Op zoek naar een spreker over medewerkerstevredenheid of klanttevredenheid?

Feike Cats
Bewaar als favoriet

Feike Cats

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Feike Cats is Klanthousiasme- en verleuker expert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Uitgangspunt van Feike Cats is dat de Klant zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen.

Veiligheidsregio Zuid-Limburg

"Feike was superrr! Feike gaf aan ons een mooie, boeiende, leuke, grappige, interactieve lezing over Klantbeleving (Houdenvanklanten). Hij wist de deelnemers (ca. 60 personen) meer dan 1,5 uur te boeien en te laten lachen. Gewoon TOP. Ook het verdelen van enkele van zijn boeken, viel goed in de smaak. De kaarten "Complimenten en Verleuken" zijn tevens een extra aanvulling op het geheel en worden hopelijk goed gebruik binnen onze interne afdeling Bedrijfsvoering."

Feike Cats

Feike Cats is Klanthousiasme- en Verleukexpert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt ook veel gevraagd voor het verzorgen van presentaties, workshops en inspiratiesessies. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken van het enthousiasmeren van Klanten en medewerkers.  Feike maakt daarbij gebruik van Verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen.

Verleuken, iets dat volgens Feike niet alleen te maken heeft met plezier, maar juist ook met empathie en aandacht, is volgens Feike een perfecte manier om medewerkers en Klanten enthousiast te krijgen én houden.

Mogelijke lezingen van Feike Cats

 • De enthousiaste medewerker als ambassadeur
 • De enthousiaste klant als ambassadeur
 • De enthousiaste burger
 • De enthousiaste patiënt
 • Van tevreden naar klanthousiast
 • De kansen van werkgel(e)uk
 • Beter leidt bijna nooit tot leuker, leuker leidt wel bijna altijd tot beter!
 • Verleuken als middel naar enthousiasme
 • De volgende stap in klantgerichtheid

Feike bespreekt graag de mogelijkheden in een verkennend voorgesprek. Uitgangspunt van Feike is dat de Klant/ Student/ Medewerker/ Patiënt/ Burger zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen. Waarom? Omdat hij/zij Klanthousiast over het product en/of de ervaring is. Dat ze het leuk vinden om als Ambassadeur op te treden.

Achtergrond

Feike Cats is schrijver van diverse boeken. De boeken gaan over Klantgerichtheid, Klanthousiasme en Verleuken en staan vol met praktische tips & trucs.

 1. Theorie bestaat niet! (2006)
 2. Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme (2013)
 3. Verleuken kan iedereen (2017)
 4. 365 dagen Klanthousiasme (2018)
 5. Klanthousiasme komt van binnen (2021)
 6. Klanthousiast inspireren en motiveren (2023), met Coen Bertens, oud directeur van De Efteling als co-auteur

Interesse in een lezing van Feike Cats?

De bijdragen van Feike kunnen gaan over de medewerker (de interne klant) of Klant/ Student/ Patiënt/ Burger (de externe Klant). Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Zuidplas

"Voor de ondernemers in Gemeente Waddinxveen en Zuidplas heeft Feike met een flinke dosis energie en goed voorbeelden de Dag van de Ondernemers 2020 afgetrapt."

Dichterbij

"De webinar van Feike was als warme jas. De webinair had een perfecte aansluiting met waar wij als serviceorganisatie mee bezig zijn. Feike is ontzettend enthousiast en gaf ons beeld en woord over verleuken. Deze webinar was daar al een stap in! Ook het werken met een moderator vanuit de eigen organisatie zorgde voor leuke interactie met Feike en de deelnemers. Feike is professioneel, denkt mee en weet de webinar echt op maat te maken."

Tegelgroep Nederland

"Feike is een gedreven spreker. de voorbereiding was goed verzorgd. De kracht van de presentatie was dat deze aansloot bij de doelgroep."

Payper

"Feike is een erg inspirerende 'klantenthousiasteling'. Hij brengt de boodschap goed over en is bovendien een aimabel echt mens die je weet te raken. het hele bedrijf is de dag na zijn presentatie letterlijk met een lach begonnen!"

Home Fashion Group

"De lezing van Feike is in bijzonder goede aarde gevallen. De inhoud sloot exact aan bij onze interne boodschap en Feike wist daar ook weer feilloos met voorbeelden en ervaring op aan te sluiten. Een zeer goede ervaring dus, waarvoor dank. Lambert Koppens, Manager Verkoop"

Beschikbaarheid en informatie

Feike Cats

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid