Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

George van Houtem

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

George van Houten is de onderhandelingsexpert van Nederland. Hij adviseert bedrijven en instellingen in hun onderhandelingen en traint en coacht onderhandelaars op hun onderhandelingsvaardigheden en –technieken. George van Houtem is tevens een gevraagd spreker op congressen en seminars.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

VBO

De lezing van George van Houtem was top! We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen van de bezoekers. De zaal zat helemaal vol en zijn verhaal was interessant, precies passend bij onze doelgroep en dynamisch. Bovendien was het voorgesprek prettig en leuk. Kortom, we zouden George van Houtem zo aanraden en graag nog eens met hem samenwerken.

George van Houtem: onderhandelingsexpert
Mr George van Houtem MBA begeleidt onderhandelingen, treedt op als voorzitter en bemiddelt bij zakelijke geschillen en conflicten. Hij adviseert bedrijven en instellingen in hun onderhandelingen en traint en coacht onderhandelaars op hun onderhandelingsvaardigheden en –technieken. George van Houtem is tevens een gevraagd spreker op congressen en seminars.

George van Houtem is vennoot van Holland Consulting Group en directeur van het HCG Onderhandelingsinstituut. Hij begeleidde talloze onderhandelingen en conflicten en verbaasde zich telkens weer over alle smerige trucs die daarin werden toegepast. Hij besloot ze te gaan verzamelen en schreef er een bestseller over: ‘De dirty tricks van het onderhandelen’. De titel van zijn nieuwe boek is ‘Onderhandelen als het heet wordt’.

“Elke organisatie kan betere onderhandelresultaten behalen. Goed onderhandelen levert veel resultaat op. Ik lever graag mijn bijdrage daarin. Ik houd van de veelzijdigheid van onderhandelen; Inhoud en Relatie, Strategie en Tactiek, Samenwerking en Conflict, Afhankelijkheid en Macht”

Typische vragen die opdrachtgevers aan George van Houtem voorleggen:
– Help ons de onderhandelingsvaardigheden van onze medewerkers te verbeteren.
– Help onze (abstracte) strategie te vertalen naar concrete onderhandeldoelen voor onze mensen.
– Wij willen met onze medewerkers in een intensieve masterclass onderhandelen ons optimaal voorbereiden op de komende onderhandelingen met onze klanten en leveranciers.
– Fungeer als klankbord en adviseur achter de schermen bij onze komende onderhandelingen. Geef ons strategische en tactische adviezen.

Bewaar als favoriet

Recensies

VBO

De lezing van George van Houtem was top! We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen van de bezoekers. De zaal zat helemaal vol en zijn verhaal was interessant, precies passend bij onze doelgroep en dynamisch. Bovendien was het voorgesprek prettig en leuk. Kortom, we zouden George van Houtem zo aanraden en graag nog eens met hem samenwerken.Beschikbaarheid en informatie George van Houtem

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker