Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ad Bastiaanse toonde zich een prima dagvoorzitter, had zich verdiept in de materie en zich goed voorbereid. Ook na de eerste avond paste hij op ons verzoek enkele zaken aan waardoor de laatste 2 avonden nog beter verliepen. Een echte professional!
Arie Blok Animal Nutrition

Sprekers Offerte maken

HomeSprekers/Marketing en Sales/Sales/Offerte maken

Laat jouw salesteam professionele en onweerstaanbare offertes opstellen om hiermee meer omzet binnen te halen. Boek daarvoor nu een spreker, trainer of workshopleider die best practices en praktijkvoorbeelden deelt met jou en jouw team!

6 Sprekers gevonden

Yuri van der Sluis Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard van Houten Bekijken
Bewaar als favoriet
Natasja Hoogenboom Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan-Willem Seip Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Buijs Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Offerte maken

Offertes schrijven saai? Na een lezing van onze deskundige sprekers of trainers, is jouw mening hierover vast veranderd. Wij bieden specialisten in een onderwerp waarmee veel ondernemers stoeien: het opstellen van onweerstaanbare offertes. In een workshop of training kunnen de volgende vragen aan de orde komen: – wat is een voorbeeld van een goede opbouw en structuur voor een professionele offerte? – hoe haal ik meer opdrachten binnen met offertes of aanbestedingen? – hoe schrijf ik offertes met meer gemak en plezier? – wat maakt een offerte nu ècht onderscheidend? Wil jij dat jouw salesteam ook professionele offertes leert opstellen die indruk maken bij de klant? Offertes waarmee jouw organisatie zich onderscheidt van de concurrentie en waarmee je maximaal scoort in de beoordelingsprocedure van de klant? Overweeg dan eens een training of workshop over offertes maken. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.