Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Victor
Bewaar als favoriet

Drs. Victor Bonke

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Victor Bonke is een specialist op het gebied van zowel warme acquisitie (Social Selling via LinkedIn) als koude acquisitie (prospects bellen). Victor is in staat om beide acquisitie-onderwerpen op een humoristische, herkenbare en vooral pragmatische manier over te dragen.

Altronic ICT & Telecom

"“We hebben een boeiende en leerzame avond gehad met Victor Bonke bij de ondernemers in Hendrik-Ido-Ambacht. Het zorgde voor herkenning, maar ook voor prima inzichten om beter te gaan acquireren. Kortom een prima avond waar elke ondernemer die wil verkopen aan zijn of haar trekken kwam.” Gert de Jong, Directeur Altronic ICT & Telecom."

Victor Bonke

Victor is een specialist op het gebied van acquisitie. Hij heeft zelf meer dan 35 jaar bel-ervaring en is auteur van de bestseller ‘Koud bellen: brrr…’. Zijn presentaties, trainingen en workshops gaan over warme acquisitie: Social Selling via LinkedIn. Maar hij spreekt ook over koude acquisitie: de telefoon pakken en een prospect bellen die je nog helemaal niet kent. Een ware nachtmerrie voor de meesten…

Victor is in staat om deze onderwerpen op een humoristische, herkenbare en vooral pragmatische manier over te dragen. Na afloop willen deelnemers er direct mee aan de slag…

Doelgroepen voor wie zijn lezingen relevant zijn, zijn zowel ervaren verkopers, startende ondernemingen, ZZP’ers als grotere organisaties in het B2B-segment.

1. Social Selling via Linkedin

Presentatie à +/- 90 minuten
LinkedIn is uitgegroeid tot een geweldig hulpmiddel om nieuwe klanten mee te werven, maar de meeste (commerciële) mensen weten niet hoe ze dat moeten doen. Tijdens deze ca. 90 minuten durende presentatie gaat hij uitgebreid in op wat Social Selling via LinkedIn inhoudt en hoe je hiermee nieuwe klanten kunt werven. Praktisch en direct toe te passen. Onderwerpen:

  • Personal Branding
  • Content-strategieën
  • Prospects vinden en benaderen
  • LinkedIn’s algoritme ontrafeld
  • Het gebruik van ChatGPT bij acquisitie

Willen jullie uitgebreid met het team aan de slag? Kijk dan ook eens naar de workshop Social Selling via LinkedIn (1 tot 3 dagdelen).

2. Koude acquisitie

Koude acquisitie blijkt voor veel commerciële mensen een lastig en vervelend onderwerp, dat ze het liefst blijven uitstellen. Veroorzaakt door een natuurlijke weerstand en vaak zelfs ‘angst’ om onbekenden te bellen. Victor is in staat om de wereld van koude acquisitie op een zeer onderhoudende, informatieve en interactieve wijze te onthullen. Zijn presentaties, gebaseerd op meer dan 35 jaar zelf bellen, zorgen voor effectievere acquisitie en meer plezier in het bellen van nieuwe klanten.

Zijn presentaties gaan over de ‘Zeven ingrediënten voor succesvolle koude acquisitie: de RATRACE’:

R esearch
A nder centraal
T iming
R apport
A fspraak verkopen
C oncentratie
E nthousiasme

Willen jullie uitgebreid met het team aan de slag? Kijk dan ook eens naar de workshop Koude acquisitie (1 tot 3 dagdelen).

Victor Bonke inhuren of boeken voor een lezing

Acquisitie-expert Victor Bonke verzorgt jaarlijks vele tientallen presentaties en talloze trainingen over zowel Social Selling on LinkedIn als over koude acquisitie. Inmiddels wijdde hij tienduizenden professionals in in de kunst van het telefonisch verkopen en Social Selling met behulp van LinkedIn.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of wil je een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Rabobank Kromme-Rijnstreek.

"“Goede interactieve presentatie, waar vaart en lijn in zat. Aantal nieuwe, direct toepasbare tips gehoord." Dit was een van de vele positieve reacties van MKB klanten van onze bank voor wie Victor een workshop over koude acquisitie verzorgde. Absoluut een aanrader!” Tineke Meijers-Faassen. Rabobank Kromme-Rijnstreek."

TNS

"“Victor Bonke gaf bij ons een zeer inspirerende presentatie over cold calling. Dank je wel Victor!” Henk van Erp, Senior Client Service Director at TNS. Juli 2015"

Rabobank Kromme-Rijnstreek

"“Victor Bonke gaf bij ons een zeer inspirerende presentatie over cold calling. Dank je wel Victor!”"

De COREporation

"Als business collega Victor weer meegemaakt op 4 juni 2012 tijdens een sessie over koude acquisitie. Hij weet de 'Ratrace' die dat met zich meebrengt heerlijk neer te zetten. Met zijn enthousiasme en deskundigheid op dit gebied is hij een van de experts op het gebied van (koude)acquisitie. Een tip voor de lezers die hierin iets zoeken zou ik zeggen: huur hem in en ervaar het! Jan Stoop, Partner"

Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen

"Bijeenkomst Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen ca. 100 bezoekers. Deelnemers aan de workshop waren zeer te spreken over de presentatie; veel bruikbare tips en veel ruimte voor interactie. Onderwerp acquisitie sloot goed aan bij de doelgroep Bedrijvenadvies, spreker hanteerde voorbeelden uit regio en onderwerpen waren toegesneden op doelgroep. Goede spirit in de zaal. Ik kan Victor Bonke als spreker en inspirator van harte aanbevelen. Leo Biemans, marketeer."

Beschikbaarheid en informatie

Drs. Victor Bonke

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid