Zorg
  • Gezondheidszorg
  • Ouderenzorg
  • Welzijn
  • Verpleegkunde
  • Sociale Media
  • Technologie (in de Zorg)
  • Werkplezier

Achtergrond

‘Ik ga toch geen mensen wassen?’ zei Tommie Niessen toen zijn moeder hem voorstelde om een tijdje in de zorg te gaan werken nadat hij met school was gestopt. Maar na een jaar ICT en een jaar marketing werd het tijd voor een nieuwe wending. Tommie ging de opleiding tot verzorgende volgen en meteen voelde het goed. Sinds zijn opleiding verpleegkunde werkt Tommie als zzp’er in de wijkzorg en in een hospice. En het heeft hem veel gebracht.

De zorg is niet stoer. Zeker niet onder jongens. Om zijn werk positiever onder de aandacht te brengen begon Tommie blogs te schrijven onder de titel ‘Tommie in de zorg’. Hij wilde laten zien hoe mooi het vak is én hoe moeilijk het soms kan zijn. Binnen no time had hij meer dan tienduizend volgers.

Interesse in een lezing van Tommie Niessen?

Of je nou wel of geen affiniteit hebt met de zorg, na een lezing van Tommie veranderd je beeld van de zorg gegarandeerd. Een unieke blik en een ware passie voor het vak.

Neem contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Tommie Niessen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid