Wil je voortaan het onderhandelingsproces vol vertrouwen ingaan?

On demand masterclass succesvol onderhandelen e-learning
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Succesvol onderhandelen’

Leer in deze online masterclass van onderhandelingsexpert George van Houtem dé beste onderhandelingstechnieken en strategieën, zodat je je nooit meer in de luren laat leggen, of je nou onderhandelt over een miljoenencontract of het zakgeld van je kinderen.

On demand masterclass ‘Succesvol onderhandelen’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Succesvol onderhandelen’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 69,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: +/- 2 uur (7 lessen van 14 tot 22 minuten)
Spreker: George van Houtem
Programma: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Succesvol onderhandelen’

Onderhandelen is een van de belangrijkste vaardigheden die we juiste nú nodig hebben. Want juist in deze tijden zijn we allemaal afhankelijk van elkaar. Uiteraard wil je een goed resultaat halen maar een overeenkomst en relatie houden alleen stand als alle partijen tevreden zijn. En dat is niet zo makkelijk en vanzelfsprekend. Onderhandelen is complex. Je hebt te maken met inhoud, relatie, strategie en tactiek, samenwerking en conflict en ratio en emotie. In de cursus Succesvol onderhandelen worden al deze facetten overzichtelijk gestructureerd en krijg je daarnaast vele direct toepasbare tips. Ontdek tijdens deze on demand masterclass in 7 videolessen hoe je succesvol kan onderhandelen. De lessen:

  1. Complexiteit in onderhandelen
  2. Structuur aanbrengen in onderhandelingen
  3. Waarde claimen
  4. Framen van je voorstel
  5. Je machtspositie versterken
  6. Het concessiespel
  7. Dirty tricks van het onderhandelen

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 69,- ex. BTW aan.

Voor groepen

Groepstarieven – Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masterclass ‘Succesvol onderhandelen’ is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie zal George van Houtem ingaan op de vragen en uitdagingen die bij jullie spelen. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden -geheel vrijblijvend- met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Succesvol onderhandelen’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid