Rutger Mollee, ervaren en hoog beoordeelde dagvoorzitter.

Met flair -haast kwajongensachtig- en veel vaart schakelt Rutger Mollee moeiteloos tussen verschillende sprekers; bijzaak en hoofdzaak; oppervlakte en essentie. Daarbij vergeet hij nooit zijn publiek en zal hen waar mogelijk in het gesprek betrekken. Zijn opleiding en ervaring geven hem een schat aan ervaring en bedrijfseconomische bagage.

In de afgelopen jaren deed hij een schat aan ervaring op in de profit en non-profit sector, tijdens serieuze en informele bijeenkomsten. Inmiddels is hij een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. In 2014 werd hij beloond door een vakjury: hij werd finalist in de “Dagvoorzitter van het Jaar” verkiezing.

Interactie zoekt hij Live of met moderne hulpmiddelen. Rutger is lid van een select groepje dagvoorzitters die met de tool “Buzzmaster” kan werken.

Zijn ervaring als cabaretier bij More Balls Than Most en in de comedyshow Goeroes Zonder Grenzen neem hij altijd gratis mee. Nuttig want we weten allemaal dat een goedgeplaatste grap soms net wat lucht kan geven aan een heikel moment.

Maar Rutger Mollee doet meer voor uw congres….

Want hoe kan het toch dat sprekers u in het voorgesprek wel inspireren maar dat vanaf het podium opeens niet meer kunnen. Als Presentatiecoach spreekt Rutger voor uw evenement graag alle sprekers al even. Hij stemt dan samen met de klant de inhoud van de diverse sprekers op elkaar af en geeft, wanneer gewenst, (interne) sprekers een presentatietraining op maat.

Over meerwaarde gesproken!

Rutger leidde afgelopen jaren honderden congressen en seminars.
Dat deed hij ook menigmaal in het Engels.

Lezing Spreken in het openbaar

In de jaren ’90 was Rutger lange tijd zelf één van Nederlands meest gevraagde sprekers. In een paar jaar tijd werd zijn lezing ‘De Kunst van het Loslaten’ meer dan 1.000 keer geboekt. De geheimen die hij toen leerde deelt hij nu ook met zijn publiek in zijn nieuwe lezing over spreken in het openbaar. Lees meer.

Rutger Mollee boeken of inhuren voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Rutger Mollee SKU UPC Model

Rutger Mollee heeft als dagvoorzitter op 14 juni 2016 twee bijeenkomsten op één dag begeleid. Dat is een topprestatie ansich! Hij deed dat met veel

Apr 03, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Sieemns Nederland N.V. 

Rutger Mollee heeft als dagvoorzitter op 14 juni 2016 twee bijeenkomsten op één dag begeleid. Dat is een topprestatie ansich! Hij deed dat met veel toewijding en enthousiasme. Een professionele dagvoorzitter, die zich goed voorbereid en inleeft. Per bijeenkomst namen rond de 200 medewerkers deel. Ondersteund door BuzzMaster, de Catchbox, flitsende Pecha Kucha presentaties en paneldiscussies, maakte Rutger er interactieve en dynamische bijeenkomsten van, die uiteindelijk beide met een dikke 8 werden gewaardeerd. Ook heeft Rutger de Pecha Kucha prekers vooraf aan de bijeenkomst een dagdeel getraind, hetgeen van absolute meerwaarde was.


5.0 5.0 1 1 Rutger Mollee heeft als dagvoorzitter op 14 juni 2016 twee bijeenkomsten op één dag begeleid. Dat is een topprestatie ansich! Hij deed dat met veel toewijding en enthousiasme. Ee Rutger Mollee