Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

George van Houtem
Bewaar als favoriet

George van Houtem

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

George van Houten is de onderhandelingsexpert van Nederland. Hij adviseert bedrijven en instellingen in hun onderhandelingen en traint en coacht onderhandelaars op hun onderhandelingsvaardigheden en –technieken. George van Houtem is tevens een gevraagd spreker op congressen en seminars.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

VBO

De lezing van George van Houtem was top! We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen van de bezoekers. De zaal zat helemaal vol en zijn verhaal was interessant, precies passend bij onze doelgroep en dynamisch. Bovendien was het voorgesprek prettig en leuk. Kortom, we zouden George van Houtem zo aanraden en graag nog eens met hem samenwerken.

George van Houtem: onderhandelingsexpert

Mr George van Houtem MBA begeleidt onderhandelingen, treedt op als voorzitter en bemiddelt bij zakelijke geschillen en conflicten. Hij adviseert bedrijven en instellingen in hun onderhandelingen en traint en coacht onderhandelaars op hun onderhandelingsvaardigheden en –technieken. George van Houtem is tevens een gevraagd spreker op congressen en seminars.

George van Houtem is vennoot van Holland Consulting Group en directeur van het HCG Onderhandelingsinstituut. Hij begeleidde talloze onderhandelingen en conflicten en verbaasde zich telkens weer over alle smerige trucs die daarin werden toegepast. Hij besloot ze te gaan verzamelen en schreef er een bestseller over: ‘De dirty tricks van het onderhandelen’. De titel van zijn tweede boek is ‘Onderhandelen als het heet wordt’.

“Elke organisatie kan betere onderhandelresultaten behalen. Goed onderhandelen levert veel resultaat op. Ik lever graag mijn bijdrage daarin. Ik houd van de veelzijdigheid van onderhandelen; Inhoud en Relatie, Strategie en Tactiek, Samenwerking en Conflict, Afhankelijkheid en Macht”

Doel lezingen George van Houtem

– Onderhandelingsvaardigheden van medewerkers te verbeteren.
– Ondersteunen bij het vertalen van de (abstracte) strategie naar concrete onderhandeldoelen.
– Als optimale voorbereiding bij komende onderhandelingen met klanten en leveranciers.
– George is ook inzetbaar las klankbord en adviseur achter de schermen bij belangrijke onderhandelingen. Hij geeft strategische en tactische adviezen.

George heeft in samenwerking met deSpreker.nl een on demand masterclass opgenomen: Succesvol onderhandelen. Na aanmelding kan je direct starten. Deze cursus is uitermate geschikt voor salesteams en kan aangevuld worden met een live lezing van George.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

VBO

De lezing van George van Houtem was top! We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen van de bezoekers. De zaal zat helemaal vol en zijn verhaal was interessant, precies passend bij onze doelgroep en dynamisch. Bovendien was het voorgesprek prettig en leuk. Kortom, we zouden George van Houtem zo aanraden en graag nog eens met hem samenwerken.Beschikbaarheid en informatie George van Houtem

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker