Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Harry Bjil
Bewaar als favoriet

Harry Bijl

Harry werkt als innovator & inspirator bij INretail, de grootste brancheorganisatie Non-food in Nederland. Hij houdt van winkels en de mensen die er werken. Zijn verhaal Is altijd relevant en actueel en kan bijvoorbeeld gaan over retailtrends, ketensamenwerking, klantgedrag en gastvrijheid.

Harry Bijl

Harry Bijl kan met veel enthousiasme, ervaring trends en ontwikkelingen in de juiste context plaatsen zodat toehoorders er mee aan de slag kunnen gaan. Harry Bijl is auteur van het boek ‘Hoera, ik heb een winkel‘ en hij begeeft zich dagelijks tussen retailers en dienstverleners in de retail keten.

Harry helpt graag bij het vinden van persoonlijke oplossingen en maken van keuzes in de retailbranche. Hij deelt zijn Retail Excellence Model dat bedrijven helpt met het maken van keuzes die bijdragen aan hun eigenheid. Na de introductie van het Retail Excellence Model kunnen mensen zelf aan de slag en wordt het maken van keuzes en het verdelen van de werkzaamheden eenvoudiger. Mensen leren beter begrijpen wat ze bezielt, uniek maakt en hoe ze werkzaamheden en taken onderling kunnen verdelen.

Onderwerpen waar Harry Bijl over spreekt:

  • Retail Excellence
  • Retail Trends en ontwikkelingen
  • Motivatie en gastblijheid
  • Samenwerken in de keten
  • Klantgedrag en klantreis

Maatwerk leveren is zijn handelsmerk. Harry staat frequent en bevlogen op podia om kennis en inspiratie te delen met stakeholders en geïnteresseerden. Als spreker praat hij graag positief en praktisch over de kansen die er zijn. Harry Bijl hekelt negatieve energie en zeur gedrag.

Achtergrond Harry Bijl
Harry werkt als innovator & inspirator bij INretail, de grootste brancheorganisatie Non-food in Nederland. Hij werd geboren in een ondernemende omgeving en begon zijn werkzame leven in de retail. Tijdens zijn loopbaan bekleedde hij diverse schakelposities en is daardoor goed in staat te begrijpen hoe de Retail werkt. Hij is dagelijks te vinden in winkelgebieden en praat veel met ondernemers en bedrijven die producten en diensten leveren aan retailers.

Als permanent lid van diverse expertgroepen en denktanks blijft Harry Bijl actueel, praktisch en toekomstgericht. Bij INretail monitort Harry dagelijks de status en effectiviteit van businessmodellen. Inhoudelijk gaat het bij businessmodellen en innovatie over veranderen, samenwerken, verbeteren en verbinden.

Interesse in een lezing van Harry Bijl of heb je een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Harry Bijl

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid