Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Nienke Strikwerda
Bewaar als favoriet

Nienke Strikwerda

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Gastvrijheid of Hospitality is de grote passie van Nienke Strikwerda. Ze spreekt en geeft trainingen en workshops in Gastvrijheid. Met veel energie, humor, enthousiasme en interactie bereikt ze dat uw klanten/gasten/bezoekers/cliënten/patiënten ook dat prettige welkome gevoel gaan ervaren.

De Roerganger

"Nienke heeft mij gebeld voor de voorbereiding en het was meteen raak. Goede klik. Ze snapte wat ik wilde bereiken en ze heeft voor de groep een leuk en goed verhaal gehouden. Dank nogmaals!"

Nienke Strikwerda: (interactieve) lezingen over gastvrijheid ofwel hospitality
Gastvrijheid of Hospitality is de grote passie van Nienke Strikwerda. Ze geeft al weer ruim 7 jaar trainingen en workshops in Gastvrijheid. Ook het ‘spreken op een podium’ is al weer sinds enige tijd aan haar arsenaal toegevoegd. Deze stap was klein omdat ze tijdens haar trainingen al vaak een cabaretière werd genoemd.

Met veel energie, enthousiasme en interactie bereikt Nienke dat uw klanten/gasten/bezoekers/cliënten/patiënten (ben ik een ‘soort’ vergeten?) ook dat prettige welkome gevoel gaan ervaren. In ieder geval verhoogt ze uw bewustzijn op dit onderwerp en wat voor goeds het u kan brengen. Uit welke branche u komt, maakt niets uit, daar verdiept ze zich in. In de basis gaat het om uw gastvrije cultuur.

Gastvrijheid: de positieve effecten zijn talloos
Je kent dat wel. Dat gevoel dat je je ergens prettig voelt. Dat je merkt dat je continue een smile op je gezicht hebt. Dat je vrolijk bent. Dat het je geen moeite kost om een leuke opmerking te plaatsen. Dat je je op je gemak voelt. Waar wordt dat toch door veroorzaakt? Het kan zijn dat het Koningsdag is en dat we met 17 miljoen mensen naar elkaar lachen en vrolijk doen. Het kan zijn dat het vrijdagmiddag is en we allemaal zin hebben in het weekend en dat aardig doen tegen elkaar ineens geen enkele moeite kost. Of dat het zo’n lekkere dag in de vakantie is. Dat bijna heel Nederland vrij is en jij en jouw klant of jouw collega, toevallig niet. Dan ineens gaat het vrolijk doen, het aardig doen en het rustig naar elkaar luisteren veel gemakkelijker dan ‘normaal’(= een hele gewone door-de-weekse-werkdag).

Wat dat is, mensen? Dat is gastvrijheid ofwel hospitality: het welkom zijn bij elkaar.

U kunt zich gemakkelijk voorstellen wat gastvrijheid voor uw bedrijf doet. De positieve effecten zijn talloos. Nienke Strikwerda noemt er aan paar: een stevig onderscheid in de markt (want een gastvrije cultuur is niet makkelijk te kopiëren!), makkelijke mond-op-mond reclame, een goed imago, een hoge naamsbekendheid, positief in het nieuws, aantrekken van talent, verhogen van vertrouwen. Kortom: iedereen zou wel bij u willen werken en klant van uw organisatie willen zijn.

Nienke Strikwerda – Dagvoorzitter
Uw branche maakt niet uit want ze zoekt alles uit. Dát gaat wel lukken na haar 2 studies aan de Hoge Hotelschool en Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. En aan ervaring op het podium en voor groepen staan, zit het ook meer dan snor.

Niet lang geleden heeft ze haar training ‘Leren Modereren’ afgerond. Daar is ze erachter gekomen dat modereren echt een vak is! Van de deelnemers ‘aan zetten’ en ‘laten verteren’ tot interviewen en panel en lager huis debatten leiden. Haar begeleiders en ouwe rotten in het vak omschrijven haar stijl als “Levendig, Openhartig en Vrolijk”.

Achtergrond Nienke Strikwerda
Nienke Strikwerda heeft de Hoge Hotelschool Maastricht gevolgd, waar de gastvrijheid er met de paplepel is in gegoten. Wilde daarna persé een Drs.-titel behalen en heeft dat gedaan in de Bedrijfskunde.
Ze heeft in het bedrijfsleven gewerkt, heeft geacteerd en is daarna het trainers -en sprekers vak binnen getreden met de wil dat elke klant/gast/bezoeker/cliënt/patiënt zich welkom voelt, waar ze ook maar zijn. Omdat Nienke van blije mensen houdt.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Holiday media

"Het was een geweldige dag, Nienke, jouw kennis sloot perfect aan bij ons thema "Grenzeloze gastvrijheid". Je hebt ons holiday media live event met bevlogenheid begeleid. Complimenten en dank!"

Beschikbaarheid en informatie

Nienke Strikwerda

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid