Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Harry Bijl
Bewaar als favoriet

Harry Bijl

Harry werkt als innovator & inspirator bij INretail, de grootste brancheorganisatie Non-food in Nederland. Hij houdt van winkels en de mensen die er werken. Zijn verhaal is altijd relevant en actueel en kan bijvoorbeeld gaan over retailtrends, klantbeleving, Ai-ontwikkelingen(retail) en winkeltechnologie.

Harry Bijl

Retail leuk en relevant houden en bijdragen aan het succes van ondernemers en stakeholders. - Harry Bijl

Harry is dagelijks bezig met het verkennen, ontdekken en beleven van wat retailconcepten en winkelgebieden innovatief en onderscheidend maakt. Hij deelt met veel enthousiasme actuele, grenzeloze ontwikkelingen met gelijkgestemden en belangstellenden vanuit zijn rol als inspirator en vernieuwer bij brancheorganisatie INretail, waarbij hij streeft naar relevantie, vernieuwing, enthousiasme, positiviteit en realisme.

Harry helpt graag bij het vinden van persoonlijke oplossingen en maken van keuzes in de retailbranche. Hij deelt zijn Retail Excellence Model dat bedrijven helpt met het maken van keuzes die bijdragen aan hun eigenheid. Na de introductie van het Retail Excellence Model kunnen mensen zelf aan de slag en wordt het maken van keuzes en het verdelen van de werkzaamheden eenvoudiger. Mensen leren beter begrijpen wat ze bezielt, uniek maakt en hoe ze werkzaamheden en taken onderling kunnen verdelen.

Onderwerpen waar Harry Bijl over spreekt:

  • Retailperspectief voor de komende jaren
  • Betekenis geven aan je retailmerk
  • De transitie naar circulaire retail
  • Slim gebruikmaken van winkeltechnologie
  • AI-ontwikkelingen en toepassingen in retail
  • Het creëren van een onvergetelijke klantbeleving
  • Lokale verbinding en samenwerking

Maatwerk leveren is zijn handelsmerk. Harry staat frequent en bevlogen op podia om kennis en inspiratie te delen met stakeholders en geïnteresseerden. Als spreker praat hij graag positief en praktisch over de kansen die er zijn.

Achtergrond Harry Bijl
Harry Bijl werkt als innovator & inspirator bij INretail, de grootste brancheorganisatie Non-food in Nederland. Hij werd geboren in een ondernemende omgeving en begon zijn werkzame leven in de retail. Tijdens zijn loopbaan bekleedde hij diverse schakelposities en is daardoor goed in staat te begrijpen hoe de Retail werkt. Hij is dagelijks te vinden in winkelgebieden en praat veel met ondernemers en bedrijven die producten en diensten leveren aan retailers.

Hoewel Harry zichzelf niet beschouwt als een trendwatcher en de titel ‘retailexpert’ liever vermijdt, wordt hij gezien als een vrijdenker die inspireert door veranderingen en ontwikkelingen in het juiste perspectief te plaatsen. Zijn uitgebreide werkervaring, boeiende netwerk, deelname aan expertpanels, juryfuncties, gesprekken met leidinggevenden en studenten, en zijn baanbrekende gedrag verrijken zijn expertise.

Hij schrijft regelmatig columns, maakt podcasts en is de auteur van de uitverkochte bestseller ‘Hoera ik heb een Winkel, een winkel voor mijn klanten’.

Interesse in een lezing van Harry Bijl of heb je een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Harry Bijl

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid