George van Houtem: onderhandelingsexpert
Mr George van Houtem MBA begeleidt onderhandelingen, treedt op als voorzitter en bemiddelt bij zakelijke geschillen en conflicten. Hij adviseert bedrijven en instellingen in hun onderhandelingen en traint en coacht onderhandelaars op hun onderhandelingsvaardigheden en –technieken. George van Houtem is tevens een gevraagd spreker op congressen en seminars.

George van Houtem is vennoot van Holland Consulting Group en directeur van het HCG Onderhandelingsinstituut. Hij begeleidde talloze onderhandelingen en conflicten en verbaasde zich telkens weer over alle smerige trucs die daarin werden toegepast. Hij besloot ze te gaan verzamelen en schreef er een bestseller over: ‘De dirty tricks van het onderhandelen’. De titel van zijn nieuwe boek is ‘Onderhandelen als het heet wordt’.

“Elke organisatie kan betere onderhandelresultaten behalen. Goed onderhandelen levert veel resultaat op. Ik lever graag mijn bijdrage daarin. Ik houd van de veelzijdigheid van onderhandelen; Inhoud en Relatie, Strategie en Tactiek, Samenwerking en Conflict, Afhankelijkheid en Macht”

Typische vragen die opdrachtgevers aan George van Houtem voorleggen:
– Help ons de onderhandelingsvaardigheden van onze medewerkers te verbeteren.
– Help onze (abstracte) strategie te vertalen naar concrete onderhandeldoelen voor onze mensen.
– Wij willen met onze medewerkers in een intensieve masterclass onderhandelen ons optimaal voorbereiden op de komende onderhandelingen met onze klanten en leveranciers.
– Fungeer als klankbord en adviseur achter de schermen bij onze komende onderhandelingen. Geef ons strategische en tactische adviezen.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Lucinda Douglas

  Lucinda Douglas is sales- en acquisitie-expert. Ze is inspiratiespreekster adviseert en coacht ondernemers, verkopers en professionals hoe zij kunnen opvallen bij hun ideale klant. Haar boodschap: wees authentiek, altijd je zelf en volg je hart… tenslotte is en blijft sales mensenwerk. Inspireer mensen en verkoop vooral niets!

   

 • Mike Hoogveld MSc RM

  Mike Hoogveld behoort tot de meest gevraagde sprekers over marketing en sales. Als promovendus verricht Mike ook onderzoek naar succesfactoren in omnichannel management. Tevens heeft hij enkele bestsellers die werden genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar.

   

 • Richard Buijs (PPF-APMP)

  Richard Buijs heeft een passie voor proposals. Met meer dan 15 jaar ervaring in bids en proposals. Erkend, door als eerste Nederlander APMP Professional accreditatie te behalen. En gerespecteerd door als enige op het Europese vasteland, de onderscheiding van APMP -Fellow te hebben verkregen.