Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Afbeelding Angelique Krüger
Bewaar als favoriet

Angelique Krüger

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Angelique Krüger is presentatrice bij Omroep Gelderland inzetbaar als dagvoorzitter. Ze wordt beschreven als no-nonsense, spontaan , innemend, verrassend & recht door zee. Kortom is Angelique Krüger een dame van contact en communicatie!

NXP

"We hebben met Angelique prima samengewerkt! Onze vraag was geen alledaags dagvoorzitterschap, maar een (korte) presentatie (script) voor een speciaal bezoek. Angelique paste perfect bij de gewenste mix van serieus met ook een knipoog. De combinatie met kinderen op het podium, maakte dat we zochten naar iemand die daar goed mee kan om gaan."

Angelique Krüger

Angelique Krüger presenteerde programma’s als: ‘Angelique gaat vreemd’, een laagdrempelig programma over multicultureel Gelderland, het dierenprogramma ‘Krügers Park’ en ‘de bewoners van’ over mensen die in instellingen wonen. Zij wordt omschreven als: spontaan, innemend, verrassend & recht door zee.

Naast haar tv-werkzaamheden:

  • presenteert zij evenementen als het drakenbootfestival, zandsculpturenfestival en de open dag provinciehuis
  • is zij inzetbaar als dagvoorzitter

Sinds jaren is zij de vaste gespreksleider tijdens de provinciale debatten. Kortom, Angelique Krüger: een dame van contact en communicatie!

Achtergrond Angelique Krüger

Angelique is presentatrice voor Omroep Gelderland. Zij is in Friesland opgegroeid en later verhuisde ze naar Arnhem. Daar heeft ze een toneelopleiding gevolgd en een post HBO studie Coaching & Counseling aan het Europees Instituut/de Baak te Driebergen gedaan.

Angelique was een aantal jaren werkzaam bij een formatontwikkelaar waar zij pilots presenteerde. Ook werkte ze daar mee aan de ontwikkeling van diverse tv programma’s. Toen TV Gelderland haar benaderde om een programma te presenteren is ze daarop ingegaan en werd zij zelfstandig. Inmiddels is zij alweer 20 jaar het gezicht van Omroep Gelderland. Velen kennen haar van de ‘vierdaagse journaals’ in Nijmegen waarmee zij dagelijks meer dan een half miljoen kijkers trekt of van ‘Zomer in Gelderland’.

Angelique Krüger inhuren als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op met ons op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Hospice Zutphen

"Angelique Krüger heeft als dagvoorzitter ons symposium geleid. Ze heeft dit zeer vakkundig gedaan, had zich duidelijk verdiept in het onderwerp dat die middag centraal stond (diverse sprekers namens verschillende geloofsgemeenschappen die vertelden over de wijze van omgaan met de dood. Ze interviewde het panel en stelde prachtige vragen, het gaf een goed beeld van de verschillen en overeenkomsten hoe in de religies hiermee omgegaan wordt. Het publiek was muisstil tijdens dit interview. Angelique kan naast je staan en maakt heel toegankelijk en plezierig contact, ze weet een symposium interessant en licht te maken."

Beschikbaarheid en informatie

Angelique Krüger

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid