Robert Daverschot
Als generalist vervult Robert Daverschot de rol van dagvoorzitter in principe voor ieder type bijeenkomst. Hij heeft uitgebreide ervaring in met name het bedrijfsleven, zorg, overheid, cultuur en in het bijzonder met thema’s die gerelateerd zijn aan hospitality en toerisme. Wat Robert uniek maakt is onder andere zijn enthousiasme, zijn jarenlange ervaring met events en een prettige kalmte. Bij Robert staat het publiek altijd centraal!

Zijn ervaringen bij vergaderlabel Seats2meet en (als hotel manager) bij citizenM hotels, helpen hem om een event aan te vliegen als een waardevol contactmoment. Hij benadert hierbij zoveel mogelijk het event vanuit de ogen en oren van de gasten. Daarnaast helpt hij iedereen op het podium hun verhaal krachtig en authentiek naar buiten te brengen.

Een dagvoorzitter die zorgt dat het publiek zich gehoord voelt
Met jarenlange podiumervaring in verschillende sectoren zorgt Robert ervoor dat iedereen zich gehoord voelt: op het podium en in het publiek. Hiervoor put hij niet alleen uit zijn ervaring in de hospitality- en event industry, maar maakt hij ook concreet gebruik van tools voor digitale publieksinteractie. Daarnaast draagt hij bij aan een relaxte, nieuwsgierige en enthousiaste sfeer. Dit doet hij door het publiek op een slimme en relevante manier te laten bijdragen. Kortom, klanten kunnen bij Robert terecht voor concrete voorbeelden, ideeën die werken en een professionele uitvoer op de dag zelf!

Vanuit Robert zijn eigen event reeks “Safe Room Amsterdam” organiseert en begeleidt hij events waarbij hij met Amsterdammers in gesprek gaat over taboe onderwerpen zoals bijvoorbeeld eenzaamheid onder ZZP’ers, expats die moeite hebben met de Nederlandse cultuur en meer. Daarin weerklinkt ook zijn bijzondere interesse in sociale innovatie en sociaal-maatschappelijke vraagstukken.

Persoonlijke achtergrond Robert Daverschot
Vanuit Robert zijn 7 jaar lange ervaring bij (event) communicatiebureau Sendsteps heeft hij tal van event professionals geadviseerd in de creatieve en strategische opzet van hun events. Als ‘sidekick’ koppelde hij jarenlang publieksfeedback terug vanuit de zaal richting dagvoorzitters en vertolkte hij zo de stem van het publiek. Robert zijn ervaring is dat event professionals zijn advies in het pre-event stadium juist hierdoor als erg waardevol ervaren.

Persoonlijke missie Robert Daverschot
Ruimte geven aan authentieke verhalen. Waardevolle contactmomenten creëren.

Interesse in Robert Daverschot als dagvoorzitter of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Robert Daverschot SKU UPC Model

Tijdens ons 10-jarig jubileum heeft Robert voortreffelijk werk als dagvoorzitter verricht!

Nov 28, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Seats2meet 

Tijdens ons 10-jarig jubileum heeft Robert voortreffelijk werk als dagvoorzitter verricht!


De dag is zeer nuttig geweest voor het team en heeft gezorgd voor meer onderlinge cohesie en kan zeker als positieve impuls worden gezien aan de ontwi

Nov 28, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Leger de Heils 

De dag is zeer nuttig geweest voor het team en heeft gezorgd voor meer onderlinge cohesie en kan zeker als positieve impuls worden gezien aan de ontwikkeling van onze afdeling!


Robert Daverschot faciliteerde de jaarlijkse KLM Controllers Dag en droeg echt bij aan een verbeterde interactie met het publiek. Robert is een ervare

Nov 28, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: KLM 

Robert Daverschot faciliteerde de jaarlijkse KLM Controllers Dag en droeg echt bij aan een verbeterde interactie met het publiek. Robert is een ervaren gespreksleider, zeer bedreven in het interviewen van mensen.


5.0 5.0 3 3 Tijdens ons 10-jarig jubileum heeft Robert voortreffelijk werk als dagvoorzitter verricht! Robert Daverschot