Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Robert Daverschot
Bewaar als favoriet

Robert Daverschot

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Robert Daverschot heeft als (online) dagvoorzitter jarenlange ervaring. Hij heeft een prettige kalmte, het publiek staat altijd centraal en hij is iemand die de focus houdt op jouw doelen.

Gemeente Amsterdam

"Onze spreker, Robert Daverschot, dacht actief mee over de invulling van ons programma, daarnaast legt hij snel verbanden, stelt mooie en nuttige vragen, straalt een enorme rust uit en beschikt over een goede dosis humor; een aanrader. Zeer fijn om met hem samen te mogen werken!"

Robert Daverschot

Door mijn ruime ervaring als online host met online sessies en livestreams kan ik je helpen bij jouw online event. Als dagvoorzitter/ gespreksleider, maar ook met veel tips in de voorbereiding.

Als generalist vervult Robert Daverschot de rol van dagvoorzitter in principe voor ieder type bijeenkomst. Hij heeft uitgebreide ervaring in met name het bedrijfsleven, zorg, overheid, cultuur en in het bijzonder met thema’s die gerelateerd zijn aan hospitality en toerisme. Wat Robert uniek maakt is onder andere zijn enthousiasme, zijn jarenlange ervaring met events en een prettige kalmte. Bij Robert staat het publiek altijd centraal!

Zijn ervaringen bij vergaderlabel Seats2meet en (als hotel manager) bij citizenM hotels, helpen hem om een event aan te vliegen als een waardevol contactmoment. Hij benadert hierbij zoveel mogelijk het event vanuit de ogen en oren van de gasten. Daarnaast helpt hij iedereen op het podium hun verhaal krachtig en authentiek naar buiten te brengen.

Een dagvoorzitter die zorgt dat het publiek zich gehoord voelt

Met jarenlange podiumervaring in verschillende sectoren zorgt Robert ervoor dat iedereen zich gehoord voelt: op het podium en in het publiek. Hiervoor put hij niet alleen uit zijn ervaring in de hospitality- en event industry, maar maakt hij ook concreet gebruik van tools voor digitale publieksinteractie. Daarnaast draagt hij bij aan een relaxte, nieuwsgierige en enthousiaste sfeer. Dit doet hij door het publiek op een slimme en relevante manier te laten bijdragen. Kortom, klanten kunnen bij Robert terecht voor concrete voorbeelden, ideeën die werken en een professionele uitvoer op de dag zelf!

Vanuit Robert zijn eigen event reeks “Safe Room Amsterdam” organiseert en begeleidt hij events waarbij hij met Amsterdammers in gesprek gaat over taboe onderwerpen zoals bijvoorbeeld eenzaamheid onder ZZP’ers, expats die moeite hebben met de Nederlandse cultuur en meer. Daarin weerklinkt ook zijn bijzondere interesse in sociale innovatie en sociaal-maatschappelijke vraagstukken.

Live online talkshow met Robert Daverschot

Elkaar live ontmoeten: dat gaat nu even niet. Robert Daverschot biedt daarom nu de mogelijkheid om een LIVE online talkshow te organiseren. Een livestream. Zo houd je met je organisatie in de tussentijd toch volop betrokkenheid met jouw team, relaties en stakeholders en bied je hen interactie rondom actuele thema’s. Wie weet kun je zelfs zo een gepland event alsnog omzetten naar een digitaal event!

Achtergrond Robert Daverschot

Vanuit Robert zijn 7 jaar lange ervaring bij (event) communicatiebureau Sendsteps heeft hij tal van event professionals geadviseerd in de creatieve en strategische opzet van hun events. Als ‘sidekick’ koppelde hij jarenlang publieksfeedback terug vanuit de zaal richting dagvoorzitters en vertolkte hij zo de stem van het publiek. Robert zijn ervaring is dat event professionals zijn advies in het pre-event stadium juist hierdoor als erg waardevol ervaren.

Interesse in Robert Daverschot als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Gemeente Amsterdam

"Onze dagvoorzitter, Robert Daverschot, dacht actief mee over de invulling van ons programma, daarnaast legt hij snel verbanden, stelt mooie en nuttige vragen, straalt een enorme rust uit en beschikt over een goede dosis humor; een aanrader. Zeer fijn om met hem samen te mogen werken!"

Seats2meet

"Tijdens ons 10-jarig jubileum heeft Robert voortreffelijk werk als dagvoorzitter verricht!"

Leger de Heils

"De dag is zeer nuttig geweest voor het team en heeft gezorgd voor meer onderlinge cohesie en kan zeker als positieve impuls worden gezien aan de ontwikkeling van onze afdeling!"

KLM

"Robert Daverschot faciliteerde de jaarlijkse KLM Controllers Dag en droeg echt bij aan een verbeterde interactie met het publiek. Robert is een ervaren gespreksleider, zeer bedreven in het interviewen van mensen."

Beschikbaarheid en informatie

Robert Daverschot

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid