Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

In 2012 en 2013 heeft Peter ter Horst in het stadsdeel Escamp in Den Haag een aantal stadsdeelgesprekken geleid als dagvoorzitter. Hij deed dat professionele wijze, waarbij hij heel knap de balans wist te vinden tussen structuur en improvisatie. Vanwege een gedegen voorbereiding kon hij met kennis van zaken sturing geven aan discussies tussen bewoners en deskundigen op het gebied van gezondheidszorg, veiligheid en jongerenproblematiek. De bewoners vonden hem een prettige voorzitter die iedereen aan het woord liet en niet alleen ’ the usual suspects’. Als een spreker zich te buiten ging aan verwijten of een klaagzang hield, gaf Peter, al dan niet voorzien van de nodige humor, voldoende tegengas. Rene Baron Gemeente Den Haag, Stadsdeeldirecteur Escamp
Gemeente Den Haag

Sprekers Offerte maken

HomeSprekers/Marketing en Sales/Sales/Offerte maken

Laat jouw salesteam professionele en onweerstaanbare offertes opstellen om hiermee meer omzet binnen te halen. Boek daarvoor nu een spreker, trainer of workshopleider die best practices en praktijkvoorbeelden deelt met jou en jouw team!

4 Sprekers gevonden

Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Yuri van der Sluis Bekijken
Bewaar als favoriet
Natasja Hoogenboom Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Buijs Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Offerte maken

Offertes schrijven saai? Na een lezing van onze deskundige sprekers of trainers, is jouw mening hierover vast veranderd. Wij bieden specialisten in een onderwerp waarmee veel ondernemers stoeien: het opstellen van onweerstaanbare offertes. In een workshop of training kunnen de volgende vragen aan de orde komen: – wat is een voorbeeld van een goede opbouw en structuur voor een professionele offerte? – hoe haal ik meer opdrachten binnen met offertes of aanbestedingen? – hoe schrijf ik offertes met meer gemak en plezier? – wat maakt een offerte nu ècht onderscheidend? Wil jij dat jouw salesteam ook professionele offertes leert opstellen die indruk maken bij de klant? Offertes waarmee jouw organisatie zich onderscheidt van de concurrentie en waarmee je maximaal scoort in de beoordelingsprocedure van de klant? Overweeg dan eens een training of workshop over offertes maken. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.