Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

De training “Feedback, weg met de regels!” heeft ons team projectleiders uitgedaagd onze eigen feedbackcultuur onder de loep te nemen. Door de interactieve aanpak kwam de input vooral vanuit het team , terwijl Ingrid en Marion ervoor zorgden dat er een “safe space” gecreëerd werd waarin iedereen zich open durfde te uiten. Met de nodige theorie erbij zorgde dit voor een prettige balans. Vooral de leuke dynamiek tussen Ingrid en Marion maakte de training tot een gezellige en vermakelijke middag!
Bono Siebelink, Junior Programmamaker Over/Nieuw

Sprekers DevOps

HomeSprekers/IT en Innovatie/ICT/DevOps

Is jouw organisatie klaar voor een betere samenwerking tussen de afdelingen Development en Operations? DevOps kan ook jouw organisatie sneller en wendbaarder maken! Een DevOps spreker geeft uitleg hoe je dit bereikt en geeft praktische tips.

2 Sprekers gevonden

Ger Cloudt Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over DevOps

Wat is DevOps? DevOps is in 2009 ontstaan op een conferentie in Gent en is een samentrekking van de woorden Development en Operations. Het beoogt de samenwerking tussen de afdelingen development en operations te verbeteren. In veel organisaties staan de belangen van deze afdelingen nog tegenover elkaar. Zo wil de ontwikkelorganisatie graag nieuwe features en updates terwijl de beheerorganisatie een goed functionerend en stabiel systeem wil. Als alleen de ontwikkelorganisatie het voor het zeggen heeft, kan dit ten koste gaan de stabiliteit van het systeem. Als de invloed van de beheerorganisatie overheerst, kan dit de time to market enorm vertragen. Daarom is een gecoördineerde samenwerking van belang: iets wat met DevOps bereikt kan worden. Een deskundige DevOps-spreker, -trainer of -workshopleider geeft graag tekst en uitleg over wat DevOps voor jouw organisatie kan betekenen. Ze kunnen je helpen om de snelheid en wendbaarheid van jouw organisatie te verhogen. Naast de theorie komen ook praktische handvatten aan de orde om zelf mee aan de slag te gaan. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.