Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Natasja Hoogenboom
Bewaar als favoriet

Natasja Hoogenboom

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Natasja Hoogenboom helpt bedrijven succesvoller te zijn in hun offertetrajecten. Ze helpt dienstverleners bij het winnend inschrijven op aanbestedingen.

METMEER

"Wat een stralende persoonlijkheid!" was wat ik dacht tijdens jouw enthousiaste workshop. Zelden zo'n vlammend verhaal gehoord over de kracht van een goede offerte. Met veel goede tips en trucs, die direct toepasbaar zijn.” Lars Roubroeks, directeur METMEER / deelnemer lezing businessclub"

Natasja Hoogenboom

Het is mijn missie om te zorgen dat bedrijven offertes schrijven die minstens zo goed zijn als hun dienst of product. Succesvoller worden, maar dan wel vooral met meer gemak en plezier! - Natasja Hogenboom

Natasja Hoogenboom is een specialist in een onderwerp waarmee veel ondernemers stoeien: het schrijven van onweerstaanbare offertes. Natasja heeft inmiddels een schatkamer aan best practises verzameld in honderden interviews met inkopers.

Onderwerpen waar Natasja over spreekt:

  • Onweerstaanbare Offertes Schrijven
  • Overtuigend inschrijven op aanbestedingen

Klantvragen die worden behandeld

  • wat is een goede opbouw/structuur voor een offerte?
  • hoe kan ik meer opdrachten binnenhalen met offertes of aanbestedingen?
  • hoe kan ik met meer gemak en plezier offertes schrijven?
  • wat maakt een offerte nou onderscheidend?
  • hoe kan ik voorop blijven lopen in een markt waarin de concurrenten een steeds scherpere pen lijken te hebben? 

Het resultaat van haar bijdrage is dat deelnemers aan lezingen bewuster eigentijdse én betere offertes gaan schrijven.Offertes krijgen meer aandacht. Zijn niet meer het ondergeschoven kindje. Deelnemers aan workshops en trainingen halen meer opdrachten/omzet binnen met een onweerstaanbare offerte. Offertes worden met meer gemak en plezier geschreven én gelezen.

Achtergrond Natasja Hoogenboom

Offertes schrijven leren we niet op school. Ook Natasja Hoogenboom heeft het zelf moeten leren. Ze is erin gerold door haar verleden in de sales. Eerst in de telecombranche en later in het uitzendwezen. Toen ze als commercieel manager van een uitzendbureau het offerteproces ging aanpakken, werd het hele salestraject makkelijker en leuker. En de omzet ging flink omhoog.

Ze heeft steeds betere offertes leren schrijven door er honderden grondig te evalueren met inkopers. Dat doet ze nog steeds. Ze belt na of ze gaat langs en stel vragen. Wat gaf de klant vertrouwen tijdens het lezen? Waar voelden ze nog twijfel? Ze laat niet los voordat ze snapt waarom ze wel of juist niet vielen voor het aanbod. Al die feedback is zó waardevol gebleken, dat is nu haar schatkamer.

Natasja helpt sinds 2012 dienstverleners – bijvoorbeeld schoonmaakbedrijven, uitzendbureaus en welzijnsorganisaties – bij het winnend inschrijven op aanbestedingen. Ze heeft offertetrajecten begeleid voor bijvoorbeeld Asito, MEE en Luba Uitzendbureau.

Tegenwoordig ligt voor haar het accent op trainen en spreken. Ze schreef het boek ‘Experttips voor Onweerstaanbare Offertes’. Dat stond in de Managementboek Top 50.

Interesse in een lezing van Natasja Hoogenboom of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Businessclub De Drie Hoefijzers

"Natasja heeft een enorme passie voor een onderdeel waar veel ondernemers mee worstelen! Hoe modern schrijven wij eigenlijk? Doen wij genoeg moeite om onze potentiële opdrachtgevers te verrassen en indruk te maken? Natasja opent op een hele prettige en directe manier je ogen. Een aanrader voor ondernemers, commerçanten en iedereen die opdrachten wil scoren!" Bob Geerards, bestuurslid Businessclub De Drie Hoefijzers"

TASK

"Op een energieke wijze heeft Natasja in haar workshop ons gewezen op de taalkundige onzin die we gebruiken in aanbestedingen. Martin van de Kamp – directeur TASK (mini-workshop voor 35 medewerkers) –"

NOVOO

"Natasja heeft voor NOVOO een netwerk voor ondernemende vrouwen een sessie gehouden. Haar verhaal is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun offertetrajecten. Zij deed dit met veel enthousiasme en inspireerde de hele zaal. Juliette Bevelander – secretaris NOVOO –"

Rabobank

"Wil je meer succes met je offertes? Wil je meer plezier bij het maken van je offertes? Gun je dat anderen ook? Vraag dan Natasja om als spreker haar inzichten met jullie te delen hoe je je prospects en klanten kunt verleiden met onweerstaanbare offertes? 'The offer you can't refuse'. De offerte die een glimlach tovert op het gezicht van je klant. Natasja neemt haar gehoor mee op een leuke en interactieve manier in het beter en leuker maken van je offertes. Deze week hield zij haar verhaal voor ons departement West-Brabant van www.de-maatschappij.nl in Breda. Iedereen was geboeid door haar verhaal en geïnspireerd om met haar ideeën in de praktijk aan de slag te gaan. Vanuit ons netwerk bevelen wij Natasja aan als spreker over het offerte traject! Johan Vissers – Penningsmeester Netwerkclub de Maatschappij / Vermogensmanager Rabobank – oktober 2017"

Beschikbaarheid en informatie

Natasja Hoogenboom

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid