Dirk Zeelenberg
Dirk Zeelenberg is bij velen bekend als acteur. Waarschijnlijk kent u hem als Bram, aanvoerder van voetbalploeg Swift Boys in de serie All Stars. Of wellicht kent u hem beter als de licht neurotische David Mändelbaum in de Nederlandse hitserie Divorce van RTL 4. Naast zijn werk als acteur is Dirk Zeelenberg te boeken als (gast)spreker, presentator of dagvoorzitter. Daarnaast is Dirk te boeken als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS).

Naast zijn werk als acteur is Dirk succesvol ondernemer en het gezicht van spreadthebrand.com, een onderneming die merken en marketingcampagnes aan de juiste Influentials koppelt om maximale exposure te genereren bij de juiste doelgroep.

Door zijn werk als acteur en ondernemer weet Dirk als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Door al zijn ervaringen is Dirk bij uitstek geschikt om te boeken als (gast)spreker, presentator of dagvoorzitter van uw congres, evenement en bijeenkomsten.

Met veel passie, creativiteit en humor is Dirk in staat om hele zalen mee te krijgen in zijn verhaal. Daarbij haalt hij veel inspiratie uit zijn eigen leven. Hoewel hij nu weer door Divorce een gevierd acteur is, is de weg daarheen er een geweest van pieken en dalen. Vanuit deze ervaring is hij te boeken als spreker met als onderwerpen:

Motiveren. Hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer opstaat met als doel het maximale uit jezelf te halen.
Verandering en omgaan met verandering. Voor veel mensen is verandering opwindend, maar ook moeilijk. Dirk laat zien hoe verandering de basis is van succes.
Genieten. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning is onmisbaar in het leven. Vanuit zijn eigen kijk op het leven laat Dirk zien hoe het een het ander niet in de weg hoeft te staan.

Dirk Zeelenberg inhuren of boeken voor een lezing of als presentator of dagvoorzitter?
Dirk Zeelenberg inhuren of boeken voor een lezing of als presentator of dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

 

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Joseph Oubelkas

  Joseph Oubelkas heeft van 2004 tot 2009 onschuldig vast moeten zitten in een gevangenis in Marokko. Joseph zoomt met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Als spreker heeft Joseph al tienduizenden mensen met zijn verhaal mogen inspireren.

   

 • Jan van Setten

  Jan van Setten is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Jan heeft een grote impact als spreker door zijn ‘aangenaam confronterende’ stijl, humor en energie. Jan van Setten inspireert en krijgt via zijn lezingen mensen in beweging op een authentieke manier.

   

 • Bart Flos

  Auteur van goed verkochte management boeken zoals het Anti-klaagboek, het Anti-sleurboek en Het perfecte project. Recent verscheen ‘De kenniskermis’ waar hij laat zien hoe je de kennisparadox omzeilt en weer plezier beleeft aan je eigen informatieoverload. Flos is een levendig en geestdriftig spreker en inspirator; hij zet je al lachend aan het denken.

   

 • Bart van den Belt

  Bart van den Belt (1984) is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogramma’s en de boeken ‘Fluitend Veranderen’, ‘Actie Werkboek’ en ‘Lanceer je bedrijf!’. Daarnaast is hij als spreker en trainer uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’