Op zoek naar een ervaren eventadviseur?

Bewaar als favoriet

Lenny Klaassen

Lenny Klaassen is een zeer ervaren adviseur en auteur op het gebied van eventmanagement. Van praktische onderwerpen tot de creatieve en strategische aanpak kan zij jullie bijstaan.

Lenny Klaassen

Lenny Klaassen is adviseur, auteur en trainer in event management. Ze is oprichter van het bureau Effectivents en auteur van het boek ‘Effectief Eventmanagement’ dat op 20 hogescholen wordt gebruikt als studieboek.

Lenny heeft in haar carrière tal van zakelijke en feestelijke events voor zeer uiteenlopende organisaties en doelgroepen mogen organiseren. Door de inzichten en de kennis die zij heeft opgedaan, weet ze wat de interne uitdagingen zijn voor organisaties en eventorganizers. Dit maakt dat Lenny snel de vinger op de zere plek kan leggen als het gaat om het opstellen, maar ook succesvol uitvoeren van een eventkalender voor organisaties.

Thema’s waar Lenny Klaassen over spreekt

  • De kracht van events – de toegevoegde waarde van eventmanagement in het algemeen
  • Storytelling middels events – interne en externe branding
  • Wat maakt een event impactvol?
  • Creatieve Eventconcepten – waaraan voldoende deze en hoe kom je daartoe?
  • De hybride eventkalender – eventstrategie anno nu, 360 graden communicatie
  • De interne organisatie – het opstellen van een succesvol projectteam, taakverdeling en structuur
  • Online & Hybride Events – de kracht en uitdagingen van online en hybride

Over de lezingen van Lenny Klaassen

Events maken al decennia lang een belangrijk onderdeel uit in de marketing-communicatie kalender. Live events zijn immers een uniek middel om mensen een experience te bieden die ze verbindt, ‘raakt’, in beweging brengt en netwerken optimaal kan faciliteren. Voor zowel de interne als externe doelgroep liggen hierin enorme kansen.

Tijdens haar lezingen spreekt Lenny onder andere over:

  • hoe je zakelijke of publieksevenementen zodanig kunt vormgeven dat de impact ervan optimaal is,
  • wat voor concept er nodig is zodat je de juiste sfeer kunt bereiken.
  • en wat er nodig is om de beoogde impact te bereiken

Al deze vraagstukken behoeven de nodige creatieve innovatie, maar ook organisatorische inzichten. De sleutelwoorden zijn bij haar lezingen dan ook interactie, dynamiek, humor, balans en storytelling.

Achtergrond Lenny Klaassen

Vanuit haar event- en trainingsbureau Effectivents organiseert Lenny al ruim 20 jaar een tal van fysieke, online- en hybride events voor opdrachtgevers. Ook adviseert ze organisaties om tot een aansprekend, creatief concept te komen dat aansluit bij de uitgangspunten en wensen vanuit de opdrachtgever, maar ook bij de doelgroep.

Vanuit de trainingstak van haar bureau verzorgt zij diverse open- en incompany trainingen in eventmanagement. Vanuit deze laatste rol heeft zij veel ervaring opgedaan met betrekking tot wat de uitdagingen bij veel bedrijven zijn, als het aankomt op het neerzetten van een impactvol, geslaagd event.

Daarnaast heeft Lenny een vijftal studie- en managementboeken geschreven over eventmanagement, waaronder het HBO boek Zakelijke en Publieksevenementen en het boek Omgaan met disruptie (2020), als gevolg van de eventdisruptie door de coronatijd.

Interesse in een lezing of workshop van Lenny?

Wat voor soort evenement je ook organiseert, elk evenement is uniek en kan dus maar één keer tot een onvergetelijk succes worden gemaakt. Authenticiteit, beleving en duurzaamheid zijn daarbij sleutelwoorden. Lenny kan jullie hierbij helpen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lenny Klaassen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid