Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter van der Wel heeft een grote groep leidinggevenden van onze gemeente toegesproken en ons meegenomen naar een nog onbekende toekomst. Het bijzonder van zijn verhaal is, dat het meteen mensen weet te pakken en levendige gesprekken oplevert. Maar ook nu, na enkele maanden, is zijn bijdrage aan de bijeenkomst van grote betekenis bij onze zoektocht naar het ontwikkelen van een duurzame visie voor de stad en haar samenleving. Peter Klooster directeur/locosecretaris at Gemeente Lelystad
Gemeente Lelystad

Sprekers Offerte maken

HomeSprekers/Marketing en Sales/Sales/Offerte maken

Laat jouw salesteam professionele en onweerstaanbare offertes opstellen om hiermee meer omzet binnen te halen. Boek daarvoor nu een spreker, trainer of workshopleider die best practices en praktijkvoorbeelden deelt met jou en jouw team!

5 Sprekers gevonden

Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Yuri van der Sluis Bekijken
Bewaar als favoriet
Natasja Hoogenboom Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan-Willem Seip Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Buijs Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Offerte maken

Offertes schrijven saai? Na een lezing van onze deskundige sprekers of trainers, is jouw mening hierover vast veranderd. Wij bieden specialisten in een onderwerp waarmee veel ondernemers stoeien: het opstellen van onweerstaanbare offertes. In een workshop of training kunnen de volgende vragen aan de orde komen: – wat is een voorbeeld van een goede opbouw en structuur voor een professionele offerte? – hoe haal ik meer opdrachten binnen met offertes of aanbestedingen? – hoe schrijf ik offertes met meer gemak en plezier? – wat maakt een offerte nu ècht onderscheidend? Wil jij dat jouw salesteam ook professionele offertes leert opstellen die indruk maken bij de klant? Offertes waarmee jouw organisatie zich onderscheidt van de concurrentie en waarmee je maximaal scoort in de beoordelingsprocedure van de klant? Overweeg dan eens een training of workshop over offertes maken. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.