Op zoek naar een spreker over de vrijetijdsindustrie?

Hans van Leeuwen
Bewaar als favoriet

Hans van Leeuwen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Hans van Leeuwen is dé dwarsdenker van de vrijetijdsindustrie. Prikkelen, uitdagen én verbinden: dat is Hans op zijn best. Dit doet hij aan de hand van alle mondiale ontwikkelingen die hij als trendwatcher, inspirator en adviseur voor ondernemers om hem heen ziet. Gegarandeerd zet Hans het publiek op scherp.

Proludic

"Al met al vond ik het een inspirerende presentatie. Zeker in deze crisistijd met veelal negatieve inslag, weet Hans hier een positieve draai aan te geven."

Hans van Leeuwen

Hans van Leeuwen is dé dwarsdenker van de vrijetijdsindustrie en doet niets liever dan ondernemers op scherp zetten! Al meer dan 40 jaar is Hans actief als ondernemer, inspirator, trendwatcher en verbinder van de vrijetijdsbranche in binnen- en buitenland. Hij staat erom bekend dat hij geen enkel blad voor de mond neemt.

Als geen ander brengt hij beweging in deze sector – en daarbuiten! Inmiddels kwamen duizenden ondernemers naar een van zijn vele netwerkevenementen, workshops, studiereizen, beurzen of schakelden Hans in als klankbord, inspirator of adviseur.

Hans zit vol verhalen om zijn publiek te prikkelen en uit te dagen. De kracht van Hans is dat hij goudeerlijk en pragmatisch is en bovendien vooruit durft te kijken. Grote kans dat jullie na zijn presentatie met een andere bril naar de wereld kijken – en pas op, want dat stukje durf kan aanstekelijk zijn.

Over zijn keynote ‘De 165 Nieuwe Wereldtrends’

Waar gaan we morgen naartoe?” is de vraag die Hans beantwoordt in deze presentatie. Het antwoord gaat over de grenzen van de vrijetijdsector heen en raakt alle grote trends die momenteel wereldwijd gaande zijn. Via vier trenddomeinen worden jullie meegenomen in een indrukwekkend overzicht van de nieuwste ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van technologie, nieuwe generaties en wereldwijde veranderingen. De keynote is uitgebreid voorzien van beeld, geluid en de typische scherpe visie van Hans.

Met 165 Wereldtrends zijn er altijd wel thema’s die specifiek bij jullie organisatie of onderwerp passen. Iedere presentatie wordt bovendien gepersonaliseerd aangevuld met actualiteiten. Een leuke extra: alle deelnemers ontvangen de online editie van de publicatie cadeau!

Achtergrond Hans van Leeuwen

Hans is ondernemer, verbinder en netwerker pur sang. Al meer dan 40 jaar bevindt hij zich in het speelveld van toerisme, recreatie en vrije tijd, waarvoor hij over de hele wereld is geweest om de nieuwste trends en innovaties na te jagen.

Zijn bedrijf Pleisureworld is een begrip in de sector. Hij organiseerde tal van beurzen, netwerkevenementen, studiereizen, vakdagen, inspiratiesessies en workshops. Hij reikte jarenlang awards uit aan ondernemers en wist menig bedrijf een boost te geven met zijn adviezen. Ook schreef hij tientallen boeken en andere publicaties, variërend van het Handboek in Marketing tot brancherapporten en trendoverzichten.

Interesse in een lezing, workshop of een presentatie van Hans van Leeuwen?

Prikkelen, uitdagen én verbinden: dat is Hans op zijn best. Zowel als spreker als dagvoorzitter. Meer weten wat Hans kan betekenen voor jullie organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Beoordelingen

ATAG Nederland

"Tevens zie ik nu dat je moet weten wat er voor de klant leeft en speelt op het desbetreffende park. Extra voorbereiding is dus ook heel belangrijk. Ik ga er met veel plezier mee aan de slag!"

Instyle Concepts

"De avond was voor mij, als nieuwkomer in deze branche, een geweldig interessante bijeenkomst. Te meer om te horen hoe de markt in elkaar steekt, welke partijen er toe doen, hoe met deze partijen om te gaan en wat er binnen de branche speelt."

Beschikbaarheid en informatie

Hans van Leeuwen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid