Arjen Lemstra – Levensgenieter, Optimist en Ondernemer sinds 1995.

Jarenlang heeft Arjen Lemstra met zijn evenementenbureau Levensgenieters.nl de mooiste evenementen mogen organiseren. Creativiteit en het verhaal van de klant vertalen naar een live event was de kracht van dit bureau. In 2009 heeft hij samen met een compagnon EventSummit opgericht.

EventSummit is een nieuw beursconcept dat afwijkt van de traditionele waardes. Belangrijkste pijler van het concept is dat iedere exposant gelijk, waardoor alle stands dezelfde grootte hebben en alleen het verhaal telt. Arjen weet dan ook als geen ander welke bedrijven resultaat hebben met hun verhaal en welke niet. En dat zit ‘m niet in de complexiteit, maar juist vaak in de eenvoud.

Als belangrijke spil binnen de Nederlandse evenementenbranche, verbindt Arjen Lemstra mensen en bedrijven met plezier. Hij heeft een enorm netwerk en weet als geen ander hoe hoog de waarde is van een goed netwerk.

In 2013 ging zijn bedrijf bijna failliet door een verkeerd businessmodel en een verkeerde focus. 6 jaar later is EventSummit met 600 exposanten en 5500 bezoekers hét grootste eendaagse platform voor de totale evenementen– en festivalbranche in Nederland.

De harde ondernemerslessen, geleerd in bijna 25 jaar, deelt Arjen graag in zijn lezingen.

Persoonlijke achtergrond

Arjen Lemstra is een nuchtere Noord-Hollander, geboren in Alkmaar. Hij bekijkt de wereld door een zonnige bril en heeft een hekel aan negativiteit en pessimisme. Hij heeft een aanstekelijke energie en gaat graag de interactie aan met zijn publiek. Alle belangrijke beslissingen die hij in zijn leven heeft genomen zijn aangereikt door zijn netwerk. Hij kan je met treffende voorbeelden alles vertellen over het belang van een goed netwerk en hoe je daarmee omgaat.

Onderwerpen waar Arjen over spreekt

– Vriendjes maken. Netwerken is kinderlijk eenvoudig!
– Storytelling. Jij weet wat je doet, maar weet de buitenwereld dat?
– Ondernemen. 11 belangrijke lessen die hij in bijna 25 jaar ondernemerschap heeft geleerd.

Persoonlijke missie: “Neem het leven niet te serieus!”

Arjen Lemstra inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers