Angelique Krüger als presentatrice of dagvoorzitter

Angelique Krüger presenteerde programma’s als: ‘Angelique gaat vreemd’, een laagdrempelig programma over multicultureel Gelderland, het dierenprogramma ‘Krügers Park’ en ‘de bewoners van’ over mensen die in instellingen wonen. Zij wordt omschreven als: spontaan, innemend, verrassend & recht door zee.

Naast haar tv werkzaamheden:

 • Presenteert Angelique bedrijfsfilms
 • Presenteert zij evenementen als het drakenbootfestival, zandsculpturenfestival en de open dag provinciehuis
 • Is zij inzetbaar als dagvoorzitter

Sinds jaren is zij de vaste gespreksleider tijdens de provinciale debatten. Tevens is Angelique werkzaam als trainster, dagvoorzitter, coach & counselor.

Kortom, Angelique Krüger: een dame van contact en communicatie!

Achtergrond Angelique Krüger

Angelique is presentatrice voor Omroep Gelderland. Zij is in Friesland opgegroeid en later verhuisde ze naar Arnhem. Daar heeft ze een toneelopleiding gevolgd en een post HBO studie Coaching & Counseling aan het Europees Instituut/de Baak te Driebergen gedaan.

Angelique was een aantal jaren werkzaam bij een formatontwikkelaar waar zij pilots presenteerde. Ook werkte ze daar mee aan de ontwikkeling van diverse tv programma’s. Toen TV Gelderland haar benaderde om een programma te presenteren is ze daarop ingegaan en werd zij zelfstandig. Inmiddels is zij alweer 20 jaar het gezicht van Omroep Gelderland. Velen kennen haar van de ‘vierdaagse journaals’ in Nijmegen waarmee zij dagelijks meer dan een half miljoen kijkers trekt of van ‘Zomer in Gelderland’.

Angelique Krüger boeken of inhuren als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op met het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Lonneke van Dasler

  Wil je jouw deelnemers inspireren en motiveren en ze met een goed gevoel naar huis sturen? “Spoedcursus geluk” gaat over het bepalen van geluk, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Lonneke is een inspirerende spreker en geeft in haar presentatie voorbeelden, praktische tips en handvatten. Haar enthousiasme en humor maakt de presentatie luchtig en leuk!

   

 • Marit van Bohemen

  Marit van Bohemen heeft als presentatrice jarenlange ervaring met bedrijfspresentaties, dagvoorzitterschap, Heerenzittingen en andere evenementen. Haar inzet, uitmuntende voorbereiding, improvisatie- en inlevingsvermogen maken haar tot een graag geziene presentatrice voor diverse evenementen en dagvoorzitterschappen.

   

 • Lars Sorensen

  Lars Sorensen is een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durfde denken, die de stap maakte van van dromen naar doen. De stijl van Lars Sorensen als dagvoorzitter kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie.