Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Edwin Schenk
Bewaar als favoriet

Edwin Schenk

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Edwin Schenk is een expert op het gebied van bouw, wonen en leven en de trends en innovaties in deze sector. Hij deelt zijn kennis en ervaring en neemt zijn publiek mee op een inspirerende reis langs voorbeelden en filmpjes van innovaties van over de hele wereld.

DID interieurmakers

"Ontzettend leuke en inspirerende voordracht gehad met een fijn verlopen voorproces."

Edwin Schenk

Edwin Schenk is specialist op het gebied van vraagstukken op het gebied van bouwen, wonen en leven. Hij kent de trends en innovaties in de bouw. Hoe gaan we om met verandering? Wat is vernieuwen? Maar ook, hoe gaan we in de toekomst bouwen, met welke materialen en kan dat klimaatneutraal? Wat kunnen we leren van andere branches? Wat zijn voorbeelden uit andere landen? Kortom, in vogelvlucht maakt Edwin een rondje om de wereld, met inspirerende voorbeelden, illustraties en filmpjes en neemt je daarin met volle passie mee.

Onderwerpen waar Edwin Schenk over spreekt

  • Trends, strategie en innovatie in de bouw
  • Verbetering en vernieuwing
  • Bouwen en klimaat
  • De stikstof discussie
  • Het optimisme rondom biobased bouwen
  • Betaalbaar wonen voor verschillende doelgroepen
  • De toekomst van bouwen, wonen en leven

Over de lezingen van Edwin Schenk

Een keynote van Edwin is als een reis over de wereld waarin je leert wat er aan trends gaande is. Een verhaal vol nieuwe inzichten en energie om anders naar je eigen toekomst te kijken. Hoe kom je tot oplossingen? Aan de hand van wereldwijde trends, vernieuwing en innovatie neemt Edwin je mee in een wereld die je brein zal openzetten en prikkelen om zelf te ervaren wat er gaande is.

Tijdens zijn presentaties deelt hij zijn jarenlange ervaring over wat daadwerkelijk wel en niet werkt bij het ontwerpen van impactvolle en toekomstbestendige perspectieven en oplossingen.

Persoonlijke achtergrond Edwin Schenk

Edwin heeft veel ervaring opgedaan als strateeg, innovatie aanjager en merkenbouwer in diverse branches. Na zijn studie commerciële economie, heeft hij de afgelopen 25 jaar in verschillende branches op directieniveau zowel landelijk als Europees ervaring opgedaan.

Edwin Schenk, is partner bij innovatie & strategiebureau Six Fingers en keynote spreker over trends, strategie & innovatie. Hij werkt al ruim een decennia met de top van bedrijven aan innovaties en vernieuwing. Tot 2020 bouwde hij ruim 7 jaar aan de Dutch Design Week, een katalysator voor innovaties. Six Fingers verzamelt trends en onderzoeken sterke business concepten, ideeën en innovaties van over de hele wereld. Hierdoor hebben ze een breed inzicht verworven hoe vernieuwing tot stand komt én hoe dit succesvol vorm te geven binnen je eigen organisatie.

Interesse in een lezing van Edwin Schenk?

Heb je vragen over de zijn lezing of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

MBO

"Edwin Schenk heeft 250 mbo-docenten bouw en infra met veel passie in een uur tijd meegenomen - niet alleen in hun vakgebied maar ook daarbuiten - door ze in samenhang de toekomst van bouwen, wonen en leven te schetsen. Aan de hand van leerzame en concrete voorbeelden en trends was de keynote niet alleen inspirerend maar ook vol met handvatten om als team zelf mee aan de slag te gaan. Edwin spreekt niet alleen op een bevlogen manier over de makers van morgen maar weet ook zijn gehoor in een goede perfomance bij de les te houden."

Beschikbaarheid en informatie

Edwin Schenk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid