Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rutger Mollee
Bewaar als favoriet

Rutger Mollee

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Rutger Mollee behoort tot één van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. In de jaren ’90 was Rutger lange tijd zelf één van Nederlands meest gevraagde sprekers. In een paar jaar tijd werd zijn lezing ‘De Kunst van het Loslaten’ meer dan 1.000 keer geboekt. Rutger Mollee is ook actief als sprekerscoach van de top van Nederland.

NS

"Rutger is een enorme professional. Hij is heel goed in het creëren van een warme, prettige sfeer waarin tegelijkertijd ook scherpe vragen gesteld kunnen worden. Ik ben ervan overtuigd dat Rutger een van de redenen is waarom ons event een succes is geworden."

Rutger Mollee

Rutger Mollee als dagvoorzitter

Met flair -haast kwajongensachtig- en veel vaart schakelt Rutger Mollee moeiteloos tussen verschillende sprekers; bijzaak en hoofdzaak; oppervlakte en essentie. Daarbij vergeet hij nooit zijn publiek en zal hen waar mogelijk in het gesprek betrekken. Zijn opleiding en ervaring geven hem een schat aan ervaring en bedrijfseconomische bagage.

In de afgelopen jaren deed hij een schat aan ervaring op in de profit en non-profit sector, tijdens serieuze en informele bijeenkomsten. Inmiddels is hij een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Rutger leidde afgelopen jaren honderden congressen en seminars. In 2014 werd hij beloond door een vakjury: hij werd finalist in de ‘Dagvoorzitter van het Jaar’-verkiezing.

Toegevoegde waarde: Zijn ervaring als cabaretier bij More Balls Than Most en in de comedyshow Goeroes Zonder Grenzen neem hij altijd gratis mee. Zeer nuttig, want we weten allemaal dat een goedgeplaatste grap soms net wat lucht kan geven aan een heikel moment.

Nog meer toegevoegde waarde: Hoe kan het toch dat sprekers u in het voorgesprek wel inspireren maar dat vanaf het podium opeens niet meer kunnen. Als Presentatiecoach spreekt Rutger voor uw evenement graag alle sprekers al even. Hij stemt dan samen met de klant de inhoud van de diverse sprekers op elkaar af en geeft, wanneer gewenst, (interne) sprekers een presentatietraining op maat.

Rutger Mollee als spreker

In de jaren ’90 was Rutger lange tijd zelf één van Nederlands meest gevraagde sprekers. In een paar jaar tijd werd zijn lezing ‘De Kunst van het Loslaten’ meer dan 1.000 keer geboekt. Rutger Mollee is nu sprekerscoach van de top van Nederland. Met zijn bedrijf ‘Speak to Inspire’ coacht Rutger mensen die voor hun carrière of reputatie belangrijke verhalen moeten vertellen. Hij coacht veel CEO’s, oud topsporters en TEDx sprekers. Daarbij combineert hij de wereld van het speech schrijven met die van comedy en toneel.

Zijn geheimen deelt hij nu ook met zijn publiek in zijn lezing ‘Spreken in het openbaar’.  Rutger zal thema’s behandelen zoals:

  • Hoe verras jij je publiek?
  • Ken de kracht van Sympathie & Autoriteit
  • Hoe structureer je een onweerstaanbaar verhaal?
  • Bouw je eigen ideale pitch
  • Leer de kracht van claptraps
  • De magie van interactie

Naast de inhoud kijkt Rutger Mollee ook naar lichaamstaal. Met een aantal korte oefeningen maakt hij mensen bewust van hun sterktes en zwaktes.

Rutger Mollee inhuren als dagvoorzitter of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpe je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Siemens Nederland N.V.

"Rutger Mollee heeft als dagvoorzitter op 14 juni 2016 twee bijeenkomsten op één dag begeleid. Dat is een topprestatie ansich! Hij deed dat met veel toewijding en enthousiasme. Een professionele dagvoorzitter, die zich goed voorbereid en inleeft. Per bijeenkomst namen rond de 200 medewerkers deel. Ondersteund door BuzzMaster, de Catchbox, flitsende Pecha Kucha presentaties en paneldiscussies, maakte Rutger er interactieve en dynamische bijeenkomsten van, die uiteindelijk beide met een dikke 8 werden gewaardeerd. Ook heeft Rutger de Pecha Kucha prekers vooraf aan de bijeenkomst een dagdeel getraind, hetgeen van absolute meerwaarde was."

Beschikbaarheid en informatie

Rutger Mollee

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid