Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Richard Lamb
Bewaar als favoriet

Richard Lamb

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

Richard Lamb is één van de meest vooraanstaande trendwatchers van Europa. Hij is een boeiende en dynamische spreker met een enorme kennis over technologie, innovatie en marketing. Door zijn ervaring en achtergrond bij de TU Delft is hij een breed inzetbare spreker en dagvoorzitter. Als Thought Leader doorspekt hij zijn levendige presentaties met mooie anekdotes en aansprekende voorbeelden.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Pascaud Beauty Innovations

Richard Lamb is voor ons een perfecte gastspreker. Onze klanten zijn geënthousiasmeerd geraakt door zijn manier van presenteren. De brainstorm sessie liet hen inzien wat voor ongekende zakelijke mogelijkheden de toekomst allemaal biedt.

Kamer van Koophandel

Ikzelf ken geen ander persoon in Nederland die bij zoveel innovatieve projecten betrokken is als Richard Lamb. Dit komt tijdens zijn werk als spreker, dagvoorzitter en brainstorm-moderator naar voren via de tientallen voorbeelden die hij op een wervelende en bijzonder motiverende manier vertelt. Een echte inspirator. Hij verenigt in zich de combinatie van trendwatcher, adviseur en journalist. Hij is daarom bij uitstek degene om u te begeleiden op de weg naar tastbaar succes.

Richard Lamb

Trendwatcher Richard Lamb is een flexibele én strategische denker die ook makkelijke schakelt met politici en bestuurders. Hij verzorgde vele honderden succesvolle optredens in binnen- en buitenland. Als futuroloog is Richard altijd actueel en to-the-point. Bovendien past hij zich geweldig aan bij de interessesfeer van zijn toehoorders. Geen enkele lezing is identiek. Richard levert altijd vakkundig maatwerk.

Als Thought Leader zet hij vrijwel ieder onderwerp doeltreffend neer. Dat doet hij ook veelvuldig in de media. Richard voorspelt trefzeker ontwikkelingen op het gebied van technologie, innovatie, economie en maatschappij.

Onderwerpen waar Richard Lamb over spreekt

 • Kunstmatige Intelligentie
 • Technologie, waaronder: VR, AR, Drones, 3D, Internet of Things, Big data
 • HealthTech, finTech, Privacy, Security
 • Sustainable Development Goals (SDG’s)
 • Innovatie
 • Verandermanagement
 • Demografische ontwikkelingen
 • Digitale Transformatie
 • Start Ups en Scale Ups
 • Social Media

Combi-lezing TrendBattle met Lieke Lamb

Richard vormt samen met Lieke Lamb hét meest gevraagde TrendWatcher- duo van Nederland. Samen ontwikkelden zij de TrendBattle™, een uniek concept dat hoog gewaardeerd wordt bij congressen en andere zakelijk bijeenkomsten. De TrendBattle bevat veel interactie met de aanwezigen en is een welkome, levendige aanvulling op congresdagen. De te bespreken trend-thema’s worden in overleg met de opdrachtgever bepaald. Een echte aanrader voor organisatoren die hun publiek willen verrassen!

TODO Brainstormmodel

Richard Lamb ontwikkelde het TODO Brainstormmodel waarmee bedrijven en (semi)overheden een resultaatgericht toekomstbeeld kunnen schetsen aan de hand van Trends; Opportunities; Deliverables en Objectives. Het TODO Brainstormmodel is ook uitermate geschikt om een brainstormsessie of levendig debat op te baseren.

Achtergrond Richard Lamb

Richard studeerde Informatiekunde aan de Technische Universiteit Delft. Hij is lid van de World Future Society, lid van de adviesraad van Inter College Business School Amsterdam en Founding Member van The Council for Internet Commerce.

Richard Lamb’s Future Expertise Centre verzorgt wereldwijd keynote lezingen, brainstormsessies, workshops en strategische consultancy om toekomstperspectieven te ontwikkelen voor bedrijven en overheidsorganisaties. Sinds 1989 heeft Richard honderden organisaties van strategisch advies voorzien.

Richard is mede-initator van de TrendRede die. Sinds 2010 verschijnt deze jaarlijkse collectieve toekomstvisie van een twaalftal ervaren trendwatchers op de Tweede Dinsdag in September. Ook is hij auteur van de boeken ‘Your Future!’ (2011) en ‘Succesvol Elektronisch Zakendoen’.

Interesse in een lezing van Richard Lamb?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

 

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Pascaud Beauty Innovations

Richard Lamb is voor ons een perfecte gastspreker. Onze klanten zijn geënthousiasmeerd geraakt door zijn manier van presenteren. De brainstorm sessie liet hen inzien wat voor ongekende zakelijke mogelijkheden de toekomst allemaal biedt.

Kamer van Koophandel

Ikzelf ken geen ander persoon in Nederland die bij zoveel innovatieve projecten betrokken is als Richard Lamb. Dit komt tijdens zijn werk als spreker, dagvoorzitter en brainstorm-moderator naar voren via de tientallen voorbeelden die hij op een wervelende en bijzonder motiverende manier vertelt. Een echte inspirator. Hij verenigt in zich de combinatie van trendwatcher, adviseur en journalist. Hij is daarom bij uitstek degene om u te begeleiden op de weg naar tastbaar succes.Beschikbaarheid en informatie Richard Lamb

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker