Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Cyriel was a presenter, facilitator and Master of Interaction at the International Organizational Development Association conference in Melbourne, Australia (2011). Cyriel style is incredibly energetic and fun yet his delivery is professional and meaningful. He is very enthusiastic about the content he is presenting and the group to whom he is presenting. He is able to engage a large group, keep them on task, and encourage them to have a great time while learning something new.” Leslie Beard - Manager & Designer, Centre for Innovation in Complex Care (CICC) and participant IODA conference Australia
International Organisation Development Association (Australia)

Sprekers DevOps

HomeSprekers/IT en Innovatie/ICT/DevOps

Is jouw organisatie klaar voor een betere samenwerking tussen de afdelingen Development en Operations? DevOps kan ook jouw organisatie sneller en wendbaarder maken! Een DevOps spreker geeft uitleg hoe je dit bereikt en geeft praktische tips.

1 Sprekers gevonden

rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over DevOps

Wat is DevOps? DevOps is in 2009 ontstaan op een conferentie in Gent en is een samentrekking van de woorden Development en Operations. Het beoogt de samenwerking tussen de afdelingen development en operations te verbeteren. In veel organisaties staan de belangen van deze afdelingen nog tegenover elkaar. Zo wil de ontwikkelorganisatie graag nieuwe features en updates terwijl de beheerorganisatie een goed functionerend en stabiel systeem wil. Als alleen de ontwikkelorganisatie het voor het zeggen heeft, kan dit ten koste gaan de stabiliteit van het systeem. Als de invloed van de beheerorganisatie overheerst, kan dit de time to market enorm vertragen. Daarom is een gecoördineerde samenwerking van belang: iets wat met DevOps bereikt kan worden. Een deskundige DevOps-spreker, -trainer of -workshopleider geeft graag tekst en uitleg over wat DevOps voor jouw organisatie kan betekenen. Ze kunnen je helpen om de snelheid en wendbaarheid van jouw organisatie te verhogen. Naast de theorie komen ook praktische handvatten aan de orde om zelf mee aan de slag te gaan. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.