Arjen Lemstra

Arjen Lemstra is een netwerk-expert, ondernemer sinds 1995, levensgenieter en optimist. Als belangrijke spil binnen de Nederlandse evenementenbranche, verbindt Arjen Lemstra mensen en bedrijven met plezier. Hij heeft een enorm netwerk en weet als geen ander hoe hoog de waarde is van een goed netwerk. Alle belangrijke beslissingen die hij in zijn leven heeft genomen zijn aangereikt door zijn netwerk. Hij kan je met treffende voorbeelden alles vertellen over het belang van een goed netwerk en hoe je daarmee omgaat.

Daarnaast deelt Arjen graag de harde ondernemerslessen die hij in de afgelopen 25 jaar heeft geleerd. Hij heeft een aanstekelijke energie en gaat graag de interactie aan met zijn publiek.

Onderwerpen waar Arjen over spreekt

  • Netwerken. Het is kinderlijk eenvoudig!
  • Storytelling. Jij weet wat je doet, maar weet de buitenwereld dat?
  • Ondernemen. 11 belangrijke lessen die hij in bijna 25 jaar ondernemerschap heeft geleerd.

Persoonlijke achtergrond

Jarenlang heeft Arjen Lemstra met zijn evenementenbureau Levensgenieters.nl de mooiste evenementen mogen organiseren. Creativiteit en het verhaal van de klant vertalen naar een live event was de kracht van dit bureau. In 2009 heeft hij samen met een compagnon EventSummit opgericht.

EventSummit is een nieuw beursconcept dat afwijkt van de traditionele waardes. Belangrijkste pijler van het concept is dat iedere exposant gelijk, waardoor alle stands dezelfde grootte hebben en alleen het verhaal telt. Arjen weet dan ook als geen ander welke bedrijven resultaat hebben met hun verhaal en welke niet. En dat zit ‘m niet in de complexiteit, maar juist vaak in de eenvoud.

In 2013 ging zijn bedrijf bijna failliet door een verkeerd businessmodel en een verkeerde focus. 6 jaar later is EventSummit met 600 exposanten en 5500 bezoekers hét grootste eendaagse platform voor de totale evenementen– en festivalbranche in Nederland.

Arjen Lemstra boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Arjen Lemstra

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.