Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik kan het iedereen aanraden om Peter van der Wel als spreker uit te nodigen! Peter staat garant voor een inspirerende blik op de toekomst. Wij hebben er voor gekozen om met een kleine club (ons MT) met Peter in gesprek te gaan. Dat was een goede keuze! Met een niet te grote club is er alle ruimte om vragen te stellen en nieuwe ideeën en mogelijkheden met elkaar te verkennen. Peter heeft ons meegenomen naar de nabije en verre toekomst en veel stof tot nadenken gegeven. De wereld zoals we die kennen, verandert in een zeer snel tempo en dat heeft invloed op alle aspecten van ons dagelijks leven. Dat betekent dat we dingen anders moeten oppakken als overheid/gemeente en wel zo snel mogelijk. Peter heeft ons geïnspireerd om met open vizier naar mogelijkheden in de toekomst te kijken en buiten gebaande paden te denken! Alleen dan kun je meebewegen met veranderingen. Om niet te blijven hangen in onderzoek en praten hebben we in aansluiting hierop afgesproken om het komende jaar allemaal een project op ons te nemen, waarin we dit in de praktijk gaan brengen. Om zo te leren en ervaren.
Gemeente Zwijndrecht

Sprekers Offerte maken

HomeSpreker/Marketing en Sales/Sales/Offerte maken

Laat jouw salesteam professionele en onweerstaanbare offertes opstellen om hiermee meer omzet binnen te halen. Boek daarvoor nu een spreker, trainer of workshopleider die best practices en praktijkvoorbeelden deelt met jou en jouw team!

5 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Offerte maken

Offertes schrijven saai? Na een lezing van onze deskundige sprekers of trainers, is jouw mening hierover vast veranderd. Wij bieden specialisten in een onderwerp waarmee veel ondernemers stoeien: het opstellen van onweerstaanbare offertes. In een workshop of training kunnen de volgende vragen aan de orde komen: – wat is een voorbeeld van een goede opbouw en structuur voor een professionele offerte? – hoe haal ik meer opdrachten binnen met offertes of aanbestedingen? – hoe schrijf ik offertes met meer gemak en plezier? – wat maakt een offerte nu ècht onderscheidend? Wil jij dat jouw salesteam ook professionele offertes leert opstellen die indruk maken bij de klant? Offertes waarmee jouw organisatie zich onderscheidt van de concurrentie en waarmee je maximaal scoort in de beoordelingsprocedure van de klant? Overweeg dan eens een training of workshop over offertes maken. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.