Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dirk Zeelenberg
Bewaar als favoriet

Dirk Zeelenberg

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Door zijn werk als acteur en ondernemer weet Dirk als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Door zijn ervaringen is Dirk bij uitstek geschikt om te boeken als (gast)spreker, presentator of dagvoorzitter van uw congres of evenementen. Met veel passie, creativiteit en humor is Dirk in staat om hele zalen mee te krijgen in zijn verhaal.

Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg is bij velen bekend als acteur. Waarschijnlijk kent u hem als Bram, aanvoerder van voetbalploeg Swift Boys in de serie All Stars. Of wellicht kent u hem beter als de licht neurotische David Mändelbaum in de Nederlandse hitserie Divorce van RTL 4. Naast zijn werk als acteur is Dirk Zeelenberg te boeken als (gast)spreker, presentator of dagvoorzitter. Daarnaast is Dirk te boeken als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS).

Naast zijn werk als acteur is Dirk succesvol ondernemer en het gezicht van spreadthebrand.com, een onderneming die merken en marketingcampagnes aan de juiste Influentials koppelt om maximale exposure te genereren bij de juiste doelgroep.

Door zijn werk als acteur en ondernemer weet Dirk als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Door al zijn ervaringen is Dirk bij uitstek geschikt om te boeken als (gast)spreker, presentator of dagvoorzitter van uw congres, evenement en bijeenkomsten.

Met veel passie, creativiteit en humor is Dirk in staat om hele zalen mee te krijgen in zijn verhaal. Daarbij haalt hij veel inspiratie uit zijn eigen leven. Hoewel hij nu weer door Divorce een gevierd acteur is, is de weg daarheen er een geweest van pieken en dalen. Vanuit deze ervaring is hij te boeken als spreker met als onderwerpen:

  • Motiveren. Hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer opstaat met als doel het maximale uit jezelf te halen.
  • Verandering en omgaan met verandering. Voor veel mensen is verandering opwindend, maar ook moeilijk. Dirk laat zien hoe verandering de basis is van succes.
  • Genieten. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning is onmisbaar in het leven. Vanuit zijn eigen kijk op het leven laat Dirk zien hoe het een het ander niet in de weg hoeft te staan.

Dirk Zeelenberg boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Dirk Zeelenberg inhuren of boeken voor een lezing of als presentator of dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Dirk Zeelenberg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid