Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Krijn Schuurman
Bewaar als favoriet

Krijn Schuurman

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Krijn is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter en spreker. Als dagvoorzitter haalt hij het beste in sprekers naar boven én gaat de interactie met de zaal aan. Als spreker deelt hij zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van innovatie in de gezondheidszorg, data driven healthcare, hospital at home.

Krijn Schuurman

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Ook treedt Krijn op als spreker over digitale trends en innovaties in de gezondheidszorg.

Krijn heeft jaren ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid, en goede doelen.

Onderwerpen

  • Als dagvoorzitter – Marketing, E-Commerce, Tech, Media, Mobiliteit, Zorg
  • Als spreker –  Over innovatie in de gezondheidszorg, data driven healthcare, hospital at home

Achtergrond

Krijn is ingenieur Technische Bestuurskunde en heeft zich altijd begeven op het grensvlak van techniek en beleid. De afgelopen 20 jaar deed hij opdrachten voor onder meer het Ministerie van Economische Zaken, de FD Mediagroep, PCM uitgevers, Het Radboud UMC de gemeenten Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, de Hartstichting, de Postcodeloterij en Heineken. Rode draad in zijn carrière is het zien van kansen, die veelal ontstaan door nieuwe technologie en innovaties, en anderen daar enthousiast voor maken.

Schuurman is co-founder van het bedrijf Allegro Medical, hier houdt hij zich bezig met recente innovaties in de gezondheidszorg. Als spreker spreekt hij hier ook graag over, voor Krijn is het een passie.

Interesse in Krijn Schuurman als dagvoorzitter of spreker?

Wanneer de klant kennis wil overdragen aan medewerkers, klanten of relaties, is er vaak de angst dat het saai wordt en niet beklijft. Hoe kunnen we er voor zorgen dat mensen echt meedoen? Dat er wat gebeurt, en dat het ook nog een beetje leuk wordt? Krijn gaat het gesprek aan met de spreker, vraagt door, en zal ook het publiek daarin meenemen. Al met al, een leuke en nodige toevoeging voor een succesvol evenement!

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via  072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Krijn Schuurman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid